Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
2 września 2020r. o 22:37
o proszę ..teraz ''objawił '' się tu jakiś migdałowiec''

lubię takie chwile ...

wiesz co?...mam pewną propozycję ...wspomóż tego ''pannę '' jako świadek ...
nie bardzo wiem czego ale on wypatruje takich ''przyjaciół'' jak kania dżdżu...:]

zimowit ,teraz migdałowiec ...kto kolejny w kolejce? :]

''kozaczki''....hahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 września 2020r. o 22:45
Horus napisał(a): widzisz dupku jak łatwo cię sprowokować?
zabolało że nawet on się od ciebie odcina ''grubą kreską''?
powtórzę więc i nie zapomnij sobie tego też skopiować jak to wcześniej zapowiedziałeś...

po powtórnym podaniu imienia kobiety od razu się domyśliłem że to ty dupku...
dlatego zawsze tu będę potwierdzał fakt że jesteś łajzą ...
bo prawdziwym facetem nigdy nie byłeś ...

Do mnie pijesz bucu :D

A powinieneś do Zimowita . Ja nie jestem Zimowitem , ja zawsze w przeciwieństwie do Ciebie piszę pod własnym Imieniem , jakkolwiek ono brzmi , Piotrek , albo Panna . Na kopiowanie nie mam już dzisiaj chęci . Właśnie wróciłem od kochanki betoniary . Ale jak to mawiają , co się odwlecze , to nie uciecze . Ciebie zaś prosiłem , abyś poszperał w swoim ipeenku i opublikował moje oświadczenie przed Sędzią Gruca . Oraz publiczne przeprosiny , jakie składałem przez tydzień .

Prosiłem , a olałeś mnie wraz ze swym ipeenkiem Janusz . No to jedziemy na ostro i niech się Wymiar Sprawiedliwości martwi , komu przqurwić . Jeśli jednak wydaj Ci ... bogu , że Internet jest taki anonimowy , to przyjmij wyrazy współczucia za pułap ynteligencji :)

Nie omieszkam Migdałowiec ... tym razem nie omieszkam :)

Są różne sposoby na dotarcie do prawdy . To , że kręcę betoniarą wcale nie oznacza , że nic więcej nie wiem :D

Chociaż mówią , że do trzech razy sztuka ... może po następnej ugodzie , tym razem ze strony Janusza , Panna , jak nosorożec ruszy do ataku ... i wióry się posypią :D

Póki co kąpiel i spać , jutro znowu kochanka betoniara :)

Dobrej nocy Wam życzę , szczególnie Tobie Głupia Papugo i przypominam , ja nie piszę z pod tyldy , tak jak Ty , i to można sprawdzić ... :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
2 września 2020r. o 22:52
Janusz chce "źródła cytatu". Przejrzyj sobie ten temat jeszcze raz od początku zamiast palić głupa. ; )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
2 września 2020r. o 22:57
'' Panna , jak nosorożec ruszy do ataku ... i wióry się posypią ''

już nie raz straszyłeś więc się tu nie podniecaj...
to ktoś kto cię zna jest tym kto mnie skłonił do tego by teraz ci nie odpuścić...
a jest to osoba będąca w temacie ...ktoś kto zna ciebie i twoje problemy...
zarówno z samym sobą jaki rodzinne ..

więc szukaj świadków...migdałowców i innych powojników ...
ja jestem już teraz przygotowany ...

nie przegap awizo...jak ostatnim razem ...;)
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec niezalogowany
2 września 2020r. o 23:02
Horus napisał(a): o proszę ..teraz ''objawił '' się tu jakiś migdałowiec''

lubię takie chwile ...

wiesz co?...mam pewną propozycję ...wspomóż tego ''pannę '' jako świadek ...
nie bardzo wiem czego ale on wypatruje takich ''przyjaciół'' jak kania dżdżu...:]

zimowit ,teraz migdałowiec ...kto kolejny w kolejce? :]

''kozaczki''....hahaha

kozaczki szmaciuro, to możesz wypucować swojej żonce, zamiast robić tu przedstawienie, ze swojego prywatnego życia, także
~~Ziemistoszary Zimowit niezalogowany
2 września 2020r. o 23:03
I znowu piszesz o jego życiu prywatnym na forum, hipokryto :D
22258
#Horus nieaktywny
2 września 2020r. o 23:05
ale z ciebie ''dowcipasek'':]

''szmaciuro''?
a kim ty jesteś kmiocie byś tak pisał do innych?
wali od ciebie ''szambem'' aż niemiło...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 września 2020r. o 0:04
~~Ziemistoszary Zimowit napisał(a): I znowu piszesz o jego życiu prywatnym na forum, hipokryto :D

A niech pisze , zbieramy dokumentację :D . Zabrakło tchórzowi odwagi stanąć na udeptanej ziemi , to staniemy przed sądem , a co ... jak szaleć , to szaleć :D
Ja tam mogę być nawet przedstawicielem protestu zbiorowego ... różnych , kmiotów , głąbów , id.iotów , de . bili , solidaruchów ( czółko Lucjanie :) ) i pis -vagina ... z poszanowaniem dla Kobiecości :) i zwolenników Pisu :) No i takich łajz i dupków , jak ja oczywiście :D

Rosjanie mawiają " tiszej budiesz , dalej pudiesz " , a bogu na własną szyję sznur sobie kręci . Tak trzymać bogu !! :D

I naucz się wreszcie cytować ... bardzo prosi cham i prostak :)

Dobranoc :)

Dopisane 03.09.2020r. o godz. 00:04:

Qurde zapomniałem wymienić katoli i szowinistów narodowych z ONR , czyli faszystów i zbrodniarzy pedofilów w KK ... czasami próbuję zrozumieć Janusza , ale daremny to trud . Mam wrażenie , że jego największym wrogiem oprócz reszty rzeczywistości jest odbicie w lustrze . O ile Lucjan nie boi się własnej twarzy przy goleniu , to myślę sobie , jako wierzący w reinkarnację , że Janusz miał coś wspólnego z Dzierżyńskim , albo Soso Dżuagaszwili ... dlatego taki strachliwy ... kto wie . Obaj wymienieni panowie zawsze mieli rację i kompletny brak szacunku dla Innych Istot. Miał do czynienia , jako kat , czy ofiara . Jak myślisz Janusz ? :)

Śpijcie dobrze . Starczy tych filozofii :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza