Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
17 października 2024r. o 17:38
~~Dyptam perłowy napisał(a): A kiedy ty zdradziłeś idee Solidarności ? Kiedy ty pozbyłeś się kręgosłupa o ile kiedykolwiek go miałeś? Jakim prawem teraz piszesz o Niesiołowskim że kogoś zdradził jak ty sam zdradziłeś swojego Wałęsę?
A Macierewicz? A Frasyniuk ?
Napisz który z nich to patriota a który zdrajca?
Jakie ty masz prawo do oceny ludzi dawnej Solidarności a kiedy ciebie się tu ocenia wtedy opluwasz tu ludzi i ich obrażasz? Jak ty możesz pisać że tobie nie złamano kręgosłupa skoro sam tu pisałeś o nagłym przejściu do popierania Morawieckiego? Ty nie masz ''kręgosłupa'' bo tak jak ty tu kłamiesz i bronisz złodziei z pis nikt inny tego nie robi.

Gdzie napisałem że Niesiołowski kogoś zdradził, powtarzam kogoś zdradził, nie tylko Niesiołowski ale i wymienieni przez ciebie Wałęsa, Macierewicz, Frasyniuk zdradzili IDEĘ Solidarności, nie wykonali tego co obiecali robotnikom . Podsumow
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
17 października 2024r. o 17:43
Przerwało ci połączenie? Dokończ.
A kogo to zdradził Macierewicz? A kogo zdradził Morawiecki?
~~ niezalogowany
17 października 2024r. o 17:55
Szykuje się kolejna dawka ideologiczno propagandowa pogadanka Lucjana . Kryj się kto może.
14240
M21W2
17 października 2024r. o 18:08
~~Jasio napisał(a): Przerwało ci połączenie? Dokończ.
A kogo to zdradził Macierewicz? A kogo zdradził Morawiecki?

Czy ty jesteś aż tak ograniczony że nie odróżniasz czym jest zdrada idei które głosili a czym jest zdradzenie kogoś, np żony.

Dopisane 17.10.2024r. o godz. 18:08:

~~ napisał(a): Szykuje się kolejna dawka ideologiczno propagandowa pogadanka Lucjana . Kryj się kto może.

Lucjan tylko coś nspisze jest atakowany przy użyciu oszczerstw i kłamstw, ty jesteś tego dobitnym przykładem, za ilu dziś "pracujesz" , "forumowy januszu" .
~~Szarobura Wiekuistka niezalogowany
17 października 2024r. o 18:09
Lucjan ,komuniści też mieli IDEE
i co z tego
~~Jaskrawoniebieski Przetacznik niezalogowany
17 października 2024r. o 18:12
~~Cis porowaty napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Poczerwieniała Jodła napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Sundaville napisał(a): ja byłem zmuszony?...nikt mnie nie zmuszał ...to była moja decyzja ...

teraz pismo jakie dostałem utwierdza mnie w tym że decyzja była słuszna a ktoś ma z tym teraz ''ból dupska''...;D
teraz jeszcze ''anonim'' ale za jakiś czas...;D

Nie strasz wilka lasem …?
Jesteś , byłeś i pozostaniesz , człowiekiem szukającym w każdym ludzkim odruchu , twojej krzywdy , podejrzewając o atak bezpośredni na twoją osobę …
tak zostałeś wychowany…
szkoda tylko że nie przekazano ci krzty człowieczeństwa……

A to się Juruniu zagotował. A gdzie tu Juruś widzisz jakiś wydumany przez ciebie ludzki odruch?

A kim ty jesteś, bo….?? Bo wcinasz się z bokulca jak
rajtki …… wiesz w co ….?
~~dawny znajomy niezalogowany
17 października 2024r. o 18:17
No i jest wsparcie braterskich więzi. Juruś chyba wczoraj tu się oburzałeś na powielanie czegoś o tobie i Lucku. A teraz co robi twój braciszek? Teraz jest wszystko w porzo? Nie skomentujesz tego ale wcinasz się jak stringi w rowa o czym też kiedyś sam pisałeś .
~~siostra Bożenka niezalogowany
17 października 2024r. o 18:36
Nie nakręcajta się braty , przed snem to niedobra jest.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.