Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
17 października 2024r. o 20:31
Sztuczny tłok się zrobił, zmuszony jestem podziękować bydlakowi za pyskówki, nie piszę się na to. Dobrej nocy życzę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
17 października 2024r. o 20:32
Ja tam robię. ;]
~~ niezalogowany
17 października 2024r. o 20:33
Nie pisz o sztucznym tłoku bo sam przyznałeś że waliłeś tu z anonima.
~~dawny znajomy niezalogowany
17 października 2024r. o 20:34
Lucuś - nie zapomnij o pampersie. ;]
~~Jasio niezalogowany
17 października 2024r. o 20:36
Ja też. I też zmuszony jestem utworzyć nowy folder bo w tych co mam tłok mi się zrobił. ;]
14240
M21W2
17 października 2024r. o 20:55
~~Marengo winne napisał(a): Dlatego ze strachu nie pójdziesz do redakcji by tam w obecności niezależnych osób cokolwiek powiedzieć. A przecież zapewniałeś tu że masz jakieś zrzuty więc miałbyś okazję tam im je pokazać. Ciekawe czy ze strachu też się nie pokażesz w sądzie jeśli okaże się że to ty udostępniłeś dane . A wszystko przemawia za tym że to ty.
Dlatego tchórzliwie uciekasz od konkretnej odpowiedzi a twój brachu tak cię tu broni. Myślisz że tego nie widać?
~~HAHAHAHAHAHAHA napisał(a): Lucjan rób zrzuty!!!!!!!! I jutro do dzielnicowego!!!!!!!

Robię wszystkie zrzuty z dzisiejszej dyskusji, mogą mi się przydać w sądzie. Podejrzewam znanego mi plotkarza , oszczercę o uporczywe nękanie , pozwem odpowiem na pozew.

Dopisane 17.10.2024r. o godz. 20:55:

Powyżej mam dowód, Marengo i HAHA to jedna osoba.
~~Bolecnauta niezalogowany
17 października 2024r. o 20:58
A któż to taki ? Jak to było Lucuś?
Nie strasz wilka lasem. Ty gościu myślisz że kij ma tylko jeden koniec? Obyś dostał tym drugim bo należy ci się jak psu miska.
Tu też sobie zrób zrzut . ;]
~~Marengo winne niezalogowany
17 października 2024r. o 20:59
GDZIE TU SOBIE ,,DOWÓD'' UBZDURAŁEŚ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!