Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 września 2020r. o 7:32
Zimowit , łebski facet jesteś . O ile jesteś facet :) Proponował bym , jako sztandarowy cham i prostak , alkoholik i ostatnia łajza Bolec.info w/g Janusza T. abyś przywdział jaki login np. Zimowit i nie pierdzielił się z wpisywaniem kodów :)

Lucjanie referuj trzecią pozycję , proszę :)

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Morelowy Liliowiec niezalogowany
9 września 2020r. o 7:38
Pannazdzieckiem napisał(a): Bo widzisz bogu mój synek jest już samodzielny . Stwórcy dziękuję , że mam od kogo pożyczać kasę :D Ma dwa centymetry więcej niż ja i na kompach bardziej się zna ode mnie , nie mówiąc o teoriach spiskowych i sieci 5G . Sam bym Go nie wychował , za głupi jestem . Potrzebne były Siostry Zakonne z Bolesławca . Szacun Drogim Paniom :)

Możesz sobie dziwaczyć bogu ile chcesz . Możesz wyzywać katoli i forumowiczów jak chcesz , ale gdybyś miał jaja ... to pogadaj z Radkiem :D :D :D , jeśli ze mną nie chcesz :D Efekt ten sam ... gleba :D

Jakim trzeba być durniem by pisać takie bzdury ? Myślisz że ludzie nic nie widzieli i nic nie słyszeli? Ale wreszcie przyznałeś to o czym ci sąsiad napisał wspominając skąd w odwiedziny ten twój synek przychodzi.
Wreszcie trochę odpoczywa od twoich patologicznych zachowań.
A swoje brednie o tym że ktoś jest bardziej chamski niż ty możesz sobie miedzy bajki włożyć.
Założyłeś temat o falco a powinieneś o sobie i prosić w nim wszystkich o wybaczenie .
4335
9 września 2020r. o 8:08
Zależy mi na nim ... mówię o Radku Liliowiec , ciołku bez imienia. Są różne sposoby dotarcia do celu . Kiedy byłem małym chłopcem wymarzyłem sobie Radka i Kasię i moje marzenie zrealizowałem , ba nawet mam dwoje wnucząt od Kachy. Nie to żebym chciał tworzyć dynastię , ale cieszy ... NOWE ŻYCIE . Olewam sąsiadów od lat , podobnie jak fałszywych przyjaciół pokroju Janusza T. Słoniu jest lepszym przyjacielem.

Ocenę moralną mojego postępowania proponuję pozostawić Stwórcy . Nie baw się w boga Liliowiec , abyś nie był osądzony za uzurpatorstwo :D

Coś jeszcze ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Kasztankowa Szydlica niezalogowany
9 września 2020r. o 8:29
Nie przejmuj się Pannazdzieckiem, to Horus pisze spod tyldy. Przykro mu, że nikt tu się do niego nie chce przyznać. Wszyscy się wstydzą kolegi konfidenta. Zresztą na mieście go obgadują,jego "znajomi" nabijając się, że przygłup. To jego zachowanie obróci się przeciwko niemu za jakiś czas.
4335
9 września 2020r. o 8:41
Domyśliłem się Szydlica :)

Miłego życzy cham i prostak :)

ps . Lucjanie nadal proszę o trzecią pozycję i uzasadnienie :)

~~Rudawobrązowa Kufea niezalogowany
9 września 2020r. o 8:59
~~Kasztankowa Szydlica napisał(a): Nie przejmuj się Pannazdzieckiem, to Horus pisze spod tyldy. Przykro mu, że nikt tu się do niego nie chce przyznać. Wszyscy się wstydzą kolegi konfidenta. Zresztą na mieście go obgadują,jego "znajomi" nabijając się, że przygłup. To jego zachowanie obróci się przeciwko niemu za jakiś czas.

Nie znam tego Falko Horusa ale jak czytam te wasze paszkwile to widzę ,że do pięt mu nie dorastacie .
~~Kasztankowa Szydlica niezalogowany
9 września 2020r. o 9:05
Oczywiście, nie znasz go a ja jestem świętym Mikołajem. Niedługo mocno się zdziwi, przekaż mu.
4335
9 września 2020r. o 9:10
A ja niestety znam przede wszystkim z tej strony , że na tysiąc postów jakie pisze na Bolcu jakieś 50 % są z pod tyldy :D Rozumiem wielowymiarowość , ale nie przesadzajmy :D

Ciekawym , czy na Oko.press i Racjonaliście też tak robi ? :D

A tak nawiasem ... Kufea , czy to nie Ty Janusz ? :D

Zaczynam się gubić w tych Twoich wcieleniach :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.