~~Dyptam perłowy napisał(a): A kiedy ty zdradziłeś idee Solidarności ? Kiedy ty pozbyłeś się kręgosłupa o ile kiedykolwiek go miałeś? Jakim prawem teraz piszesz o Niesiołowskim że kogoś zdradził jak ty sam zdradziłeś swojego Wałęsę?
A Macierewicz? A Frasyniuk ?
Napisz który z nich to patriota a który zdrajca?
Jakie ty masz prawo do oceny ludzi dawnej Solidarności a kiedy ciebie się tu ocenia wtedy opluwasz tu ludzi i ich obrażasz? Jak ty możesz pisać że tobie nie złamano kręgosłupa skoro sam tu pisałeś o nagłym przejściu do popierania Morawieckiego? Ty nie masz ''kręgosłupa'' bo tak jak ty tu kłamiesz i bronisz złodziei z pis nikt inny tego nie robi.
~~Jasio napisał(a): Przerwało ci połączenie? Dokończ.
A kogo to zdradził Macierewicz? A kogo zdradził Morawiecki?
~~ napisał(a): Szykuje się kolejna dawka ideologiczno propagandowa pogadanka Lucjana . Kryj się kto może.
~~Cis porowaty napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poczerwieniała Jodła napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Sundaville napisał(a): ja byłem zmuszony?...nikt mnie nie zmuszał ...to była moja decyzja ...
teraz pismo jakie dostałem utwierdza mnie w tym że decyzja była słuszna a ktoś ma z tym teraz ''ból dupska''...;D
teraz jeszcze ''anonim'' ale za jakiś czas...;D
Nie strasz wilka lasem …?
Jesteś , byłeś i pozostaniesz , człowiekiem szukającym w każdym ludzkim odruchu , twojej krzywdy , podejrzewając o atak bezpośredni na twoją osobę …
tak zostałeś wychowany…
szkoda tylko że nie przekazano ci krzty człowieczeństwa……
A to się Juruniu zagotował. A gdzie tu Juruś widzisz jakiś wydumany przez ciebie ludzki odruch?
A kim ty jesteś, bo….?? Bo wcinasz się z bokulca jak
rajtki …… wiesz w co ….?