~~Brudnożółty Sundaville napisał(a): ja byłem zmuszony?...nikt mnie nie zmuszał ...to była moja decyzja ...
teraz pismo jakie dostałem utwierdza mnie w tym że decyzja była słuszna a ktoś ma z tym teraz ''ból dupska''...;D
teraz jeszcze ''anonim'' ale za jakiś czas...;D
~~Poczerwieniała Jodła napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Sundaville napisał(a): ja byłem zmuszony?...nikt mnie nie zmuszał ...to była moja decyzja ...
teraz pismo jakie dostałem utwierdza mnie w tym że decyzja była słuszna a ktoś ma z tym teraz ''ból dupska''...;D
Nie strasz wilka lasem …?
Jesteś , byłeś i pozostaniesz , człowiekiem szukającym w każdym ludzkim odruchu , twojej krzywdy , podejrzewając o atak bezpośredni na twoją osobę …
tak zostałeś wychowany…
szkoda tylko że nie przekazano ci krzty człowieczeństwa……
~~Poczerwieniała Jodła napisał(a):
~~Jasiu niezalogowany
30 min. temu
A kogo się tu obraża? Anonima? Niemieckiego anonima co to w szale ''e'' zamienia na ''ę''? No chyba że to agentura niemiecko-ruska.
A co za różnica , ważne ze potrafiłeś wycierać sobie
prywatnymi sprawami innych ….
„mordę” …. , a może „morde”
~~Poczerwieniała Jodła napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Sundaville napisał(a): ja byłem zmuszony?...nikt mnie nie zmuszał ...to była moja decyzja ...
Jesteś , byłeś i pozostaniesz , człowiekiem szukającym w każdym ludzkim odruchu , twojej krzywdy , podejrzewając o atak bezpośredni na twoją osobę …
tak zostałeś wychowany…
~~Brudnożółty Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poczerwieniała Jodła napisał(a):
~~Jasiu niezalogowany
30 min. temu
A kogo się tu obraża? Anonima? Niemieckiego anonima co to w szale ''e'' zamienia na ''ę''? No chyba że to agentura niemiecko-ruska.
A co za różnica , ważne ze potrafiłeś wycierać sobie
prywatnymi sprawami innych ….
„mordę” …. , a może „morde”
Gdzie? Przykłady proszę?
Pół a może nawet całe forum wie o patologicznym pochodzeniu Jurka. Sam o tym pisał. Forum wie ilu było was w domu. To dzięki wpisom Lucjana. Jak to DOM chciał sobie budować i jak to skuterkiem śmigał w zimie do pracy. Sami się tutaj obnażaliście a teraz lamenty że ktoś tam coś tam?
Swoje prywatne sprawy sami tu wywlekaliście a teraz snujecie jakieś swoje teorie o innych?
Kłamię? ;D
~~Poczerwieniała Jodła napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Sundaville
Pół a może nawet całe forum wie o patologicznym pochodzeniu Jurka. Sam o tym pisał. Forum wie ilu było was w domu. To dzięki wpisom Lucjana. Jak to DOM chciał sobie budować i jak to skuterkiem śmigał w zimie do pracy. Sami się tutaj obnażaliście a teraz lamenty że ktoś tam coś tam?
Swoje prywatne sprawy sami tu wywlekaliście a teraz snujecie jakieś swoje teorie o innych?
Kłamię? ;D
Czy oznacza to zezwolenie na powielanie , i udostępnianie….???
wielokrotnie niereformowalny człowieku , nie zrozumiałeś ( właśnie brak człowieczeństwa) , jest powodem twojego głupkowatego i niezrozumiałego „triumfu” ,uważając się przy okazji za coś lepszego ,
tak właśnie tak...
jeśli sam zainteresowany opisuje tu swoje pochodzenie, opisuje szczegółowo swoje sprawy rodzinne i udostępnia swoje dane osobowe to przypominanie jego WŁASNYCH wpisów nie jest niczym co można kwalifikować jako czyn jednoznacznie zabroniony ...
lubisz się odnosić do mojego ''wychowania'' a co sądzisz o swoim? ...chcesz tu coś przypominać z korespondencji?...a przypominaj ...
ja też mam co przypominać ? ...kto wie czy nie przyjdzie na to pora...
czy ja kogoś skreślam za pochodzenie społeczne?....a gdzie ja napisałem że cię skreślam''? ...nie znajdziesz takiego mojego wpisu...
ale to twój braciszek opisywał tu moje sprawy rodzinne i pisał o moim ojcu określając go ''komuchem''...więc ?
ja mam ciebie podziwiać za ''kreatywność''? ....ciebie który podkpiwa sobie z mojego DOMU ?
a co do pogorzelców?...wysłałeś te swoje słynne swoje euro? bo zdjęcia przekazu przekazu ani tu nie zamieściłeś...
byłeś u nich? a ja byłem ...
wiesz gdzie zamieszkali do chwili wyjścia z kryzysu?...nie wiesz ...a ja wiem....
wiem bo ta sprawa kilku z nas zainteresowała i nie potrzebowaliśmy ''afisza'' i pieprzenia o jakichś pieniążkach ...
człowieczeństwo Jurunia to nie pokazanie się jakie to ze mnie ''panisko'' ...za sto euro...
masz trudności ze zrozumieniem prostych spraw a ja nie mam zamiaru ci nic tłumaczyć ...
pewne sprawy muszą same do ciebie dotrzeć
tak jak rozsądek i umiejętność pisania prawdy...
ps. czy jestem kimś lepszym od ciebie?...tak ...przynajmniej w obrębie kultury wypowiedzi i wiedzy ...
to mnie wystarcza...
pytasz - ''Czy oznacza to zezwolenie na powielanie , i udostępnianie….???''
odpowiedź ...Lucjan nigdy nie pytał mnie o pozwolenie na zgodę '' powielania '' pewnych postów...
Lucjan nigdy nie pytał mnie o zgodę publikowania moich danych osobowych...
teraz jadę do STS-U a ty przemyśl to i owo...
tak zostałeś wychowany…