Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
17 października 2024r. o 20:08
~~Bolecnauta napisał(a): Spokojnie Lucek. Wszyscy już się przyzwyczaili do twojego chamstwa.

To coś tak jak ja do twojego zbydlęcenia , cham życzy dobrej nocy bydlakowi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marengo winne niezalogowany
17 października 2024r. o 20:12
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marengo winne napisał(a):
PRZYPOMINAM SIĘ BO COŚ TU ZADEKLAROWAŁEŚ.

~~Marengo winne napisał(a): Lucek a jak to jest z tym czy byłeś już przesłuchiwany w sprawie podejrzenia że jesteś autorem postu z danymi osobowymi? Byłeś czy jeszcze nie? Ty publikowałeś dane osobowe czy nie ty?
Odpowiem tobie osobiście, gdzie i kiedy..

Nie obiecuj czegoś z czego znowu się tchórzliwie wycofasz. Obiecywałeś spotkanie w redakcji i co? Wymiękłeś jak miękiszon. Ale zapytam . Może jutro w redakcji?

Podaj godzinę.

Anonimowy "bohaterze" strach przed spotkaniem z Marengiem winnym odebrał mi mowę . Rozumiem spotkanie z człowiekiem , nie wiem jak można spotkać się i rozmawiać z nieznaną mi "rośliną ".

Podaj godzinę a przyjdę i się poznamy. Jesteś tchórzem i teraz szukasz wybiegu. Przypominam ci jednak że spotkanie w redakcji sam proponowałeś Januszowi którego znasz bo ty zamieściłeś tu ponoć jego dane i też stchórzyłeś .
Więc pisząc wprost- rżniesz tu teraz głupa tłumacząc się jak dziecko by tylko spotkania ze mną uniknąć. Cienias jesteś i mientka fajka.
14240
M21W2
17 października 2024r. o 20:14
~~HAKER amator napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~HAKER amator napisał(a): Rób zrzuta Lucuś. Siostra Bożenka to na bank Jasio.

Nie wiem czy Jasio czy ty, wiem na 100% że to jakiś " dziwny człowiek".
Twój brat twierdzi że ''damskie się nie liczą''
Jak się z tym czujesz? Masz jakieś swoje zdanie na ten temat?

Mam jesteś dziwnym człowiekiem , o tym co pisze brat dyskutuj z bratem a nie ze mną.
~~ niezalogowany
17 października 2024r. o 20:19
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marengo winne napisał(a):
PRZYPOMINAM SIĘ BO COŚ TU ZADEKLAROWAŁEŚ.

~~Marengo winne napisał(a): Lucek a jak to jest z tym czy byłeś już przesłuchiwany w sprawie podejrzenia że jesteś autorem postu z danymi osobowymi? Byłeś czy jeszcze nie? Ty publikowałeś dane osobowe czy nie ty?
Odpowiem tobie osobiście, gdzie i kiedy..

Nie obiecuj czegoś z czego znowu się tchórzliwie wycofasz. Obiecywałeś spotkanie w redakcji i co? Wymiękłeś jak miękiszon. Ale zapytam . Może jutro w redakcji?

Podaj godzinę.

Anonimowy "bohaterze" strach przed spotkaniem z Marengiem winnym odebrał mi mowę . Rozumiem spotkanie z człowiekiem , nie wiem jak można spotkać się i rozmawiać z nieznaną mi "rośliną ".

Podaj godzinę a przyjdę i się poznamy. Jesteś tchórzem i teraz szukasz wybiegu. Przypominam ci jednak że spotkanie w redakcji sam proponowałeś Januszowi którego znasz bo ty zamieściłeś tu ponoć jego dane i też stchórzyłeś .
Więc pisząc wprost- rżniesz tu teraz głupa tłumacząc się jak dziecko by tylko spotkania ze mną uniknąć. Cienias jesteś i mientka fajka.
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~HAKER amator napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~HAKER amator napisał(a): Rób zrzuta Lucuś. Siostra Bożenka to na bank Jasio.

Nie wiem czy Jasio czy ty, wiem na 100% że to jakiś " dziwny człowiek".
Twój brat twierdzi że ''damskie się nie liczą''
Jak się z tym czujesz? Masz jakieś swoje zdanie na ten temat?
Mam jesteś dziwnym człowiekiem , o tym co pisze brat dyskutuj z bratem a nie ze mną.

To ty nie masz własnego zdania? Czy taki wpis jest kulturalny czy chamski ? Tak trudno na to odpowiedzieć?
CZY POŁĄCZONY BRATERSKIMI WIĘZIAMI POŁĄCZENI JESTEŚCIE JESCZE WULGARNYM ,CHAMSKIM JĘZYKIEM i teraz z tym masz problem?
14240
M21W2
17 października 2024r. o 20:22
Winne Marengo, musiałbym być co najmniej tak ograniczony umysłowo jak ty aby z jakąkolwiek sprawą iść do redakcji, bawisz mnie i śmieszysz zasługujesz na to abym ci za to podziękował.
~~Bolecnauta niezalogowany
17 października 2024r. o 20:23
Warto by było przypomnieć Lucjanowi jak to bywało kiedyś kiedy poddawał krytyce swojego przyjaciela pzd a teraz jak widać sam ubrał po nim ''buty'' i wprowadza w czyn ''nauki '' jakie od niego pobrał. Żałosny gość.
~~Marengo winne niezalogowany
17 października 2024r. o 20:28
Dlatego ze strachu nie pójdziesz do redakcji by tam w obecności niezależnych osób cokolwiek powiedzieć. A przecież zapewniałeś tu że masz jakieś zrzuty więc miałbyś okazję tam im je pokazać. Ciekawe czy ze strachu też się nie pokażesz w sądzie jeśli okaże się że to ty udostępniłeś dane . A wszystko przemawia za tym że to ty.
Dlatego tchórzliwie uciekasz od konkretnej odpowiedzi a twój brachu tak cię tu broni. Myślisz że tego nie widać?
~~HAHAHAHAHAHAHA niezalogowany
17 października 2024r. o 20:30
Lucjan rób zrzuty!!!!!!!! I jutro do dzielnicowego!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.