Pannazdzieckiem napisał(a):skorn napisał(a):PanM napisał(a):
Wy religijni zapoczątkowaliście nienawistną wręcz krucjatę przeciw środowiskom LGTB .
Tymczasem wielu nie potrafi nawet rozszyfrować tego skrótu.
5 lat temu sam pan nie wiedział, co oznacza ten skrót, jednak wyprano pana na tyle, że uznał pan to za swój problem i stał się jednym z bojowników o postawienie seksualnej patologii w jednym szeregu z normalnością.
Qurde do czego to doszło , żeby Młody Padawan opier.dalał samego Przema :D Ale chyba coś w tym jest ... parcie na świecznik :D . Bogu został chwilowo zbanowany ( Janusz ... powód Kazimierz : D ) , a Przemo do dzisiaj nie wykrztusił duszy Paligłupa.
Przemo kiedy w końcu przestaniesz posługiwać się pismem obrazkowym , założysz jaką koszulkę ... z jakimś napisem i polatasz po sejmie ze sztucznym kutasem ?
Ale miło Przemo , że Twa inwencja pozwala mi się uaktywnić intelektualnie . Prawdziwych Przyjaciół poznaje się w biedzie :)
Teraz Ty ... w jakiej koszulce ... Przemo ? :)
A zwróć proszę uwagę , że ja i Młody Padawan jesteśmy bezstronni w Twojej walce dobra ze złem :)
No mów :)
skorn napisał(a):PanM napisał(a):
Wy religijni zapoczątkowaliście nienawistną wręcz krucjatę przeciw środowiskom LGTB .
.
5 lat temu sam pan nie wiedział, co oznacza ten skrót, jednak wyprano pana na tyle, że uznał pan to za swój problem i stał się jednym z bojowników o postawienie seksualnej patologii w jednym szeregu z normalnością.
]
PanM napisał(a): Przychodzi do osoby dorastający syn i mówi " Tato jestem gayem " . Co osoba robi w takich okolicznościach ?
~~Czerwonobrązowa Forsycja napisał(a): Jak będą sie modlić w domu i kościołach , jak przestaną drzeć kase od państwa i zmuszać dzieci do religii wtedy będzie super. Teraz wszędzie wciskają swoje wscipskie nosy. Jak im coś napiszesz to obraza uczuć. Obrzydliwe zakłamane hipokrytki.
~Fioletowa Leszczyna napisał(a): A ja mam dość kościoła który wszędzie się pcha bez żadnych skrupułów! Nie wierze w boga i mam dość tego ich gadania o bogu którego mają głęboko w d.... chcesz sobie wierzyć to sobie wierz ale za swoje pieniądze a nie publiczne i siedz tam kościele czy gdzie tam sobie chcesz ale nie obnoś się z tym bajkami wszędzie gdzie popadnie ijeszcze wielkie pretensje ze ktos ma inne zdanie!
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem , czy wiesz Lnie , ale Jezus zmieniał wodę w wino , a cwaniacy w koloratkach do dzisiaj mszalnym się delektują :) PUBLICZNIE , a Tyś abstynent :D