~~Morelowy Liliowiec napisał(a): ~~Brunatnorudy Łubin napisał(a): M21 pomimo tak pozytywnego życzliwego nastawienia, dalej twierdzę że niektórzy na to nie zasługują.Ten jeden tutaj w szczególności.To najgorszy nienawistny typ człowieka.
Pozwolę sobie na pytanie. A co powiesz o Pannie?
Nie chcę choć czasami to mi się nie udaje nikogo oceniać na forum , wolę dyskutować o faktach , polemizować z poglądami .
Z Panną też mam nadzieję że kiedyś się spotkamy , Piotrek i ja też mocno różnimy się w poglądach i ocenie obecnej sytuacji .
Nie zabierałem i nie zabiorę głosu w wyczuwalnym konflikcie pomiędzy nim a Januszem .
Do mnie Piotrek wykazuje pozytywne nastawienie , mam nadzieję że nie za to że ja prowadziłem z Januszem wojenki .
Dopisane 02.09.2020r. o godz. 17:57:
skorn napisał(a): To znaczy, że pana przeprosił. To jedyne, co mogłoby w tym człowieku zaskoczyć.
Pozostańmy przy moim stwierdzeniu że pozytywnie mnie zaskoczył , czas pokaże jak będzie dalej , zawsze w dyskusji stanę po stronie prawdziwych ludzi Solidarności i Narodowców pomimo że Mike i Braun nie są ludźmi z mojej bajki .
Dopisane 02.09.2020r. o godz. 18:23:
P.S . Jedno mogę zdradzić , Janusz powiedział że nigdy nie słyszał aby ktoś powiedział że Wałęsa na niego donosił . stąd ten filmik który wkleiłem .
Mnie od lat znane są nazwiska tych co potwierdzili ten fakt .
Henryk Lenarciak, Henryk Jagielski, Jan Jasiński, Józef Szyler, ale także „wysoki i bez zębów z przodu”, czy „gruby ślusarz”. Lista osób, na których w latach 70. donosił Służbie Bezpieczeństwa TW „Bolek” Wałęsa jest bardzo długa , jak nie znał nazwisk , opisywał jak wyglądali .