~~Bolecnauta napisał(a): No to teraz chyba rozumiesz dlaczego był i w pamięci kilku przynajmniej osób zostanie zawsze zwykłym xuj....m.
~~donek napisał(a): Parówa tez z piotrem sie lubili , do pewnego momentu az ten drugi wyjawił , że parowa postanowił " zamoczyc kija " lecz nie w swojej zonie tylko jakiejs inszej niewiascie .
~~Bolecnauta napisał(a): No to teraz chyba rozumiesz dlaczego był i w pamięci kilku przynajmniej osób zostanie zawsze zwykłym xuj....m.
~~donek napisał(a): Parówa tez z piotrem sie lubili , do pewnego momentu az ten drugi wyjawił , że parowa postanowił " zamoczyc kija " lecz nie w swojej zonie tylko jakiejs inszej niewiascie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Właśnie może ciszej Lucjan nad tą trumną bo jesteś bardzo szybki w tym by określać ludzi kanaliami ale w tym przypadku zawsze milczałeś . To też pokazuje jakim jesteś człowiekiem.
Nie jestem tobą aby wtrącać się w konflikt Janusza i Śp. Piotra . Z Januszem spotkałem się dwukrotnie w sumie to razem spędziliśmy ok.3 godz. nawet po 10 gram koniaku wypiliśmy. Piotra spotkałem raz, malował u kolegi w Ocicach altankę , rozmawialiśmy ok. 20 minut. Janusz według tego bardziej zasługuje na miano mojego kolegi. Jeszcze bardziej na takie określenie zasługuje Przemek PanM z nim spotkałem się 4 razy, nawet był u mnie na truskawkach, jak widzisz mam trzech bardzo " bliskich" kolegów na Bolcu ty biedaku masz chociaż jednego? . Ty możesz być tylko hejterem , takich ludzi nie znoszę, gardzę nimi . Pozdrawiam