Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
8 września 2020r. o 21:48
twój ten niby ''przyjaciel ''skończył tak jak ty skończysz...
z martwą wątrobą na początek i pochówkiem na koszt podatnika...

''Moja prawda jest taka ,Ty na tym forum często hańbisz swoje nazwisko ,myślę ,że ta krowa która dużo ryczy to mleka nie daje .''

:]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 września 2020r. o 22:05
Janusz ... tylko Stwórca wie , jak skończę tą przygodę zwaną życiem . Ty Głupia Papugo nie wtrącaj się w domenę Stwórcy . Kiedy Stwórca powie mi " szperdalaj " to pójdę na inną Planetę . Póki co Stwórca nie powiedział jeszcze ...

Baju baj głupia papugo , niech przyśni ci się ogarek pełen pieprzu :D

ps . Janusz , czy mógłbyś powiedzieć mi jutro o poranku ... cześć Piotrek , sie ma ?

... warto pomarzyć :D

Bracia Lachy , Siostry Słowianki , dobrej nocy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
8 września 2020r. o 22:18
Horus napisał(a): ponownie napiszesz coś o gen. Jaruzelskim?

tym co miał za sobą drogę od Lenino?...napiszesz że jemu na głową świstały faszystowskie ;) kule

To on jedyny był pod Lenino? A skoro już był, oznacza, że wszystko co robił później, jak służył Moskwie, było również godne pochwały?

Horus napisał(a): dlaczego za tej wstrętnej ''komuny'' żaden z tych ''narodowców'' tak nie ''kozaczył'' jak dzisiaj?

Kozaczenie źle się kończyło, pojawiali się "smutni panowie z SB", po czym zdarzały się "nieszczęsliwe wypadki".

Bezpieka, cen.zura, zamordyzm, to był właśnie prawdziwy faszyzm, nie ten który sobie uroiłeś dzisiaj ; )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
8 września 2020r. o 22:20
tak...możesz tylko o tym pomarzyć...

kumpli szukasz?...ruszaj na rampę do słoni...

ja chamów i alkoholików unikam ...:]
~~Ceglany Zimowit niezalogowany
8 września 2020r. o 22:26
PanM napisał(a):
~~Ceglany Zimowit napisał(a):

Nie znam Pana PanieM, ale z tych spersonalizowanych wpisów, tu na forum, mogę się domyślać Twojego kodu genetycznego i kodu kulturowego. I to trochę tłumaczy Twoją obsesyjną, zaciekłą wrogość do „S”..”

To iście specyficzna ocena . Pozostaje mi podziękować za benedyktyński trud poświęcony na wyszukiwanie moich wpisów / komentarzy , stosunku / dotyczących "S "
...
Jako główny grzech uważam zabieganie o pozycję pracowników spółek skarbu państwa , samorządowych oraz powszechnie rozumianej budżetówki z całkowitym pominięciem interesów sektora prywatnego , które de facto jest jedynym dostarczycielem środków dla pozostałych.
Raz jeszcze dziękuję /Ceglany Zimowit / i pozdrawiam.[img=1599580751_8zsrtgs.jpg]

Czasami nie potrzeba aż benedyktyńskiego trudu, wystarczy odrobina dystansu...;)

„Te firmy utrzymują budżet państwa” – napisał Business Insider, który jest autorem listy największych podatników w Polsce.
1. PGE Polska Grupa Energetyczna
W 2019 roku firma zapłaciła 10 mld 343 mln podatków, o 22 proc. więcej niż w 2018 roku.
2. PZU
W 2019 roku firma zapłaciła 6 mld 136 mln podatków, o 9,5 proc. więcej niż w 2018 roku.
3. PKO Bank Polskiego
W 2019 roku firma zapłaciła 4 mld 679 mln podatków, o 13,8 proc. więcej niż w 2018 roku.
4. PKN Orlen
W 2019 roku firma zapłaciła 4 mld 452 mln podatków, o 47,9 proc. więcej niż w 2018 roku.
5. KGHM Polska Miedź
W 2019 roku firma zapłaciła 4 mld 094 mln podatków, o 0,9 proc. mniej niż w 2018 roku.
https://biznes.wprost.pl/finanse-i-inwestycje/podatki/10340561/10-najwiekszych-podatnikow-w-polsce-te-firmy-wplacily-do-budzetu-47-miliardow-zl.html?pr=10340556&pri=10#1-PGE-Polska-Grupa-Energetyczna
22258
#Horus nieaktywny
8 września 2020r. o 22:31
skorn napisał(a):
Horus napisał(a):

Bezpieka, cen.zura, zamordyzm, to był właśnie prawdziwy faszyzm, nie ten który sobie uroiłeś dzisiaj ; )

''Prezes PiS zaatakował sędziego, który wydał roczny zakaz pisania o sprawach Zbigniewa Bońka przez dziennikarza związanego z „Gazetą Polską”. Kaczyński choć nie zna akt sprawy, grzmi o wyrzucaniu takich sędziów z zawodu i po raz kolejny zapowiada czystkę personalną w sądach''

ojej...

czyżby ''Bezpieka, cen.zura, zamordyzm, ''

a zbynio''zero''?
co robi z lekarzem którego posądza o doprowadzenie do śmierci swojego ojca?

ja sobie uroiłem ''faszyzm''?[img=1599597060_ix2y3js.jpg]
211
skorn
8 września 2020r. o 22:33
lubisz obrazki to masz

[img=1599597210_kicu0o8.jpg]

: )

<i>
~~Ceglany Zimowit niezalogowany
8 września 2020r. o 22:42
To nie jest cen.zura? :(
"...postanowienie sędziego Sądu Okręgowego w Warszawie Rafała Wagnera, który przychylił się do wniosku Zbigniewa Bońka o zabezpieczenie roszczenia o ochronę dóbr osobistych. Zgodnie z orzeczeniem spółka FORUM S.A. (wydawca “GPC”) ma roczny zakaz publikacji materiałów związanych z prezesem PZPN, gdzie zawarte zostaną zarzuty oraz twierdzenia dotyczące: powiązań byłego piłkarza m.in. Juventusu Turyn z władzami komunistycznej Polski oraz Służby Bezpieczeństwa; pełnienia w PZPN roli gwaranta i rzecznika systemu komunistycznego; sprawowania swojej obecnej funkcji w związku piłkarskim w sposób nieetyczny i naruszający prawo oraz popełnienia przestępstwa karnoskarbowego poprzez nieujawnienie przed urzędem skarbowym 1 100 000 euro dochodu i nieodprowadzenie podatku od tej kwoty. Postanowienie sądu dotyczy wszystkich pracowników i przedstawicieli spółki, obejmując również media społecznościowe."
https://www.stefczyk.info/2020/09/08/bonka-nie-mozna-nawet-krytykowac-w-mediach-spolecznosciowych-zaskakujacy-wyrok-sadu/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza