~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a może to?...tym razem datę zostawię...
15 kwietnia 2013r. o 8:35
Przemyslaw napisał(a): [Niezrozumiałym zatem dla mnie jest powyższy wpis.Kto i na jakiej postawie wysnuwa zbyt daleko posunięte wnioski ?
Prezydent Bolesławca dla mnie jest rzeczywiście z innej bajki...Restauracje w Bolesławcu
Wystarczy poczytać na ii twoje mądrości. Może jeszcze nie pousuwali tych głupot w twoim wydaniu.
Może napisz tu wszystkim dlaczego pożegnali Cię z ii :]
M21W2 napisał(a): górnicy KWK Ziemowit sami zakończyli strajk.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a może to?...tym razem datę zostawię...
15 kwietnia 2013r. o 8:35
Przemyslaw napisał(a): [Niezrozumiałym zatem dla mnie jest powyższy wpis.Kto i na jakiej postawie wysnuwa zbyt daleko posunięte wnioski ?
Prezydent Bolesławca dla mnie jest rzeczywiście z innej bajki...Restauracje w Bolesławcu
Wystarczy poczytać na ii twoje mądrości. Może jeszcze nie pousuwali tych głupot w twoim wydaniu.
Może napisz tu wszystkim dlaczego pożegnali Cię z ii :]
#Przemyslaw nieaktywny
10 września 2013r. o 17:42
~do przedmówcy napisał(a): A kogo interesuje Twoje zdanie? Kim Ty jesteś i kogo publicznie informujesz o swoich prywatnych poglądach? Robaku marny.
>
Jestem osobą posiadającą swoje ustabilizowane poglądy oraz potrafię się pod nimi podpisać.
Nie muszę się jak tchórz ukrywać pod anonimowymi nickami.
To umiejętność prezentowania argumentów decyduje o poziomie rozmówcy.
~~Hebanowy Czarny napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): górnicy KWK Ziemowit sami zakończyli strajk.
Nie pierdziel Lucuś , w (_!_) byłeś i goowno widziałeś :) strajk na Ziemowicie zakończyliśmy 24 grudnia w Wigilię a nie co podałeś że, 23 grudnia, wiesz co Ci powiem? gdybyśmy wiedzieli co solidaruchy po 89 roku zrobią z Polską i z Naszym górnictwem to zamiast strajkować, na ochotnika byśmy poszli do ZOMO "Bić qrwy i złodziei" jak mawiał Dziadek Piłsudski :) Pytasz się co LWP robiło w Stanie Wojennym, spytaj swego "wuca" Piotra Dudy to Ci opowie ze szczegółami z pierwszej ręki :)