~~Cynobrowa Szachownica napisał(a):qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
może qwaxie sprecyzuj za co ''pannęzbękartem'' ''przeciągnłem '' po sądzie?
Rzecz w tym, że to było posiedzenie pojednawcze sądu. Sąd wyraził zgodę na zasady pojednania przyjęte przez obie strony. Gdyby Pannazdzieckiem się tak łatwo nie zgodził, to sąd ocenił by także chamskie wypowiedzi horfalco, które naruszały dobra osobiste Pannyzdzieckiem.Wtedy orzeczenie wyglądało by diametralnie odmiennie.
tak bez logowania?...hahaha
co ty tu pierdzielisz gościu?
sąd wyraził zgodę?
''Pannazdzieckiem się tak łatwo nie zgodził'' ?
facet...to mnie sędzia się pytał czy wyrażam zgodę na to co sędzia zaproponował a co zresztą jest normalną sądową procedurą...
to nie jakaś tam ''panna'' postawiła warunek na jakich zasadach może zostać zawarta ugoda a ja...
to ja podałem sędziemu kartkę z warunkami ...dla ścisłości jednym warunkiem bo dwa przy nim samym wykreśliłem ...;)
dzisiaj wiem że to był błąd...
masz rację - za łatwo się zgodziłem ...
ta cała ''panna'' nie miała szans na inne zachowanie bo pierwsza jego próba jakiejś odpowiedzi czy zapytania -do dzisiaj nie wiem o co mogło chodzić :] została przez sędziego zgaszona ...
sędzia jednoznacznie pokazał że miejsce ''panny '' jest w ''kącie'' ...hahaha
do dzisiaj słyszę ten jego przygaszony głos...hahaha
do dzisiaj mam przed oczami tego przygarbionego facecika jak zbolałym głosem stara się coś tam wyjaśniać a co już na starcie jak pisałem zostało zastopowane...hahaha
kroi się ''powtórka z rozrywki '' ale tym razem ''jeńców nie będzie'' ...hahaha
litości również skoro teraz wiem że żadnych dzieciaków w domu już nie ma...;)
teraz już nic też nie wykreślę ...
dosyć obrażania ...dosyć straszenia ...
ten osobnik poprzez zachwianą osobowość i postępującą chorobą alkoholową jest niebezpieczny ...
alkohol i ponoszące go po nim emocje to niebezpieczna mieszanka ...
a skoro nie potrafi się wyciągać wniosków z poprzednich błędów brnąc w kolejne nauczka może się okazać dotkliwsza...;)
dlatego ja teraz idę spokojnie do łóżeczka a on -wiem że czyta a kto wie czy sam tych powyższych bzdur nie pisał :]- niech się teraz poci...
gdyby nie ten cały wirus kto wie czy już nie było by po sprawie...;) koła sprawiedliwości mielą powoli ...ale mielą ...
Horus napisał(a):~~Cynobrowa Szachownica napisał(a):qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
może qwaxie sprecyzuj za co ''pannęzbękartem'' ''przeciągnłem '' po sądzie?
Rzecz w tym, że to było posiedzenie pojednawcze sądu. Sąd wyraził zgodę na zasady pojednania przyjęte przez obie strony. Gdyby Pannazdzieckiem się tak łatwo nie zgodził, to sąd ocenił by także chamskie wypowiedzi horfalco, które naruszały dobra osobiste Pannyzdzieckiem.Wtedy orzeczenie wyglądało by diametralnie odmiennie.
tak bez logowania?...hahaha
co ty tu pierdzielisz gościu?
sąd wyraził zgodę?
