~~Wrzosiec purpurowy napisał(a): Lucjan oburzony .Lucjan pisze o przekraczaniu granic przyzwoitości. Tylko Lucjan zapomina o tym że dowodów na to jak sam ją przekraczał jest tu całkiem sporo. Czy takiego warto pytać o to gdzie on widzi przekroczenie granic ?
~~Buraczkowy Floks napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Floks napisał(a): oho...''kancelaria'' poszła w ruch...;D
w sprawie Piotra byłeś szybszy i nikt nie wspominał o kancelarii ,
wciągnąłeś chłopaka uzależnionego od alko w dyskusję , gdy ciebie zaczął obrażać
odpowiedz twoim fanom jak go potraktowałeś …
bardziej nikczemnego człowieka który nawet od moderatorów dostał kopa … nie znam …
jedyne szczęście Jasio jakie posiadasz …
G……… nie dotykam …
~~Trawka na codzień napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wrzosiec purpurowy napisał(a): Lucjan oburzony .Lucjan pisze o przekraczaniu granic przyzwoitości. Tylko Lucjan zapomina o tym że dowodów na to jak sam ją przekraczał jest tu całkiem sporo. Czy takiego warto pytać o to gdzie on widzi przekroczenie granic ?
Zwykły … frayerku podaj choć jeden wpis Lucjana dotyczący prywatnych /rodzinnych spraw
[/c
'' Frayerku''?
a ja mam takie...;D ...w swoim prywatnym ''ipeenku''...;D
~~Zielonożółty Floks napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trawka na codzień napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wrzosiec purpurowy napisał(a): Lucjan oburzony .Lucjan pisze o przekraczaniu granic przyzwoitości. Tylko Lucjan zapomina o tym że dowodów na to jak sam ją przekraczał jest tu całkiem sporo. Czy takiego warto pytać o to gdzie on widzi przekroczenie granic ?
Zwykły … frayerku podaj choć jeden wpis Lucjana dotyczący prywatnych /rodzinnych spraw
[/c
'' Frayerku''?
a ja mam takie...;D ...w swoim prywatnym ''ipeenku''...;D
Wydrukuj sobie i wsadź głęboko w D…
nikczemny człowiek , chory na plotkarstwo,
reakcja typowa „oooo i mi się dostało”
masz odpowiedzieć fanom jak to było z Piotrem i nie robić z siebie głupa , coc nim i tak jesteś …
liczyłeś na coś innego …?