Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Morelowy Liliowiec niezalogowany
2 września 2020r. o 16:59
Podanie ręki na powitanie to tylko gest grzecznościowy. Janusz podał ci rękę? Rozmawiałeś z nim ? Co dała ci ta rozmowa ? Jakieś wnioski?
Ciekawe ilu z tych co wypowiadają się o Januszu miało z nim kontakt bezpośredni.
Dlaczego ci co go naprawdę znają mają o nim raczej dobre zdanie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2 września 2020r. o 17:01
~~Brunatnorudy Łubin napisał(a): M21 pomimo tak pozytywnego życzliwego nastawienia, dalej twierdzę że niektórzy na to nie zasługują.Ten jeden tutaj w szczególności.To najgorszy nienawistny typ człowieka.

Pozwolę sobie na pytanie. A co powiesz o Pannie?
~~Ziemistoszary Zimowit niezalogowany
2 września 2020r. o 17:04
~~Morelowy Liliowiec napisał(a): Podanie ręki na powitanie to tylko gest grzecznościowy. Janusz podał ci rękę? Rozmawiałeś z nim ? Co dała ci ta rozmowa ? Jakieś wnioski?
Ciekawe ilu z tych co wypowiadają się o Januszu miało z nim kontakt bezpośredni.

Janusz, zaloguj się :D
2 września 2020r. o 17:18
Domyślałem się że taka będzie ,,odpowiedź'' Dlaczego ty się nie zalogujesz?
211
skorn
2 września 2020r. o 17:20
Dobrze, że panowie się spotkali. Przynajmniej janusz przestanie wierzgać. To już powoli robiło się męczące, gdy tak się dopraszał uwagi ze strony p. Lucjana.

"Ty kmiocie solidaruchu, czemu mnie ignorujesz, czemu nie odpowiadasz na pytania? "

; )

<i>
14240
M21W2
2 września 2020r. o 17:35
~~Morelowy Liliowiec napisał(a): Podanie ręki na powitanie to tylko gest grzecznościowy. Janusz podał ci rękę? Rozmawiałeś z nim ? Co dała ci ta rozmowa ? Jakieś wnioski?

Już napisałem , podał mi rękę na powitanie i jak się żegnaliśmy , tak po to się spotkaliśmy aby porozmawiać , rozmowa była między nami i nie będę podawał szczegółów .
Jedno mogą napisać i myślę że Janusz nie będzie miał pretensji , poczułem się mile zaskoczony jego postawą .

Skorn cieszę się że poparłeś to że się spotkaliśmy .
211
skorn
2 września 2020r. o 17:41
To znaczy, że pana przeprosił. To jedyne, co mogłoby w tym człowieku zaskoczyć.

<i>
14240
M21W2
2 września 2020r. o 18:23
~~Morelowy Liliowiec napisał(a):
~~Brunatnorudy Łubin napisał(a): M21 pomimo tak pozytywnego życzliwego nastawienia, dalej twierdzę że niektórzy na to nie zasługują.Ten jeden tutaj w szczególności.To najgorszy nienawistny typ człowieka.

Pozwolę sobie na pytanie. A co powiesz o Pannie?

Nie chcę choć czasami to mi się nie udaje nikogo oceniać na forum , wolę dyskutować o faktach , polemizować z poglądami .

Z Panną też mam nadzieję że kiedyś się spotkamy , Piotrek i ja też mocno różnimy się w poglądach i ocenie obecnej sytuacji .

Nie zabierałem i nie zabiorę głosu w wyczuwalnym konflikcie pomiędzy nim a Januszem .
Do mnie Piotrek wykazuje pozytywne nastawienie , mam nadzieję że nie za to że ja prowadziłem z Januszem wojenki .

Dopisane 02.09.2020r. o godz. 17:57:

skorn napisał(a): To znaczy, że pana przeprosił. To jedyne, co mogłoby w tym człowieku zaskoczyć.

Pozostańmy przy moim stwierdzeniu że pozytywnie mnie zaskoczył , czas pokaże jak będzie dalej , zawsze w dyskusji stanę po stronie prawdziwych ludzi Solidarności i Narodowców pomimo że Mike i Braun nie są ludźmi z mojej bajki .

Dopisane 02.09.2020r. o godz. 18:23:

P.S . Jedno mogę zdradzić , Janusz powiedział że nigdy nie słyszał aby ktoś powiedział że Wałęsa na niego donosił . stąd ten filmik który wkleiłem .
Mnie od lat znane są nazwiska tych co potwierdzili ten fakt .

Henryk Lenarciak, Henryk Jagielski, Jan Jasiński, Józef Szyler, ale także „wysoki i bez zębów z przodu”, czy „gruby ślusarz”. Lista osób, na których w latach 70. donosił Służbie Bezpieczeństwa TW „Bolek” Wałęsa jest bardzo długa , jak nie znał nazwisk , opisywał jak wyglądali .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza