Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Zielonobrunatna Abelia niezalogowany
6 września 2020r. o 18:28
Podskocz bezbronna żabko mała, a mam tyle kwitów na ciebie, że cie u krec ie. Prawnie, prawnie... słabeuszu.Żaden problem, tylko poproś.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
6 września 2020r. o 18:33
M21W2 napisał(a):
~~Terakotowy Modrzew napisał(a):
M21W2 napisał(a): Janusz

M21 po co karmisz tego trola?Jaką on ma perspektywę?Perspektywę tatusia służącego władzy? On nigdy nie zrozumie twoich argumentów, twojego obrazu tamtej rzeczywistości, i obecnej.To stracony człowiek, sfustrowany co zjada swój ogon.On nie jest w stanie nic już nowego powiedzieć, nie jest zdolny do refleksji. Nie musisz już go edukować, bo on nie jest w stanie nic przyjąć do swojego małego móżdżka.Cywilizowałeś, zmusiłeś do kultury osobistej "podaniem ręki", założyłeś mu kaganiec na chamski pysk, ale to niczego nie zmienia. Zauważ, jak się wyrywa, a za chwile i tak wróci do swojego chamskiego stylu, zobaczysz.Dlatego szkoda na trola czasu. Pozdrawiam.[/c

'' wezmę pod uwagę to co napisałeś jest to mądre spostrzeżenie ''. .

a bierz ...
a możesz tu jasno napisać które to ''mądre spostrzeżenie'' zauważyłeś?

co jest takiego mądrego w tym co to napisał ktoś kto w samym temacie jak widzisz ''gów...o'' ma do powiedzenia...

ty wierzysz w to że ten ''modrzew'' przetrwa tu do jutra?

co zrobisz jak zaraz się wyloguję i pierdyknę tu ''hymn pochwalny'' na twoją cześć?
skopiujesz sobie ?...wydrukujesz by wkleić sobie w jakąś ramkę i powiesić na ścianie?

Lucjan...pogadaliśmy trochę u Przemka ale nie sprawiałeś wrażenia aż takiego naiwniaka...;)
~~Kasztanowy Bieluń niezalogowany
6 września 2020r. o 18:39
śmierdzi trolem falco horusem
22258
#Horus nieaktywny
6 września 2020r. o 18:42
~~Zielonobrunatna Abelia napisał(a): Podskocz bezbronna żabko mała, a mam tyle kwitów na ciebie, że cie u krec ie. Prawnie, prawnie... słabeuszu.Żaden problem, tylko poproś.

proszę ...
~~Malinowa Sałata niezalogowany
6 września 2020r. o 18:43
Poproś ładniej żabko.Kicaj kicaj.
14240
M21W2
6 września 2020r. o 19:23
Janusz jedno spostrzeżenie jest bardzo trafne moje pisanie do Ciebie nie zmieni Twojego podejścia do Solidarności , piszę z Tobą czego może inni nie rozumieją aby przedstawić mój punkt widzenia , człowieka który uczestniczył osobiście w wielu wydarzeniach z lat 1980 - 1989 oraz który po 1989 bacznie obserwował swoich byłych przywódców .

Dopisane 06.09.2020r. o godz. 19:20:

Taką legitymację mam ja robotnik - emeryt , ma ją też lekarz , Marszałek Senatu - Grodzki , też były działacz opozycji .

Dopisane 06.09.2020r. o godz. 19:23:

Wybrany plik ze zdjęciem legitymacji nie jest pokazany , nie znam przyczyny .
22258
#Horus nieaktywny
6 września 2020r. o 19:24
''..., wezmę pod uwagę to co napisałeś jest to mądre spostrzeżenie ...''

w tym zdaniu odnosisz się do całości tekstu więc teraz nie lawiruj...;)
nie musisz...;)

ale jak to jest?
z kim byś tu pisał gdybym przestał tu pisać w tym temacie?
dlaczego nie widzę tu ''armii'' twoich jawnych zwolenników?
zamiast tego pojawiają się ciągle nowe ''kwiatuszki''?

:]

14240
M21W2
6 września 2020r. o 19:53

Dopisane 06.09.2020r. o godz. 19:53:

Horus napisał(a): ''..., wezmę pod uwagę to co napisałeś jest to mądre spostrzeżenie ...''

w tym zdaniu odnosisz się do całości tekstu więc teraz nie lawiruj...;)
nie musisz...;)

ale jak to jest?
z kim byś tu pisał gdybym przestał tu pisać w tym temacie?
dlaczego nie widzę tu ''armii'' twoich jawnych zwolenników?
zamiast tego pojawiają się ciągle nowe ''kwiatuszki''?

:]

Janusz jedno spostrzeżenie jest bardzo trafne moje pisanie do Ciebie nie zmieni Twojego podejścia do Solidarności , piszę z Tobą czego może inni nie rozumieją aby przedstawić mój punkt widzenia , człowieka który uczestniczył osobiście w wielu wydarzeniach z lat 1980 - 1989 oraz który po 1989 bacznie obserwował swoich byłych przywódców .

Tak masz rację napisałem tak jakbym bezrefleksyjne ze wszystkim się zgadzał . przyjmij moją poprawkę jako ocenę i komentarz .
Tak Ty jak i ja nie patrząc na ilość mamy tych co nas popierają lub nie .
Ostatni mój post był wczoraj o 17,38
Dziś po powrocie z Jeleniej zajrzałem na forum , dyskusja trwała , zapewniam Ciebie jak przestaniesz pisać w tym temacie nie będę tęsknił za Twoimi postami .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.