Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~dawny znajomy niezalogowany
2 listopada 2024r. o 21:49
Lucjan!!!!! Idź na całość!! Idź na całość!!!

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
2 listopada 2024r. o 21:51
~~ napisał(a): A twoje wyzwiska Jana od ,,parów''?
~~ napisał(a): A twoje wyzwiska Jana od ,,parów''?

Jesteś tym Janem, Jan jak wyzywał brata Jurka od folksdojcza zamiatającego plac Niemcowi tłumaczył mi się że on tak Jurka pierwszy nie wyzwał, on tylko to powtórzył . Spytaj Jana kto co najmniej kilkanaście razy nazywał Jana "Parówa" , idąc jego sposobem tłumaczenia się, ja tylko to powtarzam.

Dopisane 02.11.2024r. o godz. 21:51:

~~dawny znajomy napisał(a): Lucjan!!!!! Idź na całość!! Idź na całość!!!

~~ niezalogowany
2 listopada 2024r. o 22:00
Przecież takimi wyzwiskami rzucał tu PzD . Skąd wiesz że wyzywał kilkanaście razy? Napisz jak skończył.
Tyle razy o tym tu pisano i nigdy nie odpowiedziałeś a teraz sam to otwarcie robisz.
Ja ci napiszę wprost i możesz to sobie skopiować bo mam to w dupie.
Jesteś głupcem bo tylko głupiec może po tylu wpisach gdzie były podawane dane osobowe nawiązywać do nich pisząc o jakiejś ,,Jasi z DM. ,,

~~dawny znajomy niezalogowany
2 listopada 2024r. o 22:03
O kuwa!! Zaraz zrobi zrzuta i da mi czas 24 h na przeprosiny jak za to o burdelu w obejściu. Przyjdzie mi spierda///ać na Dominikanę. ;]
14240
M21W2
2 listopada 2024r. o 22:09
~~dawny znajomy napisał(a): Lucjan!!!!! Idź na całość!! Idź na całość!!!

Jak zaczniesz wyzywać dostaniesz to na co zasługujesz. Teraz jesteś w porządku, wyrazy szacunku.

Dopisane 02.11.2024r. o godz. 22:09:

~~ napisał(a): Przecież takimi wyzwiskami rzucał tu PzD . Skąd wiesz że wyzywał kilkanaście razy? Napisz jak skończył.
Tyle razy o tym tu pisano i nigdy nie odpowiedziałeś a teraz sam to otwarcie robisz.
Jesteś głupcem bo tylko głupiec może po tylu wpisach gdzie były podawane dane osobowe nawiązywać do nich pisząc o jakiejś ,,Jasi z DM. ,,

~~ napisał(a): Przecież takimi wyzwiskami rzucał tu PzD . Skąd wiesz że wyzywał kilkanaście razy? Napisz jak skończył.

Jesteś zbyt ograniczony aby zrozumieć sens mojego porównania, podejrzewam że jesteś Jasią z DM .
~~ niezalogowany
2 listopada 2024r. o 22:17
A co to za ,,porównanie''? Możesz jaśniej ? Nie każdy przecież jest takim intelektualistą jak ty.
Jak skończył ten którego ty tu przywołałeś a sam wiernie go naśladujesz .
To proste pytanie i liczę na to że nie okażesz się ,,zbyt ograniczony '' by na nie odpowiedzieć.
~~Rys niezalogowany
2 listopada 2024r. o 22:20
Ciekawostka całego zestawu Jasiowego wywodu , na temat Lucjana , „nieuk” najłagodniejsze ….
więc po co się czepiasz wypisując wprost nieprawdy ,
Idź swoją wyboistą drogą , niech ciebie nie interesuje
ta osoba która nie jest ci w życiu potrzebna ……
Chyba że jest „tlenem” potrzebujący utrzymać cię przy życiu forumowym …
Ja nóż ….
~~Cieszynianka rabatkowa niezalogowany
2 listopada 2024r. o 22:21
Lucjan to jak to było? Publikowałeś tu dane osobowe bolecnauty czy nie? Bo teraz zachowujesz się jak miękiszon. ;]
Tak czy nie? Potrafisz odpowiedzieć konkretnie?
Pytałem nie odpowiedział. Nie zrozumiał sensu pytania a do innych pisze o ich ograniczeniu umysłowym.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.