Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
6 września 2020r. o 17:31
rób co uważasz...
ty żyjesz swoją historią ja właśnie oglądam inną ...
są diametralnie różne ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
6 września 2020r. o 17:44
Horus napisał(a): rób co uważasz...

Wiesz co lepsze było kiedy nie było mediów typu TV i internet , historia była przekazywana z pokolenia na pokolenie .
Ludzie typu Lucjan nie mieli i nie mają żadnego interesu aby zakłamywać historię , tego samego nie mogę napisać o politykach i mediach ich wspierających .
Jak widzę Ty piszesz zainspirowany mediami .
~Niebieskoszary Wielosił niezalogowany
6 września 2020r. o 17:49
удалите,пожалуйста! .
~~Terakotowy Modrzew niezalogowany
6 września 2020r. o 18:00
M21W2 napisał(a): Janusz

M21 po co karmisz tego trola?Jaką on ma perspektywę?Perspektywę tatusia służącego władzy? On nigdy nie zrozumie twoich argumentów, twojego obrazu tamtej rzeczywistości, i obecnej.To stracony człowiek, sfustrowany co zjada swój ogon.On nie jest w stanie nic już nowego powiedzieć, nie jest zdolny do refleksji. Nie musisz już go edukować, bo on nie jest w stanie nic przyjąć do swojego małego móżdżka.Cywilizowałeś, zmusiłeś do kultury osobistej "podaniem ręki", założyłeś mu kaganiec na chamski pysk, ale to niczego nie zmienia. Zauważ, jak się wyrywa, a za chwile i tak wróci do swojego chamskiego stylu, zobaczysz.Dlatego szkoda na trola czasu. Pozdrawiam.
22258
#Horus nieaktywny
6 września 2020r. o 18:13
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): rób co uważasz...

Wiesz co lepsze było kiedy nie było mediów typu TV i internet , historia była przekazywana z pokolenia na pokolenie .

Jak widzę Ty piszesz zainspirowany mediami .

nie masz racji...
po pierwsze nie wiesz jaka historię oglądam a to co piszesz sugeruje nic innego jak to ze myślisz o historii ''s''
otóż nie ..
oglądam film dokumentalny ''Księgowy Auschwitz'' a czeka kolejny...
ty naprawdę myślisz że historia ''s'' to dla mnie coś tak bardzo inspirującego?

po drugie- gdyby nie internet do dzisiaj byś wierzył w inną ''legendę'' ...np. o majorze Sucharskim i jego bohaterstwie...;)
dzięki min. internetowi można to zweryfikować...

bo ta wiedza jestem pewien nie przeszła by z ''pokolenia na pokolenie''
podobnie wiele,wiele innych ...
tobie pasuje jedna historia mnie druga ...
to który z nas bardziej je ''dopasowuje '' do swoich racji pokazują odpowiednie materiały...
ty gotów jesteś biegać za ''żołnierzy wyklętych'' ja chętnie pobiegnę za ''żołnierzy przeklętych'' ...;)

internet to studnia złożona z wielu kręgów cembrowiny...ty sam zadecydowałeś że twoja ''studnia'' to jeden krąg...;)

ostatnie twoje zdanie posta pokazuje który z nas jest faktycznie ''zainspirowany mediami''

ty jesteś gotowy dać się pokroić za antonia ''drona'' a ja w nim widzę oszołoma który doprowadził do ruiny to co kiedyś było polską armią...
ty w dudzie widzisz ''związkowca'' ja zwykłego wazeliniarza i karierowicza...

tak mogę ci wymieniać prawie bez końca...
tylko po co skoro jesteś solidnie ''zabetonowany'' :)

~~Zgniła Kufea niezalogowany
6 września 2020r. o 18:17
~~Terakotowy Modrzew napisał(a):

M21 po co karmisz tego trola?Jaką on ma perspektywę?Perspektywę tatusia służącego władzy? On nigdy nie zrozumie twoich argumentów, twojego obrazu tamtej rzeczywistości, i obecnej.To stracony człowiek, sfustrowany co zjada swój ogon.On nie jest w stanie nic już nowego powiedzieć, nie jest zdolny do refleksji. Nie musisz już go edukować, bo on nie jest w stanie nic przyjąć do swojego małego móżdżka.Cywilizowałeś, zmusiłeś do kultury osobistej "podaniem ręki", założyłeś mu kaganiec na chamski pysk, ale to niczego nie zmienia. Zauważ, jak się wyrywa, a za chwile i tak wróci do swojego chamskiego stylu, zobaczysz.Dlatego szkoda na trola czasu. Pozdrawiam.

Prawda prawda..........
14240
M21W2
6 września 2020r. o 18:22
~~Terakotowy Modrzew napisał(a):

We mnie jest coś czego nie mogę się pozbyć , duszy wojownika , wezmę pod uwagę to co napisałeś jest to mądre spostrzeżenie . Nie zmieni to jednak mojej dewizy że powinniśmy ze sobą dyskutować a wnioski wyciągną ci co czytają .
Są tacy co zauważyli że ja byłem uczestnikiem wydarzeń najnowszej historii , a Janusz jak sam napisał był tylko obserwatorem .
Ja do tego podchodzę inaczej , jego przekonuje propaganda anty- Solidarnościowa , ja nie potrafię nie podjąć próby pokazania że mija się z prawdą , zdaję sobie sprawę że jest to walenie głową w mur . Wiem że mur zostanie murem a moja głowa wszystko wytrzyma . Pozdrawiam .
22258
#Horus nieaktywny
6 września 2020r. o 18:23
popatrz jaki solidny kaganiec założyłem niejakiemu pannie na jego chamski pysk...
teraz pisze już do mnie nawet z wielkiej litery...hahaha

a kiedy chce po raz kolejny wrócić na poziom swojego znanego tu chamstwa po prostu się wylogowuje i rżnie głupa...

tak jak ty teraz ...:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.