Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Bladozielony Miłek niezalogowany
14 września 2020r. o 20:52
Pannazdzieckiem napisał(a):
skorn napisał(a):
PanM napisał(a):
Wy religijni zapoczątkowaliście nienawistną wręcz krucjatę przeciw środowiskom LGTB .
Tymczasem wielu nie potrafi nawet rozszyfrować tego skrótu.

5 lat temu sam pan nie wiedział, co oznacza ten skrót, jednak wyprano pana na tyle, że uznał pan to za swój problem i stał się jednym z bojowników o postawienie seksualnej patologii w jednym szeregu z normalnością.

Qurde do czego to doszło , żeby Młody Padawan opier.dalał samego Przema :D Ale chyba coś w tym jest ... parcie na świecznik :D . Bogu został chwilowo zbanowany ( Janusz ... powód Kazimierz : D ) , a Przemo do dzisiaj nie wykrztusił duszy Paligłupa.

Przemo kiedy w końcu przestaniesz posługiwać się pismem obrazkowym , założysz jaką koszulkę ... z jakimś napisem i polatasz po sejmie ze sztucznym kutasem ?

Ale miło Przemo , że Twa inwencja pozwala mi się uaktywnić intelektualnie . Prawdziwych Przyjaciół poznaje się w biedzie :)

Teraz Ty ... w jakiej koszulce ... Przemo ? :)

A zwróć proszę uwagę , że ja i Młody Padawan jesteśmy bezstronni w Twojej walce dobra ze złem :)

No mów :)

Zauważ Panna ze Patafian już nie taki młody , i nie bezstronny a cnotliwy .Prawiczek .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
14 września 2020r. o 21:20
skorn napisał(a):
PanM napisał(a):
Wy religijni zapoczątkowaliście nienawistną wręcz krucjatę przeciw środowiskom LGTB .
.

5 lat temu sam pan nie wiedział, co oznacza ten skrót, jednak wyprano pana na tyle, że uznał pan to za swój problem i stał się jednym z bojowników o postawienie seksualnej patologii w jednym szeregu z normalnością.
]

Taka oto hipotetyczna sytuacja :
Przychodzi do osoby dorastający syn i mówi " Tato jestem gayem " . Co osoba robi w takich okolicznościach ?
NORMALNOŚĆ co to takiego ? Polak katolik ? ,
P.S Osoba odważna jest pokazując mi fucka .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 września 2020r. o 21:48
Chyba coś dzisiaj wychlałeś Przemo :D A Tobie nie wolno , bo lekarz zalecił . Jeśli pozwolisz , to pomieszam tematy ... i posłuchamy

Pozdrowienia dla Pani Izy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
14 września 2020r. o 23:31
PanM napisał(a): Przychodzi do osoby dorastający syn i mówi " Tato jestem gayem " . Co osoba robi w takich okolicznościach ?

I co to zmienia, że rodzina? Na biologię i anatomię nie ma mocnych. Niech osoba poda argumenty medyczne albo przestanie bełkotać.

<i>
~~Różowy Len niezalogowany
15 września 2020r. o 9:44
~~Czerwonobrązowa Forsycja napisał(a): Jak będą sie modlić w domu i kościołach , jak przestaną drzeć kase od państwa i zmuszać dzieci do religii wtedy będzie super. Teraz wszędzie wciskają swoje wscipskie nosy. Jak im coś napiszesz to obraza uczuć. Obrzydliwe zakłamane hipokrytki.

Nie wymyślaj tu usprawiedliwień. Po prostu z Bogiem ci nie po drodze i tyle w temacie. A że księża grzeszni? Niestety, wszyscy jesteśmy grzesznymi ludźmi a nie aniołami. Zresztą nawet anioł potrafił popaść w grzech. Nie wymagaj swiętości od innych, zacznij od siebie. Na Sądzie Ostatecznym będziesz się tłumaczył niestety ze swoich a nie cudzych postępków.
15 września 2020r. o 9:51
~Fioletowa Leszczyna napisał(a): A ja mam dość kościoła który wszędzie się pcha bez żadnych skrupułów! Nie wierze w boga i mam dość tego ich gadania o bogu którego mają głęboko w d.... chcesz sobie wierzyć to sobie wierz ale za swoje pieniądze a nie publiczne i siedz tam kościele czy gdzie tam sobie chcesz ale nie obnoś się z tym bajkami wszędzie gdzie popadnie ijeszcze wielkie pretensje ze ktos ma inne zdanie!

Gdybyś faktycznie nie wierzył w Boga to by cię nie ruszała ta "powszechna kościelna indoktrynacja". Ty po prostu boisz się że oni mogą mieć rację i nie chcesz by ci o tym przypominano. Inaczej byś tak emocjonalnie nie reagował. Szczęśliwie jeszcze masz czas by wrócić do Boga. Ale nic nie trwa wiecznie i kiedyś może być za późno. Jeśli faktycznie jeszcze się w tobie coś tam tli, to może warto się nad tym poważnie zastanowić? Nigdy nie wiesz kiedy twój czas się kończy.
15 września 2020r. o 10:06
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem , czy wiesz Lnie , ale Jezus zmieniał wodę w wino , a cwaniacy w koloratkach do dzisiaj mszalnym się delektują :) PUBLICZNIE , a Tyś abstynent :D

Niestety miałem tę "przyjemność" poznać co alkohol potrafi robić z ludźmi, z ich rodzinami. Podobno jest dla ludzi, ale niestety nie dla wszystkich. Wolę nie sprawdzać czy jest dla mnie odpowiedni czy też nie. Nie jest mi do niczego potrzebny. Potrafię być miły nie upijając się. Nie potrzebuję też go by góry przenosić ;) Ogólnie jestem otwarty na ludzi, więc i tu znieczulenie alkoholowe do niczego nie jest mi potrzebne. Szum w głowie? Po solidniejszym treningu mam to samo. I wolę zakwasy zamiast kaca :D
~Limonkowa Jagoda niezalogowany
15 września 2020r. o 11:57
Na pogrzebie Pana ksiądz zapewne będzie. A przed śmiercią udzieli ostatniego namaszczenia jak u Pana Kiszczaka ,Jaruzelskiego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.