~~Bolecnauta napisał(a): Spokojnie Lucek. Wszyscy już się przyzwyczaili do twojego chamstwa.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marengo winne napisał(a):
PRZYPOMINAM SIĘ BO COŚ TU ZADEKLAROWAŁEŚ.
~~Marengo winne napisał(a): Lucek a jak to jest z tym czy byłeś już przesłuchiwany w sprawie podejrzenia że jesteś autorem postu z danymi osobowymi? Byłeś czy jeszcze nie? Ty publikowałeś dane osobowe czy nie ty?
Odpowiem tobie osobiście, gdzie i kiedy..
Nie obiecuj czegoś z czego znowu się tchórzliwie wycofasz. Obiecywałeś spotkanie w redakcji i co? Wymiękłeś jak miękiszon. Ale zapytam . Może jutro w redakcji?
Podaj godzinę.
Anonimowy "bohaterze" strach przed spotkaniem z Marengiem winnym odebrał mi mowę . Rozumiem spotkanie z człowiekiem , nie wiem jak można spotkać się i rozmawiać z nieznaną mi "rośliną ".
~~HAKER amator napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~HAKER amator napisał(a): Rób zrzuta Lucuś. Siostra Bożenka to na bank Jasio.
Nie wiem czy Jasio czy ty, wiem na 100% że to jakiś " dziwny człowiek".
Twój brat twierdzi że ''damskie się nie liczą''
Jak się z tym czujesz? Masz jakieś swoje zdanie na ten temat?
Mam jesteś dziwnym człowiekiem , o tym co pisze brat dyskutuj z bratem a nie ze mną.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marengo winne napisał(a):
PRZYPOMINAM SIĘ BO COŚ TU ZADEKLAROWAŁEŚ.
~~Marengo winne napisał(a): Lucek a jak to jest z tym czy byłeś już przesłuchiwany w sprawie podejrzenia że jesteś autorem postu z danymi osobowymi? Byłeś czy jeszcze nie? Ty publikowałeś dane osobowe czy nie ty?
Odpowiem tobie osobiście, gdzie i kiedy..
Nie obiecuj czegoś z czego znowu się tchórzliwie wycofasz. Obiecywałeś spotkanie w redakcji i co? Wymiękłeś jak miękiszon. Ale zapytam . Może jutro w redakcji?
Podaj godzinę.
Anonimowy "bohaterze" strach przed spotkaniem z Marengiem winnym odebrał mi mowę . Rozumiem spotkanie z człowiekiem , nie wiem jak można spotkać się i rozmawiać z nieznaną mi "rośliną ".
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~HAKER amator napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~HAKER amator napisał(a): Rób zrzuta Lucuś. Siostra Bożenka to na bank Jasio.
Nie wiem czy Jasio czy ty, wiem na 100% że to jakiś " dziwny człowiek".
Twój brat twierdzi że ''damskie się nie liczą''
Jak się z tym czujesz? Masz jakieś swoje zdanie na ten temat?
Mam jesteś dziwnym człowiekiem , o tym co pisze brat dyskutuj z bratem a nie ze mną.
To ty nie masz własnego zdania? Czy taki wpis jest kulturalny czy chamski ? Tak trudno na to odpowiedzieć?
CZY POŁĄCZONY BRATERSKIMI WIĘZIAMI POŁĄCZENI JESTEŚCIE JESCZE WULGARNYM ,CHAMSKIM JĘZYKIEM i teraz z tym masz problem?