~~Brązowozłota Mydlnica napisał(a): wiesz co Lucuś ?...przypomnę ci coś bo za chwilę zmieniam kompa ...
patrzaj bo możesz ''nie pamiętać '' więc ci przypomnę...;D
M21W2 napisał(a):12 maj..........................................
Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Lucjanie z Ocic,licz się ze słowami.Žeby n no by bym ci tą kanalię do.twej zdradzieckiej mordy nie wsadził .Nie kozacz starcze.
Bojówkarzu , gnojku , wiem na co stać takich szmaciarzy jak ty , zbydlęcenie i chamstwo masz w genach , twoje groźby karalne mogą przestać być groźbami anonimowego tchórza .
jak to widzisz bo przecież lata upłynęły a ty już wtedy byłeś chamski...;D
To jest to twoje Krę,ty,ńskie zachowanie, wybiórcze wklejki. Wpisując w wyszukiwarkę fa -lco , ho-rus na Bolec info mógłbym robić to co ty, jest wiele twoich obelżywych wpisów w stosunku do twoich oponentów . Wybrałam tylko twoje wpisy nie pokazując dlaczego oponenta wyzywałeś od najgorszych, np.PanM, Skorn Alter o pnzd o mnie i Jurku nie wspominając. Właśnie dla takiego chamstwa z twojej strony zasługujesz na moje adekwatne odpowiedzi.
Dopisane 22.10.2024r. o godz. 19:24:
~~Brązowozłota Mydlnica napisał(a): to tylko fragmencik a pewnej twojej ''dyskusji'' za skornem...;D
no...teraz chwilka przerwy bo to poprzepinać muszę kabelki i takie inne takie tam...;D
Za to że ze skornem się wspieraliśmy wyzywałeś i opluwałeś nas obu, twoje pamięć szwankuje czy celowo szukasz zaczepki , obstawiam to drugie.