Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Złotobrązowy Kaczeniec niezalogowany
1 września 2020r. o 12:13
Horus napisał(a):

czy oprócz rzucenie kilku plików jakichś ulotek ,kilku skoków przez płot Wizowa :] dokonałeś czegoś?

Czego ty dokonałeś płytkolepie? Oprócz tego, ze byłeś synciem? Jakie masz prawo rozliczać innych płytkolepie? Potrafisz tylko opluwać tutaj wszystkich. Nikt już z tobą normalnie gadać nie chce.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 września 2020r. o 12:27
~~Złotobrązowy Kaczeniec napisał(a):
Horus napisał(a):

czy oprócz rzucenie kilku plików jakichś ulotek ,kilku skoków przez płot Wizowa :] dokonałeś czegoś?

Czego ty dokonałeś płytkolepie? Oprócz tego, ze byłeś synciem? Jakie masz prawo rozliczać innych płytkolepie? Potrafisz tylko opluwać tutaj wszystkich. Nikt już z tobą normalnie gadać nie chce.

Oprócz Lucjana :) I pomimo dobrych chęci został Lucjan zbrukany od najgorszych przez naszego forumowego celebrytę . Myślę sobie , że grafomania jest drugą z dominujących cech naszego ulubionego Janusza , zaraz po tchórzostwie . Na trzecim miejscu skłonność do siania zadymy , czwarte - skłonność do zdrady.

ps . Janusz , jak będziesz u Przema , poproś w moim imieniu , żeby dryndną , może i ja podjadę , jeśli zaprosi . Pogadamy sobie ... :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Popielata Ostróżka niezalogowany
1 września 2020r. o 13:49
Nowa Solidarność no śmiechu warte. Dziwię się tym paniom z ratusza warszawskiego, że po tylu dniach wspópracy z Trzaskowskim nie widzą tego że on się nie nadaje nawet do samodzielnego skopania ogródka.
22258
#Horus nieaktywny
1 września 2020r. o 16:44
~~Złotobrązowy Kaczeniec napisał(a):
Horus napisał(a):

ano mam dzieci , sam od podstaw postawiłem sobie domek no i jak na prawdziwego faceta przystało nie jedno a wiele drzewek posadziłem...
mogę więc śmiało ''schodzić'' z tego świata...:)

mam takie samo prawo do ''rozliczania'' innych jakie tamci mają ...;)

a ty co? czego ty dokonałeś cieciu z jakiegoś ''centrostalu''? :]

''Potrafisz tylko opluwać tutaj wszystkich. Nikt już z tobą normalnie gadać nie chce.''

a co ty teraz robisz kmiotku? plujesz jadem ale tego nie widzisz...;)
nikt nie nie chce ze mną normalnie rozmawiać?
spoko...więc rozmawiam z nienormalnymi wśród których i ty jak widzę jesteś...

:]

jak się domyślam ''kaczeniec '' już więcej nie napisze...;)
~~Fiołkowy Rabarbar niezalogowany
1 września 2020r. o 16:53
Lucjan z tego co wiem ma więcej rzeczy, którymi mógłby się pochwalić a jego pytasz co on takiego osiągnął. Jak zwykle wymyślasz głupoty na poczekaniu.
14240
M21W2
1 września 2020r. o 16:58
M21W2 napisał(a): Horusie , od wszystkich chcesz odpowiedzi na Twoje pytania ale Ty nikomu nie udzielasz odpowiedzi na pytania zadane Tobie , jak nazwiesz takiego człowieka jak Ty - odpowiesz ?.

Piszesz że szukam kontaktu z Tobą przez przyjaciela , tak był taki pomysł było to dość dawno temu , ten wspólny znajomy jest raczej Twoim przyjacielem i tak jak Ty krytykiem Solidarności i PiS-u .
Powiedziałem do niego chciałbym z Folco - ( pod takim nikiem wtedy pisałeś ) -porozmawiać osobiści i zakończyć wojenkę którą prowadziliśmy .
Odpowiedział mi - nie ma na to szans , Janusz nigdy na to się nie zgodzi , uznałem że Janusz to jakiś tchórzliwy człowiek którego odwaga kończy się po odejściu od klawiatury i dałem sobie spokój .
Wszystko wskazuje na to że tak jest , chyba że udowodnisz że się mylę , na pewno przeproszę za tchórzliwego człowieka , Twój przyjaciel ma moją pełną zgodę na potwierdzenia że tak było .
Wiem że nie będzie kłamał , pomimo że mamy inne poglądy uważam go za porządnego człowieka .

Wydarzyło się coś czego się najmniej spodziewałem , moje przypuszczenia się nie potwierdziły .

Przepraszam Janusza - Horusa za posądzenie że jest tchórzliwym człowiekiem .
~~Alabastrowa Miechunka niezalogowany
1 września 2020r. o 17:48
On Cię przeprosił za ubliżanie tobie i Solidarności?
13926
qwax_
1 września 2020r. o 18:40
~~Alabastrowa Miechunka napisał(a): On Cię przeprosił za ubliżanie tobie i Solidarności?

Przeprosił? On nie zna takiego słowa.
Pewnie postraszył, że go przeciągnie po sądach jak Pannę ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo