Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Jasio niezalogowany
17 października 2024r. o 7:58
Stokrotka czy Volta ? Jeden uj bo wali na odległość agenturą niemiecką.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Poczerwieniała Jodła niezalogowany
17 października 2024r. o 8:53
~~Jasio napisał(a): Stokrotka czy Volta ? Jeden uj bo wali na odległość agenturą niemiecką.

Nie obrażaj , powstrzymaj sie z tą agenturą niemiecką , bo ci Donek Bodnara podeślę ….!!
~~Jasiu niezalogowany
17 października 2024r. o 9:02
A kogo się tu obraża? Anonima? Niemieckiego anonima co to w szale ''e'' zamienia na ''ę''? No chyba że to agentura niemiecko-ruska.
14240
M21W2
17 października 2024r. o 9:17
~~antyLucek napisał(a): ''Sąd Okręgowy w Łodzi przyznał Stefanowi Niesiołowskiemu 460 tys. złotych zadośćuczynienia za rok internowania w czasach PRL.''
A bolesławiecki ,wielki opozycjonista Lucek jak na złość nawet godziny nie był internowany i dzisiaj nawet dwa złote nie dostanie.

Bardzo ci dziękuję za ten wpis, jest w nim szacunek i uznanie dla Stefana Niesiołowskiego. Nie skrytykowałeś jak zdecydowana większość człowieka któremu sąd przyznał zadośćuczynienie za bezprawne internowanie przez zbrodniczy reźim Jaruzelskiego . Podpowiem tobie że takich działaczy opozycji antykomunistycznej jak Niesiołowski internowanych lub skazanych przez sądy było ok. 13 tyś. Wszystkim bez wyjątku należą się odszkodowania za krzywdy wyrządzone przez władze komunistyczne. Jeszcze raz dziękuję za szacunek dla jednego z tych co swoją postawą do 1989 r na to zasłużył, niestety jak wielu byłych czołowych działaczy opozycji antykomunistycznej Niesiołowski zdradził idee Solidarności ale to jest inny temat. Lucek jest jednym z tysięcy robotników którzy nie dali sobie "złamać kręgosłupa" zostali docenieni przez Sejm i władze RP . Polecam abyś się zapoznał z ustawą z marca 2014 roku o działaczach opozycji antykomunistycznej. Pozdrawiam piszącego z konspiracji antyLucka .
~~Dyptam perłowy niezalogowany
17 października 2024r. o 9:31
A kiedy ty zdradziłeś idee Solidarności ? Kiedy ty pozbyłeś się kręgosłupa o ile kiedykolwiek go miałeś? Jakim prawem teraz piszesz o Niesiołowskim że kogoś zdradził jak ty sam zdradziłeś swojego Wałęsę?
A Macierewicz? A Frasyniuk ?
Napisz który z nich to patriota a który zdrajca?
Jakie ty masz prawo do oceny ludzi dawnej Solidarności a kiedy ciebie się tu ocenia wtedy opluwasz tu ludzi i ich obrażasz? Jak ty możesz pisać że tobie nie złamano kręgosłupa skoro sam tu pisałeś o nagłym przejściu do popierania Morawieckiego? Ty nie masz ''kręgosłupa'' bo tak jak ty tu kłamiesz i bronisz złodziei z pis nikt inny tego nie robi.
17 października 2024r. o 9:33
~~Jasiu napisał(a): A kogo się tu obraża? Anonima? Niemieckiego anonima co to w szale ''e'' zamienia na ''ę''? No chyba że to agentura niemiecko-ruska.

a jaki ze mnie anonim ….
Przecież ty masz lepszy od owczarka niemieckiego
węch , i wyczuwasz kto , kiedy i o czym pisze …!!
ach .. zapomniałbym jednego nie wyczułeś i zmuszony byłeś zwrócić się do policji…;)

17 października 2024r. o 9:40

~~Jasiu niezalogowany
30 min. temu
A kogo się tu obraża? Anonima? Niemieckiego anonima co to w szale ''e'' zamienia na ''ę''? No chyba że to agentura niemiecko-ruska.

A co za różnica , ważne ze potrafiłeś wycierać sobie
prywatnymi sprawami innych ….
„mordę” …. , a może „morde”
~~Brudnożółty Sundaville niezalogowany
17 października 2024r. o 9:41
ja byłem zmuszony?...nikt mnie nie zmuszał ...to była moja decyzja ...

teraz pismo jakie dostałem utwierdza mnie w tym że decyzja była słuszna a ktoś ma z tym teraz ''ból dupska''...;D
teraz jeszcze ''anonim'' ale za jakiś czas...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.