Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Kruczoczarna Ślazówka niezalogowany
14 września 2020r. o 15:42
~~Oliwkowozielony Winobluszcz napisał(a):
~~Jaskraworudy Rokitnik napisał(a): Oświadczam, że ze względu na takie tematy, zakładane przez ateistę PanM, który wyzywa innych, zakłada tematy atakujące Katolików w obraźliwy sposób, nie będę już korzystał z tego portalu. Portal ten stał się w większości obrzydliwą meliną agresywnych ludzi bez kultury, na co nie ma mojej zgody.

Każda melina, kiedyś upadnie.

Z pewnością, tak jak marna dziennikarska chałtura.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Fioletowa Leszczyna niezalogowany
14 września 2020r. o 15:53
A ja mam dość kościoła który wszędzie się pcha bez żadnych skrupułów! Nie wierze w boga i mam dość tego ich gadania o bogu którego mają głęboko w d.... chcesz sobie wierzyć to sobie wierz ale za swoje pieniądze a nie publiczne i siedz tam kościele czy gdzie tam sobie chcesz ale nie obnoś się z tym bajkami wszędzie gdzie popadnie ijeszcze wielkie pretensje ze ktos ma inne zdanie!
14 września 2020r. o 15:53
Pannazdzieckiem napisał(a): Winobluszczyni , proszę. Żadnych prokuratorów , nie bądź Januszem Bolca :D

Warto się spierać o doktryny , ale ne warto po sądach ciągać , lepiej piwko razem wypić :)

A tak nawiasem ... jak masz na imię Droga Pani ? :)
Z obrażaniem uczuć religijnych nie ma żartów. To najgorszy sposób obrażania człowieka, poddać w wątpliwość zniszczyć jego światopogląd. Dlatego jest to ścigane z urzędu. Nikt tutaj nie atakuje ateizm. Tak się zachowują ludzie bardzo duchowo słabi, kiedy jak PanM atakują czyjąś wiarę. Przepraszam ale nie szukam znajomych na forach internetowych. Odezwałam się tylko dlatego bo jestem zbulwersowana niskim i chamskim promowaniem się.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 września 2020r. o 15:57
~~Różowy Len napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Kamień z serca mi spadł , bo już myślałem , że będę do sąsiada musiał iść po dwa pięćdziesiąt na piwo dla Baby :D

A w jakim piwie gustujesz lniany Chłopie ? :)

Unikam alkoholu :|

A szkoda . Jest taka teoria spiskowa , że alkoholicy i abstynenci popełniają taki sam błąd . Traktują alkohol jak lekarstwo :D

Nie wiem , czy wiesz Lnie , ale Jezus zmieniał wodę w wino , a cwaniacy w koloratkach do dzisiaj mszalnym się delektują :) PUBLICZNIE , a Tyś abstynent :D

Ale Dobry Stwórca zaprojektował Wolny wybór , tak więc ja chleję wódę :) Nie gram i nie ćpam i nie latam za Babami .

Kocham tą jedną Jedyną i Przema , oraz resztę ludzkości :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14 września 2020r. o 15:57
~Fioletowa Leszczyna napisał(a): A ja mam dość kościoła który wszędzie się pcha bez żadnych skrupułów! Nie wierze w boga i mam dość tego ich gadania o bogu którego mają głęboko w d.... chcesz sobie wierzyć to sobie wierz ale za swoje pieniądze a nie publiczne i siedz tam kościele czy gdzie tam sobie chcesz ale nie obnoś się z tym bajkami wszędzie gdzie popadnie ijeszcze wielkie pretensje ze ktos ma inne zdanie!

Kościół to wierni, którzy sami się garną do Boga. Dotyczy to każdej dziedziny życia naszego społeczeństwa.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 września 2020r. o 16:18
~~Kruczoczarna Ślazówka napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Winobluszczyni , proszę. Żadnych prokuratorów , nie bądź Januszem Bolca :D

Warto się spierać o doktryny , ale ne warto po sądach ciągać , lepiej piwko razem wypić :)

A tak nawiasem ... jak masz na imię Droga Pani ? :)
Z obrażaniem uczuć religijnych nie ma żartów. To najgorszy sposób obrażania człowieka, poddać w wątpliwość zniszczyć jego światopogląd. Dlatego jest to ścigane z urzędu. Nikt tutaj nie atakuje ateizm. Tak się zachowują ludzie bardzo duchowo słabi, kiedy jak PanM atakują czyjąś wiarę. Przepraszam ale nie szukam znajomych na forach internetowych. Odezwałam się tylko dlatego bo jestem zbulwersowana niskim i chamskim promowaniem się.

Droga Pani :) Ja cham i prostak bryluję na tym portalu już ze dwanaście lat . Można było by powiedzieć , że mam parcie na świecznik. Ale to nie prawda. Nie promuję się . Promuję Jezusa . Przemo promuje brak wiary w Stwórcę , a ja na odwrót :D

Uważam to za szlachetną rywalizację. Jeśli najmniejszego z braci moich ... ugościsz i stopy obmyjesz ... masz szansę na zbawienie ... cokolwiek miało by to znaczyć :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Szarawy Bodziszek niezalogowany
14 września 2020r. o 16:50
Nie jest Pan ani chamem, ani prostakiem. Mogłam się o tym kiedyś przekonać osobiście. Rozmawialiśmy kiedyś przez telefon. To była sprawa zawodowa. Ta rozmowa wystarczyła, aby się o tym przekonać. Ma Pan miły głos. Niepotrzebnie Pan tutaj udaje kogoś złego, kogoś kim Pan nie jest. Jednak lepsze to, niż kiedy człowiek zły udaje dobrego.
~~Czerwonobrązowa Forsycja niezalogowany
14 września 2020r. o 16:58
~~Kruczoczarna Ślazówka napisał(a):
~Fioletowa Leszczyna napisał(a): A ja mam dość kościoła który wszędzie się pcha bez żadnych skrupułów! Nie wierze w boga i mam dość tego ich gadania o bogu którego mają głęboko w d.... chcesz sobie wierzyć to sobie wierz ale za swoje pieniądze a nie publiczne i siedz tam kościele czy gdzie tam sobie chcesz ale nie obnoś się z tym bajkami wszędzie gdzie popadnie ijeszcze wielkie pretensje ze ktos ma inne zdanie!

Kościół to wierni, którzy sami się garną do Boga. Dotyczy to każdej dziedziny życia naszego społeczeństwa.

Jak będą sie modlić w domu i kościołach , jak przestaną drzeć kase od państwa i zmuszać dzieci do religii wtedy będzie super. Teraz wszędzie wciskają swoje wscipskie nosy. Jak im coś napiszesz to obraza uczuć. Obrzydliwe zakłamane hipokrytki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.