Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~PanM niezalogowany
13 listopada 2024r. o 21:03
Lucjanie postaraj się przyjąć retorykę " że się pięknie różnimy ". Odmienne poglądy , wiara , światopogląd , narodowość , orientacja to nie asumpt do wrogości. Postaraj się raczej " i odpuść im winy jaki i my im odpuszczamy ".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Felicjan niezalogowany
13 listopada 2024r. o 21:17
Należy jeszcze dodać blamaże, choćby takie że chłoptaś, który w stanie wojennym biegał z kałachem zostaje przewodniczącym, kolejny prokurator oskarżający opozycję w stanie wojennym zostaje sędzią TK, kolejny sędzia ,, wsadzający " Komorowskiego do więzienia zostaje awansowany na bardzo wysokie stanowisko itd.. Proste pytanie kto ich tak wynagradzał za te ,, sukcesy"?, chyba każdy wie tylko od kilku lat mało się o tym mówi.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 listopada 2024r. o 21:38
M21W2 napisał(a):

widzisz tchórzu jak się boisz?
wiesz że bym cię ''przeorał'' jak skibkę na ugorze
ty zawsze się będziesz mnie bał...

nawet nie wiesz jak mnie to rajcuje...;D
świadomość tego że ty się mnie boisz...zawsze się będziesz bał takich jak ja którzy zawsze prawdę i fakty ci wywalą w te twoje kłamliwe gały...

M21W2 napisał(a): a jak ja ci udowodnię to mnie przeprosisz? ;D

bo ja piszę że twój Piotruniu Duduniu to oszust i kłamca...piszę że to łgarz
mogę to udowodnić w każdej chwili...

a jak ja ci udowodnię to mnie przeprosisz? ;D

bo ja piszę że twój Piotruniu Duduniu to oszust i kłamca...piszę że to łgarz
mogę to udowodnić w każdej chwili...
~~Lucjan niezalogowany
13 listopada 2024r. o 21:43
Nie dam się sprowokować
13 listopada 2024r. o 21:58
~~PanM napisał(a): Nie zwracaj uwagi na tego z dolnych. To zwykła szuja szukająca karmy . Wiele razy Ci mówiłem ." NIE KOP GOOWNA BO SMRÓD ZOSTANIE ". Pozdrawiam wszystkich poza tym pieniaczem i intrygantem.

szukasz wrażeń obleśny grubasie? ..łgarzu ,oszuście i oszczerco?
mało ci było rzucania oszczerstw na kobietę to ruszyłeś na faceta?

i co?...przyznałeś się tutaj że ta kobieta nie była jedyną osobą w którą rzucałeś oszczerstwami?
teraz liżesz dupę kolesiowi którego udało ci się zmanipulować a mnie znienawidziłeś bo pokazałem ci ''fucka'' kiedy mnie chciałeś wkręcić w swoją brudną grę z Hegiem...
i ty pajacu piszesz o ''pieniactwie''
''walić '' takich jak ty ....

13 listopada 2024r. o 22:03
11 min. temu
M21W2 napisał(a):...................................
Ktoś napisał: PanM napisał(a):

Przemku nie rozumiem Ciebie co chcesz zyskać bezczelnie atakując ludzi Wolności i Solidarności , mnie nie przeszkadzają Twoje komentarze o rządzie PiS , jest to Twoje prawo jakiego nie miałeś w latach o których wspomniałem .
Zajmij się swoją aferą czajnikowa , ostrzegałem i prosiłem , skończ z wycieczkami osobistymi , oszuście , jak pisałeś oszczerstwa o fuszerkach Janusza milczałem wiedząc że kłamiesz , przypomnę Tobie tylko jedno co mówiłeś - Janusz to dobry fachowiec , wywaliłem Sp. Piotra bo był bardzo niesolidny , spaprał mi robotę , pokazywałeś pokoje w których Janusz zrobił solidne poprawki .

;D
13 listopada 2024r. o 22:05
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): 11 min. temu
M21W2 napisał(a):...................................
Ktoś napisał: PanM napisał(a):

Przemku nie rozumiem Ciebie co chcesz zyskać bezczelnie atakując ludzi Wolności i Solidarności , mnie nie przeszkadzają Twoje komentarze o rządzie PiS , jest to Twoje prawo jakiego nie miałeś w latach o których wspomniałem .
Zajmij się swoją aferą czajnikowa , ostrzegałem i prosiłem , skończ z wycieczkami osobistymi , oszuście , jak pisałeś oszczerstwa o fuszerkach Janusza milczałem wiedząc że kłamiesz , przypomnę Tobie tylko jedno co mówiłeś - Janusz to dobry fachowiec , wywaliłem Sp. Piotra bo był bardzo niesolidny , spaprał mi robotę , pokazywałeś pokoje w których Janusz zrobił solidne poprawki .

;D

14240
M21W2 25 lutego 201.........................r. o 16:09
PanM napisał(a):
Już wszystko jasne - język nienawiści jaki Pan używa w stosunku do osób których nie lubi wraca do Pana .
13 listopada 2024r. o 22:10
a może to?...tym razem datę zostawię...

15 kwietnia 2013r. o 8:35
Przemyslaw napisał(a): [Niezrozumiałym zatem dla mnie jest powyższy wpis.Kto i na jakiej postawie wysnuwa zbyt daleko posunięte wnioski ?
Prezydent Bolesławca dla mnie jest rzeczywiście z innej bajki...

Wystarczy poczytać na ii twoje mądrości. Może jeszcze nie pousuwali tych głupot w twoim wydaniu.
Może napisz tu wszystkim dlaczego pożegnali Cię z ii :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza