~~dawny znajomy napisał(a): Nie czepiam się szczegółów. Letnie czy zimowe ale to zawsze sandały .
~~Celestynowy Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): Nie czepiam się szczegółów. Letnie czy zimowe ale to zawsze sandały .
Jak już tak bardzo dbasz o los bliźniego ,
podskocz w wolnej chwili sprawdź czy podeszwy jeszcze wytrzymają okres zimowy , zdaj relacje , będę niezmiernie wdzięczny…..D
~~Celestynowy Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fiołek halny napisał(a): Ale przecież zakłady padały zanim oni doszli do władzy . Solidarność też nie interweniowała a niedawno sprzedano polski legendarny wręcz zakład jakim był Ursus. Nic tu się nie zmieni myślę dopóki Duda będzie w pałacu bo on też nigdzie nie interweniuje oprócz podpisywania aktów łaski . On ma też klapki na oczach?
Nie wiem o co ci chodzi z tymi grami hazardowymi w Bolcu bo co to ma do polityki?
Nawiedzonych z klapkami na oczach nie zmienisz ,
wiesz co mam na myśli , strzeż się gier hazardowych…
I w polityce i w hazardzie ….. teraz kumasz ….D
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Celestynowy Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): Nie czepiam się szczegółów. Letnie czy zimowe ale to zawsze sandały .
Jak już tak bardzo dbasz o los bliźniego ,
podskocz w wolnej chwili sprawdź czy podeszwy jeszcze wytrzymają okres zimowy , zdaj relacje , będę niezmiernie wdzięczny…..D
Dajcie już spokój z tymi sandałami ,widziałem gościa w Carfurze miał trampki .
Dzięki , choć jeden pomocny człowiekowi …
Niech ci Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi…
miły człowieku