Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Sinawy Motylek niezalogowany
3 września 2020r. o 6:16

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rumiana Poziomka niezalogowany
3 września 2020r. o 6:21
Pisowskie złodzieje !! I idioci którzy na nich głosują. Kto jest lepszy w tym kłamstwie i złodziejstwie?!
~~Złocistorudy Rokitnik niezalogowany
3 września 2020r. o 10:31
ubek?
~Jasnożółty Słoneczniczek niezalogowany
3 września 2020r. o 15:32
Ekolog
14240
M21W2
3 września 2020r. o 15:46
Horus napisał(a):
~~Ziemistoszary Zimowit napisał(a): W sąsiednim temacie :D. Chcesz dyskutować o rozmowie, której nie słuchałeś wystarczy ci, że wkleiłeś zdjęcie z niej :D.

~Ziemistoszary Zimowit 5 min. temu

~~Ziemistoszary Zimowit

Wiem, że jesteś tak nauczony, ale nie możesz zawsze polegać na zdaniu innych nie sięgając do źródeł. To tak jakbym ja wyrabiał sobie zdanie na twój temat słuchając Piotrka I oglądając twoje zdjęcia z Donatą Posłuchaj, podyskutujemy .

z nim sobie ''dyskutuj''?

mnie ''wojenki '' z takimi jak ty nie są żadną nowością ...
tylko po co była ta twoja ''wyciągnięta dłoń''?
kim się teraz okazałeś?
czy to kolejna odsłona twoich ''wartości''? :]Dopisane 02.09.2020r. o godz. 21:25:
~~Ziemistoszary Zimowit napisał(a): Co tak długo milczysz :D . Podkuliłeś ogon i uciekłeś :D.

nie ...nie licz na to ...a ty?
''zapomniałeś'' się zalogować? :]

Janusz napisz że źle myślę , myślę że ten post piszesz jakbym to ja był Ziemowitem , po analizie dalszych postów nic nie załapałeś . Sądzę że jednak załapałeś że delikatnie mówiąc minąłeś się z prawdą .
Janusz czy nadejdzie kiedyś taki czas że napiszesz że intuicja Ciebie zawiodła a najlepiej pozbądź się Twojej maniery , ja tak pomyślałem i to jest na pewno prawda .
22258
#Horus nieaktywny
3 września 2020r. o 16:48
owszem ... mnie się nie chce czytać wszystkich postów bo szkoda na to czasu ..i tak nic nowego nie wnoszą ...;)
jak teraz ..właśnie wróciłem do domu i co?
odpowiadam na twój post ....
przy kawie być może poczytam więcej ...
ale masz rację ...zaskoczyłem dopiero po przeczytaniu kilku postów :)

reszty dopełnił pewien telefon bo to już nie te czasy co komunikowałem się z tym czy owym za pomocą poczty...
od długiego czasu nie wierzę w to że poczta moja jest bezpieczna i tylko moja ...

i właśnie ten telefon upewnił mnie kto napisał jeden z postów które pozostały i tak bez odpowiedzi...
ale aproposik telefonu...
miałem o to zapytać osobiście ale w rozmowie o tylu wątkach jakie poruszyliśmy zapomniałem ...
odpowiesz mi skąd masz mój numer?
kto ci go udostępnił?
pytam publicznie i o ile to możliwe możesz odpowiedzieć w ten sam sposób...
14240
M21W2
3 września 2020r. o 17:02
Horus napisał(a): owszem ... mnie się nie chce czytać wszystkich postów bo szkoda na to czasu ..i tak nic nowego nie wnoszą ...;)
jak teraz ..właśnie wróciłem do domu i co?
odpowiadam na twój post ....
przy kawie być może poczytam więcej ...
ale masz rację ...zaskoczyłem dopiero po przeczytaniu kilku postów :)

reszty dopełnił pewien telefon bo to już nie te czasy co komunikowałem się z tym czy owym za pomocą poczty...
od długiego czasu nie wierzę w to że poczta moja jest bezpieczna i tylko moja ...

i właśnie ten telefon upewnił mnie kto napisał jeden z postów które pozostały i tak bez odpowiedzi...
ale aproposik telefonu...
miałem o to zapytać osobiście ale w rozmowie o tylu wątkach jakie poruszyliśmy zapomniałem ...
odpowiesz mi skąd masz mój numer?
kto ci go udostępnił?
pytam publicznie i o ile to możliwe możesz odpowiedzieć w ten sam sposób...

Janusz nie napiszę publicznie ani nie powiem . Jest to człowiek który bardzo dobrze się o Tobie wypowiada .
Podał mi numer Twojego telefonu już dawno temu mówiąc - Lutek szanuję Ciebie , szanuję Janusza , zadzwoń do niego , nie mogę już czytać jak dwóch moich kolegów tak się do siebie odnosi na publicznym forum .
Po Twoim wpisie że jedziesz do Przemka , możemy się spotkać i to kilkukrotne - ha-ha - podsunęło mi pomysł , zadzwoń sprawdź jaki będzie efekt .
22258
#Horus nieaktywny
3 września 2020r. o 17:07
OK.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza