Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Kalina gronowa niezalogowany
14 listopada 2024r. o 9:25
No i na dzień dobry Lucjan w czarnej dupie. ;]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
14 listopada 2024r. o 10:15
~~PanM napisał(a): Co nam przyniosła Solidarność ? Brak tolerancji , podział i cofanie nas do komuny. 180 stopni zwrot bez refleksji że składamy się z różnych ludzi. Ty sam Lucjanie powyżej piszesz że demokratycznie wybrany rząd 15 października jest rządem 13 grudnia / za sprawą prezydenta Dudy. Ty sam nazywasz demokrację reżymem.
Podaj przykłady reżymu proszę . Tak uczciwie bez manipulacji. Bo kiesyś wspomniałeś o reżymowej obecnie tvp 1 . A za Kurskiego jaka ona była. TV Republika to aktywna szczujnia zaogniająca atmosferę między nami. A Ty ich popierasz i wierzysz we wszystko co Ci mówią. Nazywasz inaczej myślących lewakami i komuchami. Czy tak ma to wyglądać. Nie zwracaj uwagi na tego z dolnych. To zwykła szuja szukająca karmy . Wiele razy Ci mówiłem ." NIE KOP GOOWNA BO SMRÓD ZOSTANIE ". Pozdrawiam wszystkich poza tym pieniaczem i intrygantem.

Przemku jak byś mi zadał pytanie co nam przyniosły przemiany ustrojowe po1989 roku było by to sensowne pytanie. W atakach na Solidarność z powodu całkowitego braku wiedzy walczysz o palmę pierwszeństwa, ja ciebie stawiam na drugim miejscu. Obecny rząd jak wszystkie po 1991 roku ma mandat do rządzenia. Jak mi wytłumaczysz dlaczego demokratycznie wybrany rząd nie uznaje demokratycznie wybranego prezydenta będę ci bardzo wdzięczny . Dla ciebie siłowe przejęcie TVP, bezprawne przejęcie prokuratury , pozbawienie prezydenta jego konstytucyjnych uprawnień / odwołanie i powołanie Prokuratora Krajowego, odwołania i powoływania Ambasadorów / to za mało aby napisać że ten rząd jest rządem wprowadzającym reżim. Dodam ci coś więcej, aktem prawnym są ustawy a nie uchwały , system prawny jest zapisany w Konstytucji a nie jak Tusk powiedział /stosujemy prawo tak jak my je rozumiemy/ . W czasach PRL-U znane było / dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie / czym się różnią Bodnarowcy od SB-eków w walce z opozycją polityczną , jedni i drudzy mieli jeden cel, likwidacja opozycji. Przemku zastąpienie zła jeszcze większym złem może tobie odpowiadać, mnie nie, to nasz różni. Lewak to potoczne okresie człowieka o skrajnie lewicowych poglądach, ty idealnie się w to wpisujesz, moje poglądy są prawicowe, sprawiasz mi przyjemność pisząc o mnie " prawak ". Repiblika ci przeszkadza tak jak kiedyś komunistom RWE , też tą rozgłśnię nazywali szczujnią , czym ty się różnisz od tych komuchów, po twoim wpisie nie widzę różnicy.

Dopisane 14.11.2024r. o godz. 10:15:

~~Kalina gronowa napisał(a): No i na dzień dobry Lucjan w czarnej dupie. ;]

Ty wylazłeś z czarnej dupy a za tobą " bąk"którego puściłeś.
~~Jurek niezalogowany
14 listopada 2024r. o 10:35
Lucjanie nie daj się sprowokować.
~~Kalina gronowa niezalogowany
14 listopada 2024r. o 10:46
Już się dał. ;]
Tylko w swojej tępocie nie potrafił tego wytłumaczyć i kopnięty w zad zaszył się w norze. ;]
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 listopada 2024r. o 10:52
aby mieć inne spojrzenie na ''wzorowego żołnierza'' Dudę wystarczy wiedzieć że nawet źródła związkowe otwarcie pisza o tym że upolitycznił się i wielokrotnie występował PRZECIWKO ZWIĄZKOWCOM....
że łamał postanowienia innych związków że był kilkukrotnie przeciwko podwyżkom jakie wywalczyli lub o jakie walczyły związki pracownicze....

„Człowiek, który na ustach ma wartości chrześcijańskie, kolaboruje z władzą, aby zniszczyć inne związki zawodowe”.

czyje to słowa?
to słowa jednego z przewodniczących pewnych związków zawodowych...
to nie są moje słowa...ja ich nie wymyśliłem a jeśli ktoś tak myśli niech otwarcie zarzuci mi kłamstwo...

w roku 2015 pewne związki zaczęły się domagać podwyżek obiecanych przed wyborami ...trzy lata to trwało a co robił ten cały Duda?...milczał i nie protestował z nimi...aż przyszedł rok 2018 i wybuchł protest a po manifestacji rząd ustąpił i zawarto jakieś porozumienie...
co zrobił ten hipokryta i oszust Duda?
oprotestował rząd za to że uległ ...

a jak było z jego pobytami w hotelu Bałtyk?....nawet w świetle udowodnionych faktów oszust albo milczał ,albo straszył sądem albo oszukiwał ....
więc pieprzenie dzisiaj o nim jaki to on był i jest ''cacy'' to kpina ....pieprzenie o tym jaka to ''s'' jest ''cacy'' to skrajny idio.ty.zm...
to zwykła przystawka polityczna dla niepoznaki nazywana ''związkiem zawodowym'' a jej nazwa NSZZ powinna już dawno być zmieniona na ZiNOP...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 listopada 2024r. o 10:55
~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 godz. 43 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): M21W2
''Podaj jeden fakt który jesteś w stanie udowodnić . Dla ciebie wszystko jest ordynarnym kłamstwem co nie jest''

A jak ja ci coś udowodnię to przeprosisz mnie za zarzucenie kłamstwa?

Tak , na to że ty to kiedykolwiek zrobisz nie liczę .

a jak ja ci udowodnię to mnie przeprosisz? ;D

bo ja piszę że twój Piotruniu Duduniu to oszust i kłamca...piszę że to łgarz
mogę to udowodnić w każdej chwili...

HAHAHAHAHAHA......
14240
M21W2
14 listopada 2024r. o 11:52
~~Kalina gronowa napisał(a): Już się dał. ;]
Tylko w swojej tępocie nie potrafił tego wytłumaczyć i kopnięty w zad zaszył się w norze. ;]

Buda
~~Zszarzały Łubinnik niezalogowany
14 listopada 2024r. o 12:02
Lucjan Kydryński?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza