Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 listopada 2024r. o 22:21
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a może to?...tym razem datę zostawię...

15 kwietnia 2013r. o 8:35
Przemyslaw napisał(a): [Niezrozumiałym zatem dla mnie jest powyższy wpis.Kto i na jakiej postawie wysnuwa zbyt daleko posunięte wnioski ?
Prezydent  Bolesławca dla mnie jest rzeczywiście z innej bajki...Restauracje w Bolesławcu

Wystarczy poczytać na ii twoje mądrości. Może jeszcze nie pousuwali tych głupot w twoim wydaniu.
Może napisz tu wszystkim dlaczego pożegnali Cię z ii :]

#Przemyslaw nieaktywny
10 września 2013r. o 17:42
~do przedmówcy napisał(a): A kogo interesuje Twoje zdanie? Kim Ty jesteś i kogo publicznie informujesz o swoich prywatnych poglądach? Robaku marny.
>

Jestem osobą posiadającą swoje ustabilizowane poglądy oraz potrafię się pod nimi podpisać.
Nie muszę się jak tchórz ukrywać pod anonimowymi nickami.
To umiejętność prezentowania argumentów decyduje o poziomie rozmówcy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13 listopada 2024r. o 22:23
jak wam mało to jutro podrzucić mogę dużo ,dużo więcej...;D
teraz szkoda mi ''szkiełka''

~~Hebanowy Czarny niezalogowany
13 listopada 2024r. o 22:54
M21W2 napisał(a): górnicy KWK Ziemowit sami zakończyli strajk.

Nie pierdziel Lucuś , w (_!_) byłeś i goowno widziałeś :) strajk na Ziemowicie zakończyliśmy 24 grudnia w Wigilię a nie co podałeś że, 23 grudnia, wiesz co Ci powiem? gdybyśmy wiedzieli co solidaruchy po 89 roku zrobią z Polską i z Naszym górnictwem to zamiast strajkować, na ochotnika byśmy poszli do ZOMO "Bić qrwy i złodziei" jak mawiał Dziadek Piłsudski :) Pytasz się co LWP robiło w Stanie Wojennym, spytaj swego "wuca" Piotra Dudy to Ci opowie ze szczegółami z pierwszej ręki :)
~~Kto pamięta niezalogowany
13 listopada 2024r. o 23:10
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a może to?...tym razem datę zostawię...

15 kwietnia 2013r. o 8:35
Przemyslaw napisał(a): [Niezrozumiałym zatem dla mnie jest powyższy wpis.Kto i na jakiej postawie wysnuwa zbyt daleko posunięte wnioski ?
Prezydent  Bolesławca dla mnie jest rzeczywiście z innej bajki...Restauracje w Bolesławcu

Wystarczy poczytać na ii twoje mądrości. Może jeszcze nie pousuwali tych głupot w twoim wydaniu.
Może napisz tu wszystkim dlaczego pożegnali Cię z ii :]

#Przemyslaw nieaktywny
10 września 2013r. o 17:42
~do przedmówcy napisał(a): A kogo interesuje Twoje zdanie? Kim Ty jesteś i kogo publicznie informujesz o swoich prywatnych poglądach? Robaku marny.
>

Jestem osobą posiadającą swoje ustabilizowane poglądy oraz potrafię się pod nimi podpisać.
Nie muszę się jak tchórz ukrywać pod anonimowymi nickami.
To umiejętność prezentowania argumentów decyduje o poziomie rozmówcy.

Są tu ludzie którzy pamiętają jak miasto chciało w BOK MCC otworzyć państwową restaurację i konkurować z prywatnymi . Ze swoimi chlebodawcami. Minęło 12 lat i okazało się że to em miał rację. Teraz mamy wielki płatny parking dla naszego dobra i bardzo drogie paskudne dweloperki do mieszkania.

14 listopada 2024r. o 7:14

aby mieć inne spojrzenie na ''wzorowego żołnierza'' Dudę wystarczy wiedzieć że nawet źródła związkowe otwarcie pisza o tym że upolitycznił się i wielokrotnie występował PRZECIWKO ZWIĄZKOWCOM....
że łamał postanowienia innych związków że był kilkukrotnie przeciwko podwyżkom jakie wywalczyli lub o jakie walczyły związki pracownicze....

„Człowiek, który na ustach ma wartości chrześcijańskie, kolaboruje z władzą, aby zniszczyć inne związki zawodowe”.

czyje to słowa?
to słowa jednego z przewodniczących pewnych związków zawodowych...
to nie są moje słowa...ja ich nie wymyśliłem a jeśli ktoś tak myśli niech otwarcie zarzuci mi kłamstwo...

w roku 2015 pewne związki zaczęły się domagać podwyżek obiecanych przed wyborami ...trzy lata to trwało a co robił ten cały Duda?...milczał i nie protestował z nimi...aż przyszedł rok 2018 i wybuchł protest a po manifestacji rząd ustąpił i zawarto jakieś porozumienie...
co zrobił ten hipokryta i oszust Duda?
oprotestował rząd za to że uległ ...

a jak było z jego pobytami w hotelu Bałtyk?....nawet w świetle udowodnionych faktów oszust albo milczał ,albo straszył sądem albo oszukiwał ....
więc pieprzenie dzisiaj o nim jaki to on był i jest ''cacy'' to kpina ....pieprzenie o tym jaka to ''s'' jest ''cacy'' to skrajny idio.ty.zm...
to zwykła przystawka polityczna dla niepoznaki nazywana ''związkiem zawodowym'' a jej nazwa NSZZ powinna już dawno być zmieniona na ZiNOP...;D
~~ niezalogowany
14 listopada 2024r. o 8:01
''O planowanych zwolnieniach w amerykańskiej firmie mówiło się już od czerwca. Dopiero teraz jednak firma Lear Corporation przedstawiła harmonogram zwolnień w swoim oddziale w Pikutkowie (woj. kujawsko-pomorskie). Przedstawiciele „Solidarności” mówią, że robili co mogli, jednak ponieśli klęskę.''
A KIEDYKOLWIEK ODNIEŚLI JAKIŚ SUKCES?
Od Krzaklewskiego to jedno ,niekończące się pasmo porażek.
14240
M21W2
14 listopada 2024r. o 8:28
~~Hebanowy Czarny napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): górnicy KWK Ziemowit sami zakończyli strajk.

Nie pierdziel Lucuś , w (_!_) byłeś i goowno widziałeś :) strajk na Ziemowicie zakończyliśmy 24 grudnia w Wigilię a nie co podałeś że, 23 grudnia, wiesz co Ci powiem? gdybyśmy wiedzieli co solidaruchy po 89 roku zrobią z Polską i z Naszym górnictwem to zamiast strajkować, na ochotnika byśmy poszli do ZOMO "Bić qrwy i złodziei" jak mawiał Dziadek Piłsudski :) Pytasz się co LWP robiło w Stanie Wojennym, spytaj swego "wuca" Piotra Dudy to Ci opowie ze szczegółami z pierwszej ręki :)

23 grudnia strajkujący podjęli decyzję o zakończeniu strajku. 24 grudnia rano wyjechali na powierzchnię tak gwoli ścisłości .
~~Hiacynt kolumnowy niezalogowany
14 listopada 2024r. o 9:15
Dlaczego za rządów PO zlikwidowano 6 zakładów a za rządów Pis 14? Gdzie były związki i gdzie był wtedy Duda? Odpowiesz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza