Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Szarawy Bodziszek niezalogowany
14 września 2020r. o 17:16
Proszę się zająć sobą i własną hipokryzją. Takich, jak ty boli, że społeczeństwo jest blisko wiary i Boga.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotobrązowa Lawenda niezalogowany
14 września 2020r. o 17:21
~~Szarawy Bodziszek napisał(a): Proszę się zająć sobą i własną hipokryzją. Takich, jak ty boli, że społeczeństwo jest blisko wiary i Boga.

JAKIE SPOŁECZEŃSTWO - to wierzący niech opodatkują się na rzecz kościoła
i wtedy okaże się jaki to naród katolicki-bo dlaczego niewierzący mają łożyć na kościół - nieważne jaki.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 września 2020r. o 17:22
~~Szarawy Bodziszek napisał(a): Nie jest Pan ani chamem, ani prostakiem. Mogłam się o tym kiedyś przekonać osobiście. Rozmawialiśmy kiedyś przez telefon. To była sprawa zawodowa. Ta rozmowa wystarczyła, aby się o tym przekonać. Ma Pan miły głos. Niepotrzebnie Pan tutaj udaje kogoś złego, kogoś kim Pan nie jest. Jednak lepsze to, niż kiedy człowiek zły udaje dobrego.

Takiego komplementu w życiu jeszcze nie usłyszałem :D Nie pamiętam rozmowy . Czy zechciała by Pani przybliżyć treść ? Nie udaję , jestem jaki jestem ... niektórzy twierdzą cham i prostak , kmiot , alkoholik i d.ebil ... oraz ... nie tego nie będę cytował bo mógłbym rozwiać Pani wyobrażenie :D

Dziękuję :) Proszę mówić do mnie Piotrek, albo Panna :) Na pana to trza mieć wygląd jaszczura Jahwe , a jam tylko człowiekiem :D

Ale wracając do sprawy ... Przemo ... no gadaj ... jaką koszulkę założysz ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
14 września 2020r. o 17:48
PanM napisał(a):
Wy religijni zapoczątkowaliście nienawistną wręcz krucjatę przeciw środowiskom LGTB .
Tymczasem wielu nie potrafi nawet rozszyfrować tego skrótu.

5 lat temu sam pan nie wiedział, co oznacza ten skrót, jednak wyprano pana na tyle, że uznał pan to za swój problem i stał się jednym z bojowników o postawienie seksualnej patologii w jednym szeregu z normalnością.

[img=1600098381_jhoefv1.jpg]

<i>
~~Burobrązowy Wawrzynek niezalogowany
14 września 2020r. o 18:04
Owszem religia jest potrzebna w szkole jesteśmy krajem katolickim ale powinna być pisana przez ludzi mądrych a nie oderwanych od rzeczywistości hierarchów a słysząc publiczne wypowiedzi Jędraszewskiego czy pomniejszych sług którzy dali popis kompletnego odjazdu z LGTB równocześnie ukrywając i tuszując pedofilie , i gejów i alkoholików w kościele o księżach dzieciorobach nie wspomnę którzy żyją z kobietami to czego się Kościół spodziewa . Komuna się skończyła a każdy z nich ma umoczone to pod sutanna i to dobrze i wiele mają za uszami o chciwości nie wspomnę . Te wszystko te zaliczenia nauki i przygotowania to jedna wielka ściema i każdy to robi aby to zaliczyć i mieć spokój od kościoła . Ksiądz jest dobry jak bierzesz ślub , dziecko idzie do komunii , bierzmowanie bo maja z tego mamonę ale noga ci się w życiu powinie to ksiądz ma Ciebie w d...i do kościoła bez pieniędzy ani rusz .Czy pan Jezus umarł za nas czy za przelew...drodzy hierarchowie . U was nic nie ma darmo ani ślubu ani chrztu ani pogrzebu to załóżcie Spółkę Z Ograniczonym Odpustem i będę wiedział że odprawienie mszy za dusze 50 zł do 80 zł . To jest chore naprawdę . czego wy chcecie uczyć tych dzieci bo ja nie wiem .
~~Śliwkowy Hiacynt niezalogowany
14 września 2020r. o 20:04
Masz zbyt bujną wyobraźnię niemającą nic wspólnego z rzeczywistością. Cierpisz z jakiegoś powodu, dlatego żywisz się tylko cierpieniem. Potem wyrzucasz z siebie nienawiść. Współczuję ci.
~~Czerwonobrązowa Forsycja niezalogowany
14 września 2020r. o 20:07
Jeden taki napisał tu seksualna patologia.Chciałbym widzieć go w akcji. Pewnie nieudacznik sam się zaspokaja.
Zawsze tak jest. Jak toś ma problemy szuka ich u innych.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 września 2020r. o 20:27
skorn napisał(a):
PanM napisał(a):
Wy religijni zapoczątkowaliście nienawistną wręcz krucjatę przeciw środowiskom LGTB .
Tymczasem wielu nie potrafi nawet rozszyfrować tego skrótu.

5 lat temu sam pan nie wiedział, co oznacza ten skrót, jednak wyprano pana na tyle, że uznał pan to za swój problem i stał się jednym z bojowników o postawienie seksualnej patologii w jednym szeregu z normalnością.

Qurde do czego to doszło , żeby Młody Padawan opier.dalał samego Przema :D Ale chyba coś w tym jest ... parcie na świecznik :D . Bogu został chwilowo zbanowany ( Janusz ... powód Kazimierz : D ) , a Przemo do dzisiaj nie wykrztusił duszy Paligłupa.

Przemo kiedy w końcu przestaniesz posługiwać się pismem obrazkowym , założysz jaką koszulkę ... z jakimś napisem i polatasz po sejmie ze sztucznym kutasem ?

Ale miło Przemo , że Twa inwencja pozwala mi się uaktywnić intelektualnie . Prawdziwych Przyjaciół poznaje się w biedzie :)

Teraz Ty ... w jakiej koszulce ... Przemo ? :)

A zwróć proszę uwagę , że ja i Młody Padawan jesteśmy bezstronni w Twojej walce dobra ze złem :)

No mów :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.