~~Oliwkowozielony Winobluszcz napisał(a):~~Jaskraworudy Rokitnik napisał(a): Oświadczam, że ze względu na takie tematy, zakładane przez ateistę PanM, który wyzywa innych, zakłada tematy atakujące Katolików w obraźliwy sposób, nie będę już korzystał z tego portalu. Portal ten stał się w większości obrzydliwą meliną agresywnych ludzi bez kultury, na co nie ma mojej zgody.
Każda melina, kiedyś upadnie.
Pannazdzieckiem napisał(a): Winobluszczyni , proszę. Żadnych prokuratorów , nie bądź Januszem Bolca :DZ obrażaniem uczuć religijnych nie ma żartów. To najgorszy sposób obrażania człowieka, poddać w wątpliwość zniszczyć jego światopogląd. Dlatego jest to ścigane z urzędu. Nikt tutaj nie atakuje ateizm. Tak się zachowują ludzie bardzo duchowo słabi, kiedy jak PanM atakują czyjąś wiarę. Przepraszam ale nie szukam znajomych na forach internetowych. Odezwałam się tylko dlatego bo jestem zbulwersowana niskim i chamskim promowaniem się.
Warto się spierać o doktryny , ale ne warto po sądach ciągać , lepiej piwko razem wypić :)
A tak nawiasem ... jak masz na imię Droga Pani ? :)
~~Różowy Len napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Kamień z serca mi spadł , bo już myślałem , że będę do sąsiada musiał iść po dwa pięćdziesiąt na piwo dla Baby :D
A w jakim piwie gustujesz lniany Chłopie ? :)
Unikam alkoholu :|
~Fioletowa Leszczyna napisał(a): A ja mam dość kościoła który wszędzie się pcha bez żadnych skrupułów! Nie wierze w boga i mam dość tego ich gadania o bogu którego mają głęboko w d.... chcesz sobie wierzyć to sobie wierz ale za swoje pieniądze a nie publiczne i siedz tam kościele czy gdzie tam sobie chcesz ale nie obnoś się z tym bajkami wszędzie gdzie popadnie ijeszcze wielkie pretensje ze ktos ma inne zdanie!
~~Kruczoczarna Ślazówka napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Winobluszczyni , proszę. Żadnych prokuratorów , nie bądź Januszem Bolca :DZ obrażaniem uczuć religijnych nie ma żartów. To najgorszy sposób obrażania człowieka, poddać w wątpliwość zniszczyć jego światopogląd. Dlatego jest to ścigane z urzędu. Nikt tutaj nie atakuje ateizm. Tak się zachowują ludzie bardzo duchowo słabi, kiedy jak PanM atakują czyjąś wiarę. Przepraszam ale nie szukam znajomych na forach internetowych. Odezwałam się tylko dlatego bo jestem zbulwersowana niskim i chamskim promowaniem się.
Warto się spierać o doktryny , ale ne warto po sądach ciągać , lepiej piwko razem wypić :)
A tak nawiasem ... jak masz na imię Droga Pani ? :)
~~Kruczoczarna Ślazówka napisał(a):~Fioletowa Leszczyna napisał(a): A ja mam dość kościoła który wszędzie się pcha bez żadnych skrupułów! Nie wierze w boga i mam dość tego ich gadania o bogu którego mają głęboko w d.... chcesz sobie wierzyć to sobie wierz ale za swoje pieniądze a nie publiczne i siedz tam kościele czy gdzie tam sobie chcesz ale nie obnoś się z tym bajkami wszędzie gdzie popadnie ijeszcze wielkie pretensje ze ktos ma inne zdanie!
Kościół to wierni, którzy sami się garną do Boga. Dotyczy to każdej dziedziny życia naszego społeczeństwa.