~~Ziemistoszary Zimowit napisał(a): M21W2 napisał(a): [ Jedno mogę zdradzić , Janusz powiedział że nigdy nie słyszał aby ktoś powiedział że Wałęsa na niego donosił . stąd ten filmik który wkleiłem .
Strata czasu, Januszek szczyci się tym, że nie ogląda żadnych filmików wklejanych przez innych i pobieżnie czyta posty :D. Interesuje go tylko to co on pisze i wkleja :D. Taki forumowy Wałęsa "ja wkleiłem, ja pisałem, ja nauczałem" :D
kolejne pierdoły...
nigdy mnie nie interesowała ''s''
ale interesowały mnie przekręty ludzi ze ''świecznika''
takim okazał się duda ''związkowiec'' kiedy bawił się w hotelu Bałtyk ...
podobnie zainteresował mnie później Frasyniuk i jego firma transportowa i Bujak z przywłaszczenie sobie kasy z pewnej nagrody nie jemu przecież przyznanej ...
kto mi napisze komu ją przyznano?...no proszę...
..później poszło z ''górki''
napiszę ci jedno ...Wałęsa kimkolwiek był pozostaje ikoną ''S''
ale obiecywał ''puszczanie w skarpetach'' później ''sto milionów'' i słowa nie dotrzymał ...;)
później bronił ''szemranych ''interesów ludzi ze swojego otoczenia (wiesz kogo) przy sprzedaży doków i nabrzeży stoczni remontowej ...kto to kupił ...;)
za ''wały'' jakie krył dawno straciłem zaufanie do tego co mówi ...
co innego jego ''współpraca'' ...dlaczego nie piszecie kto oprócz niego współpracował?
dlaczego nie piszecie że wśód ludzi''s'' było wielu TW?
dlaczego nie piszecie o klechach w tym umoczonych ?
czego byście tutaj nie napisali i jak bardzo byście na niego nie pluli pozostanie tym który wielu z was porwał za sobą ...
a mnie mu się nie udało ...:]