Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~siostra Bożenka niezalogowany
przedwczoraj o 7:50
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Bo to zwykły TCHÓRZ bez ,,jaj'' i bez wiedzy.

Jasio bardzo cię przepraszam za moje niektóre wpisy do ciebie, nie wiedziałem że jesteś chory psychicznie, więcej się to nie powtórzy. Jasio jeżeli pisanie o mnie pozytywnie wpływa na twój stan zdrowia pisz jak najwięcej.

Lucjan , nie prowokuj , sobota , zrób wreszcie porządek w obejściu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
przedwczoraj o 8:36
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Bo to zwykły TCHÓRZ bez ,,jaj'' i bez wiedzy.

Jasio bardzo cię przepraszam za moje niektóre wpisy do ciebie, nie wiedziałem że jesteś chory psychicznie, więcej się to nie powtórzy. Jasio jeżeli pisanie o mnie pozytywnie wpływa na twój stan zdrowia pisz jak najwięcej.

Nie przepraszaj bo te przeprosiny są tak fałszywe jak ty. Tak jak twoja Solidarność i tak jak modlący się pod pomnikiem zboczeńca twój przewodnik życiowy. A o stan mojego zdrowia nie musisz się martwić bo mówią że śmiech to zdrowie a dziki twoim wpisom jak ten o ,,żUłtych papierach'' i mnóstwem innych śmieję się do rozpuku NIEUKU.
~~Lucjan niezalogowany
przedwczoraj o 8:44
~~siostra Bożenka napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Bo to zwykły TCHÓRZ bez ,,jaj'' i bez wiedzy.

Daję ci 24 godziny na przeprosiny . W innym przypadku zgłoszę to prokuratorowi.
A zrzut do teczki już zrobiłem.
~~Jasio niezalogowany
przedwczoraj o 9:35
Lucjan to prawda o tym Jankowskim? Wierzysz że sypiał z młodymi chłopcami ?
Bo słyszałem że młoda dziewczyna po zajściu z nim w ciążę popełniła samobójstwo a jego kochanek były członek Młodzieży Wszechpolskiej stał się narkomanem.
I to był kapelan twojej Solidarności? Jak ty możesz z tym żyć?
~~siostra Bożenka niezalogowany
przedwczoraj o 9:41
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~siostra Bożenka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Bo to zwykły TCHÓRZ bez ,,jaj'' i bez wiedzy.

Daję ci 24 godziny na przeprosiny . W innym przypadku zgłoszę to prokuratorowi.
A zrzut do teczki już zrobiłem.

Lucjan ,zrozumiałem swój błąd ,przepraszam . Wykasuj z teczki tego zrzuta.
~~Lucjan niezalogowany
przedwczoraj o 10:07
Dobra. Bo wiesz jakie są ważne dla mnie więzi braterskie.
Ale nie ze wszystkimi bo nie wszyscy zgadzają się z moimi poglądami.
14240
M21W2
przedwczoraj o 10:38
~~Jasio napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Bo to zwykły TCHÓRZ bez ,,jaj'' i bez wiedzy.

Nie przepraszaj bo te przeprosiny są tak fałszywe jak ty. Tak jak twoja Solidarność i tak jak modlący się pod pomnikiem zboczeńca twój przewodnik życiowy. A o stan mojego zdrowia nie musisz się martwić bo mówią że śmiech to zdrowie a dziki twoim wpisom jak ten o ,,żUłtych papierach'' i mnóstwem innych śmieję się do rozpuku NIEUKU.

Pisz Jasio pisz , pomoże na podreperowania zdrowie . Jeszcze raz przepraszam że nie byłem tolerancyjny wobec
ciebie i brzydko pisałem że jesteś psycholem . choroba jak inne .
Zmień teraz pseudonim na inny i dalej rób to co najlepiej potrafisz . im więcej wyzwisk tym będziesz miał lepsze
samopoczucie , gwarantuję , koniec ADEKWATNYCH odpowiedzi w stosunku do ciebie , skąd mogłem wiedzieć o twojej
chorobie psychicznej , myślałem że to tylko narcyzm . Zdrówka Jasio .

Dopisane 16.11.2024r. o godz. 10:21:

~~Jasio napisał(a): Lucjan to prawda o tym Jankowskim? Wierzysz że sypiał z młodymi chłopcami ?

Jasio czy to prawda o Januszu z DM że jest " zoofilem i pedofilem ", gdzieś to czytałem .

Jasio nie zajmujmy się plotkami , są ważniejsze tematy , Tusk i koalicja 13 grudnia pchnęła Polskę w przepaść , jak to zatrzymać ze względu na chorobę nie odpowiesz , ja widzę tylko jedno wyjście , masowe przebudzenie .
Teraz będę wklejał jak to my Polscy patrioci robiliśmy w czasach PRL- U .
społeczeństwa i przedterminowe wybory .

Dopisane 16.11.2024r. o godz. 10:30:

Dzieje pl.
"Podpisanie Porozumień Sierpniowych i powstanie „S” stało się początkiem przemian 1989 r.: obalenia komunizmu i końca systemu pojałtańskiego."

Powstanie podobnego oddolnego ruchu społecznego jest w stanie powstrzymać antypolską politykę koalicji 13 grudnia .

1980
1 lipca

Rządząca PRL ekipa Edwarda Gierka wprowadziła podwyżki cen niektórych gatunków mięsa i wędlin, oficjalnie przedstawiane jako „rozszerzenie sprzedaży komercyjnej”; podwyżki nie ominęły zakładowych bufetów i stołówek.

Wybuch strajków m.in. w WSK PZL-Mielec, POMET w Poznaniu i Transbud w Tarnobrzegu.

3 lipca

Komitet Samoobrony Społecznej „KOR” przestrzegł przed „takimi formami protestu, które mogą być wykorzystane przez władze”. Postulaty strajkujących w różnych zakładach były podobne; dotyczyły głównie podwyżek płac rekompensujących wzrost kosztów utrzymania.
8 lipca

Rozpoczął się strajk w Wytwórni Sprzętu Komunikacyjnego PZL-Świdnik, w czasie którego obok postulatów ekonomicznych pojawiły się żądania o charakterze politycznym.

Strajk w Świdniku zapoczątkował wielką falę strajkową na Lubelszczyźnie, trwającą do 25 lipca. W sumie w protestach nazywanych Lubelskim Lipcem ’80 wzięło udział 150 zakładów.

16 lipca

W Lublinie wybuchł strajk kolejarzy. Do strajku przyłączyły się inne zakłady pracy.

18 lipca

Strajk generalny w Lublinie.

Dopisane 16.11.2024r. o godz. 10:38:

TYM KTÓRZY POZIOMEM WYPOWIEDZI ZBLIŻAJĄ SIĘ DO POZIOMU CHOREJ JASI NIE BĘDĘ ODPOWIADAŁ , OBY NIE SPOTKAŁO WAS TO CO JASIE CZY JASIO , trudno się połapać .
~~Złotożółta Werbena niezalogowany
przedwczoraj o 10:56
~~Jasio napisał(a):

Coś za często te literówki Jasiowi się przytrafiają ,
albo „DZIKI”..??, może dzięki …???
Patafianie powoli PiSz …;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy