Horus napisał(a): widzisz dupku jak łatwo cię sprowokować?
zabolało że nawet on się od ciebie odcina ''grubą kreską''?
powtórzę więc i nie zapomnij sobie tego też skopiować jak to wcześniej zapowiedziałeś...
po powtórnym podaniu imienia kobiety od razu się domyśliłem że to ty dupku...
dlatego zawsze tu będę potwierdzał fakt że jesteś łajzą ...
bo prawdziwym facetem nigdy nie byłeś ...
Do mnie pijesz bucu :D
A powinieneś do Zimowita . Ja nie jestem Zimowitem , ja zawsze w przeciwieństwie do Ciebie piszę pod własnym Imieniem , jakkolwiek ono brzmi , Piotrek , albo Panna . Na kopiowanie nie mam już dzisiaj chęci . Właśnie wróciłem od kochanki betoniary . Ale jak to mawiają , co się odwlecze , to nie uciecze . Ciebie zaś prosiłem , abyś poszperał w swoim ipeenku i opublikował moje oświadczenie przed Sędzią Gruca . Oraz publiczne przeprosiny , jakie składałem przez tydzień .
Prosiłem , a olałeś mnie wraz ze swym ipeenkiem Janusz . No to jedziemy na ostro i niech się Wymiar Sprawiedliwości martwi , komu przqurwić . Jeśli jednak wydaj Ci ... bogu , że Internet jest taki anonimowy , to przyjmij wyrazy współczucia za pułap ynteligencji :)
Nie omieszkam Migdałowiec ... tym razem nie omieszkam :)
Są różne sposoby na dotarcie do prawdy . To , że kręcę betoniarą wcale nie oznacza , że nic więcej nie wiem :D
Chociaż mówią , że do trzech razy sztuka ... może po następnej ugodzie , tym razem ze strony Janusza , Panna , jak nosorożec ruszy do ataku ... i wióry się posypią :D
Póki co kąpiel i spać , jutro znowu kochanka betoniara :)
Dobrej nocy Wam życzę , szczególnie Tobie Głupia Papugo i przypominam , ja nie piszę z pod tyldy , tak jak Ty , i to można sprawdzić ... :)