Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
1 września 2020r. o 18:41
~~Alabastrowa Miechunka napisał(a): On Cię przeprosił za ubliżanie tobie i Solidarności?

Przyznam że nie , ja w swoim życiu jak Kargul uważam że słowo ważniejsze od pieniędzy , podał mi rękę jak się spotkaliśmy i rozchodziliśmy .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zarumieniona Choina niezalogowany
1 września 2020r. o 19:25
Łupież jest groźny, rzeczywiście. Dla POmyleńców to największy wróg u nich nikt nie ma łupieżu. Gdyby zdążyło się nie daj Boże że zauważono by u kogoś z działaczy PO łupież to niezależne sądy takiego delikwenta od razu sprawiedliwie osądzą. 15 tys. litrów drogocennych warszawskich g....n na sek. to pikuś w porównaniu z takim łupieżem.
22258
#Horus nieaktywny
1 września 2020r. o 19:44
qwax_ napisał(a):
~~Alabastrowa Miechunka napisał(a): On Cię przeprosił za ubliżanie tobie i Solidarności?

Przeprosił? On nie zna takiego słowa.
Pewnie postraszył, że go przeciągnie po sądach jak Pannę ;)

widzisz jak niewiele masz do powiedzenia?
bzdety ''miechunki'' cię rajcują a kolejne ''fantazyje'' o przeciąganiu po sądach tylko to potwierdzają...

może qwaxie sprecyzuj za co ''pannęzbękartem'' ''przeciągnłem '' po sądzie?

:]

13926
qwax_
1 września 2020r. o 19:55
Horus napisał(a):

Powiedzieliście sobie na forum kilka "ciepłych" słów, ale tylko ty poczułeś się urażony ;)
Szczerze to nie rozumiem wyroku sądu.
Wyrok powinien być jak w procesie Owsiak vs. MatkaKurka - sąd uznał, że obaj panowie "dali sobie publicznie po mordach" i odstąpił od wymierzenia kary.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
1 września 2020r. o 20:03
M21W2 napisał(a):
M21W2

[/c napisał(a):

Wydarzyło się coś czego się najmniej spodziewałem , moje przypuszczenia się nie potwierdziły .

Przepraszam Janusza - Horusa za posądzenie że jest tchórzliwym człowiekiem .

całkiem niepotrzebnie to tutaj zrobiłeś ...

dlaczego tak piszę ?...może kiedyś będzie okazja to wytłumaczyć ...

ja właśnie wróciłem od Przemka...trochę posiedzieliśmy w trójeczkę ,trochę polało się Napoleonka ...coś na ''A'' ale w związku z tym że trochę wypiłem ,nie pamiętam pełnej nazwy...wiem że na ''A''

więcej nie mogłem bo przecież jakoś musiałem dojechać do domu...:]
ale wcześniejsze piwo jak sam wiesz i teraz Napoleon swoje zrobiło...jeszcze trochę i zaczął bym śpiewać ...kto wie czy nie nawet ''patriotyczne pieśni'' :]

a teraz leżę i co czytam?

40-ą rocznicę ''władzunia'' obchodziła oddzielnie...bez byłych opozycjonistów?
no to kurna o co tu chodzi?
wczoraj ''budyń '' coś tam pierdzielił o ''S''... że to święto ''wszystkich Polaków'' a dzisiaj obchody bez dawnych opozycjonistów?

dzisiaj mówiłeś coś o tym że nadużywa je tu określenia ''hipokryzja''
więc jak nazwać dzisiaj ''budynia''?
''dwulicowiec''? :]

Dopisane 01.09.2020r. o godz. 20:03:

qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):

Powiedzieliście sobie na forum kilka "ciepłych" słów, ale tylko ty poczułeś się urażony ;)
Szczerze to nie rozumiem wyroku sądu.
Wyrok powinien być jak w procesie Owsiak vs. MatkaKurka - sąd uznał, że obaj panowie "dali sobie publicznie po mordach" i odstąpił od wymierzenia kary.

ojej ...jak widzę masz pewną trudność w napisaniu jakie to padły tu ''ciepłe słowa'' ;)
nie rozumiesz wyroku?
wielu spraw tu nie rozumiesz...;)

czy pomiędzy Owsiakiem a Wielguckim sypały się ''męskie qur...y''?
13926
qwax_
1 września 2020r. o 20:40
Horus napisał(a):
czy pomiędzy Owsiakiem a Wielguckim sypały się ''męskie qur...y''?

Coś w tym stylu...

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
1 września 2020r. o 20:58
i właśnie różnice w tym ''stylu'' zostały zauważone przez sąd...;)

różnice których ty nie to że nie widzisz tylko sama myśl o tym by o tym napisać sprawia ci ból...hahaha
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
1 września 2020r. o 21:04
Trzeba mieć nierówno , żeby kogoś za pyskówki na forum ciągać po sądach.
A zwłaszcza jeżeli to robi największy hejter na tym forum.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.