Horus napisał(a):
czy oprócz rzucenie kilku plików jakichś ulotek ,kilku skoków przez płot Wizowa :] dokonałeś czegoś?
~~Złotobrązowy Kaczeniec napisał(a):Horus napisał(a):
czy oprócz rzucenie kilku plików jakichś ulotek ,kilku skoków przez płot Wizowa :] dokonałeś czegoś?
Czego ty dokonałeś płytkolepie? Oprócz tego, ze byłeś synciem? Jakie masz prawo rozliczać innych płytkolepie? Potrafisz tylko opluwać tutaj wszystkich. Nikt już z tobą normalnie gadać nie chce.
~~Złotobrązowy Kaczeniec napisał(a):Horus napisał(a):
Czego ty dokonałeś płytkolepie? Oprócz tego, ze byłeś synciem? Jakie masz prawo rozliczać innych płytkolepie? Potrafisz tylko opluwać tutaj wszystkich. Nikt już z tobą normalnie gadać nie chce.
ano mam dzieci , sam od podstaw postawiłem sobie domek no i jak na prawdziwego faceta przystało nie jedno a wiele drzewek posadziłem...
mogę więc śmiało ''schodzić'' z tego świata...:)
mam takie samo prawo do ''rozliczania'' innych jakie tamci mają ...;)
a ty co? czego ty dokonałeś cieciu z jakiegoś ''centrostalu''? :]
''Potrafisz tylko opluwać tutaj wszystkich. Nikt już z tobą normalnie gadać nie chce.''
a co ty teraz robisz kmiotku? plujesz jadem ale tego nie widzisz...;)
nikt nie nie chce ze mną normalnie rozmawiać?
spoko...więc rozmawiam z nienormalnymi wśród których i ty jak widzę jesteś...
:]
jak się domyślam ''kaczeniec '' już więcej nie napisze...;)
M21W2 napisał(a): Horusie , od wszystkich chcesz odpowiedzi na Twoje pytania ale Ty nikomu nie udzielasz odpowiedzi na pytania zadane Tobie , jak nazwiesz takiego człowieka jak Ty - odpowiesz ?.
Piszesz że szukam kontaktu z Tobą przez przyjaciela , tak był taki pomysł było to dość dawno temu , ten wspólny znajomy jest raczej Twoim przyjacielem i tak jak Ty krytykiem Solidarności i PiS-u .
Powiedziałem do niego chciałbym z Folco - ( pod takim nikiem wtedy pisałeś ) -porozmawiać osobiści i zakończyć wojenkę którą prowadziliśmy .
Odpowiedział mi - nie ma na to szans , Janusz nigdy na to się nie zgodzi , uznałem że Janusz to jakiś tchórzliwy człowiek którego odwaga kończy się po odejściu od klawiatury i dałem sobie spokój .
Wszystko wskazuje na to że tak jest , chyba że udowodnisz że się mylę , na pewno przeproszę za tchórzliwego człowieka , Twój przyjaciel ma moją pełną zgodę na potwierdzenia że tak było .
Wiem że nie będzie kłamał , pomimo że mamy inne poglądy uważam go za porządnego człowieka .
~~Alabastrowa Miechunka napisał(a): On Cię przeprosił za ubliżanie tobie i Solidarności?