Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~NieJasiu niezalogowany
2 listopada 2024r. o 20:42
~~Modrzew szlachetny napisał(a): Myślę ty śmieszny Lucjanie że ty chyba masz tu kogoś za naiwniaka? A że teraz palli ci się koło dupska szukasz wyjścia awaryjnego. A że jestem za tym by ci w końcu skopano tu dupsko za wulgarne teksty jakimi tu sypiesz w kierunku piszących nie mając pojęcia z kim piszesz nie o tym jak powinno się z tobą postąpić nic nie napiszę.

Przewiduję że możesz skończyć jak kiedyś PzD albo i gorzej . Amen.

W sądzie jeden będzie miał świadków a drugi nie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Somsiad I niezalogowany
2 listopada 2024r. o 20:45
~~Modrzew szlachetny napisał(a): Myślę ty śmieszny Lucjanie że ty chyba masz tu kogoś za naiwniaka? A że teraz palli ci się koło dupska szukasz wyjścia awaryjnego. A że jestem za tym by ci w końcu skopano tu dupsko za wulgarne teksty jakimi tu sypiesz w kierunku piszących nie mając pojęcia z kim piszesz nie o tym jak powinno się z tobą postąpić nic nie napiszę.

Wiem kim jesteś …!!
Wiem co cię uwiera ….!!
Lecz nigdy nie powróci to co było …!!
Pali to się tobie koło „Doooopska”
Jasio może wiesz co ….?
Założyć nakolanniki i przeprosić Lucjana …!!
Był łgarzem , jest łgarzem i pozostanie łgarzem …!!!
Niereformowalnym jak ty „Kubusiu”
~~ niezalogowany
2 listopada 2024r. o 20:51
Wiesz to pisz a nie świrujesz pawiana jak ten od ad-persona
~~Piernikowy Orzech niezalogowany
2 listopada 2024r. o 21:03
~~ napisał(a): Wiesz to pisz a nie świrujesz pawiana jak ten od ad-persona

Budowlanka /Dach i papa mówi ci to coś ….???
~~Glicynia karłowata niezalogowany
2 listopada 2024r. o 21:06
Nic nie napisze bo takie typy potrafią tylko rzucić jakimś ,,gowne/m'' licząc jedynie na to że coś tam się jednak przylepi.
A za co to niby miałby ktoś przepraszać tego Lucjana?
~~ niezalogowany
2 listopada 2024r. o 21:08
Jasio .Jasia .Dach. Papa.
Nic mi to nie mówi.
14240
M21W2
2 listopada 2024r. o 21:15
~~Różowawa Hortensja napisał(a): Jasię? To literówka? Bo piszesz o ,,koleżankach'' później o Jasiu z DM a teraz piszesz ''Jasi z DM''?
To o kim ty w końcu piszesz?
''

O Jasi z DM.

Dopisane 02.11.2024r. o godz. 21:15:

Gdzie te wulgarne teksty. Pozwem odpowiem na pozew.
~~Piernikowy Orzech niezalogowany
2 listopada 2024r. o 21:20
Za pomówienia , bo to cieniutki „ Boluś” , nikczemnie żerujący ….
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.