''Pannazdzieckiem się tak łatwo nie zgodził'' ?
facet...to mnie sędzia się pytał czy wyrażam zgodę na to co sędzia zaproponował a co zresztą jest normalną sądową procedurą...
to nie jakaś tam ''panna'' postawiła warunek na jakich zasadach może zostać zawarta ugoda a ja...
to ja podałem sędziemu kartkę z warunkami ...dla ścisłości jednym warunkiem bo dwa przy nim samym wykreśliłem ...;)
dzisiaj wiem że to był błąd...
masz rację - za łatwo się zgodziłem ...
ta cała ''panna'' nie miała szans na inne zachowanie bo pierwsza jego próba jakiejś odpowiedzi czy zapytania -do dzisiaj nie wiem o co mogło chodzić :] została przez sędziego zgaszona ...
sędzia jednoznacznie pokazał że miejsce ''panny '' jest w ''kącie'' ...hahaha
do dzisiaj słyszę ten jego przygaszony głos...hahaha
do dzisiaj mam przed oczami tego przygarbionego facecika jak zbolałym głosem stara się coś tam wyjaśniać a co już na starcie jak pisałem zostało zastopowane...hahaha
kroi się ''powtórka z rozrywki '' ale tym razem ''jeńców nie będzie'' ...hahaha
litości również skoro teraz wiem że żadnych dzieciaków w domu już nie ma...;)
teraz już nic też nie wykreślę ...
dosyć obrażania ...dosyć straszenia ...
ten osobnik poprzez zachwianą osobowość i postępującą chorobą alkoholową jest niebezpieczny ...
alkohol i ponoszące go po nim emocje to niebezpieczna mieszanka ...
a skoro nie potrafi się wyciągać wniosków z poprzednich błędów brnąc w kolejne nauczka może się okazać dotkliwsza...;)
dlatego ja teraz idę spokojnie do łóżeczka a on -wiem że czyta a kto wie czy sam tych powyższych bzdur nie pisał :]- niech się teraz poci...
gdyby nie ten cały wirus kto wie czy już nie było by po sprawie...;) koła sprawiedliwości mielą powoli ...ale mielą ...
Nienawiść cie zżera.
~~Nadżółkła Kanna napisał(a):Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):M21W2
[/c napisał(a):
Wydarzyło się coś czego się najmniej spodziewałem , moje przypuszczenia się nie potwierdziły .
Przepraszam Janusza - Horusa za posądzenie że jest tchórzliwym człowiekiem .
całkiem niepotrzebnie to tutaj zrobiłeś ...
dlaczego tak piszę ?...może kiedyś będzie okazja to wytłumaczyć ...
ja właśnie wróciłem od Przemka...trochę posiedzieliśmy w trójeczkę ,trochę polało się Napoleonka ...coś na ''A'' ale w związku z tym że trochę wypiłem ,nie pamiętam pełnej nazwy...wiem że na ''A''
więcej nie mogłem bo przecież jakoś musiałem dojechać do domu...:]
ale wcześniejsze piwo jak sam wiesz i teraz Napoleon swoje zrobiło...jeszcze trochę i zaczął bym śpiewać ...kto wie czy nie nawet ''patriotyczne pieśni'' :]
a teraz leżę i co ''?
Znowu picujesz. Jechałem tamtędy i widziałem was jak siedzicie na jakiejś starej desce.Koniaki ci się śniły i gościna .
Kanna co wiem na pewno , impreza była od 17 mnie też zapraszano , niestety mam kłopoty zdrowotne - błędnik - tracę równowagę z przykrością musiałem odmówić po wypiciu jednego drinka wnuk zawiózł mnie do domu .
Januszu Horus jak wcześniej napisałem że przeproszę a bym tego nie zrobił nie mógłbym się golić przy lustrze .
Czego nigdy bym nie napisał to , to o czym rozmawialiśmy i w jakiej atmosferze .
Dopisane 02.09.2020r. o godz. 11:40:
~~Ołowianoszary Osteospermum napisał(a): Powiem krótko. Na te "rozmowy" tu i tam z toksycznym osobnikiem szkoda zdrowia;)
"DO NOT FEED THE TROLLS"
~~Ognisty Powojnik napisał(a):~~Ołowianoszary Osteospermum napisał(a): Powiem krótko. Na te "rozmowy" tu i tam z toksycznym osobnikiem szkoda zdrowia;)
"DO NOT FEED THE TROLLS"
Też tak myślę.Takiemu bym ręki nie podał Panie M21, nie zasługuje na to.