Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~abstynent niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 12:22
Jeden Kaczyński z Kiszczakiem pił wódkę ,drugi Kaczyński z ruskim agentem Wasinem pił wódkę .
Prawdziwi przywódcy solidarności.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Chabrowa Portulaka niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 13:07
~~Lawendowoniebieski Winobluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bananowa Brodia napisał(a): Czy ktoś w końcu się zlituje i zamknie temat , który nic nowego nie wnosi . Czy warto pisać o czymś co już nie istnieje.

Sorry czy ty chcesz doprowadzić do szybszego zejścia
zabierając pokarm jednemu najwybitniejszemu histerykowi..??

Czy warto karmić pana Lucjana i niejakiego Janusza - obaj tyle wiedzą o Solidarności co świnia o gwiazdach.
~~Fiołek rabatny niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 13:11
A to ciekawe...''pana Lucjana'' ?
I ''niejakiego Janusza''? To już określenie ''pan'' do Janusza nie przeszło przez gardło? Dlaczego? Myślę że to oczywiste.
~~Wyjaśnienie niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 13:48
~~Fiołek rabatny napisał(a): A to ciekawe...''pana Lucjana'' ?
I ''niejakiego Janusza''? To już określenie ''pan'' do Janusza nie przeszło przez gardło? Dlaczego? Myślę że to oczywiste.

Bo autor tego wpisu nie zna ani jednego ani drugiego. Ale śledząc wieloletnią historię pyskówek doszedł do wniosku że mimo nawiedzenia Lucjan to pan a Janusz to Jan czyli cham.
~~Wiśniowa Morwa niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 14:54
i paralotnik
~~Wiosenna pogoda niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 15:30
~~Fiołek rabatny napisał(a): A to ciekawe...''pana Lucjana'' ?

Z takiego pana jak Janusz to mój dziadek na konia wsiadał hahahaha
~~Irys wysmukły niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 15:41
Takiego pana jak Lucjan mój dzidek batorzył a żonę jego chędożył. hahaha
~~Blond Laurowiśnia niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 16:13
~~Irys wysmukły napisał(a): Takiego pana jak Lucjan mój dzidek batorzył a żonę jego chędożył. hahaha

Czyli to jest ta konstruktywna krytyka…
Zamuleńcu ….?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza