~Czerwonobrunatny Bratek napisał(a): Mówiłem o zakladanych tematach. Kwiatuszki reagują bo mogą. Ale zaden z nich jak widać nie zakłada konta, żeby wklejać nowy wątek co 2 dni. I nie porównuj starych malowideł z głupawymi obrazkami z kwejka. To jakby porównuwać spakowaną torbę do rozpakowanej. Z rozpakowaną przed pisem nie uciekniesz. To pisałem ja prl.tylko mnie wylogowało na telefonie :D
Pannazdzieckiem napisał(a): Peerelu masz u mnie piwo :D
Horus napisał(a):
bzdura...
nie zakładają kont bo po całej gamie wylgaryzmów musieli by zakładać konta co dwa dni
Horus napisał(a):
jak myślisz ?...te stare rysunki nikogo kiedyś nie śmieszyły?
np.inne plemię?
stojące o szczebelek wyżej z inteligencją?
Horus napisał(a):
ps. a ty spakowałeś torbę?
jedziesz do ''juesej''?
PanM napisał(a): Bergen , piękne miejsce na ziemi mimo że ponad 300 dni w roku leje.
PanM napisał(a): Bergen , piękne miejsce na ziemi mimo że ponad 300 dni w roku leje.
PIS-PO-PRL napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):
Nie mów hop, bo znowu będziesz się musiał przed powodem Kazimierzem tłumaczyć :D
Horus napisał(a):
jak myślisz ?...te stare rysunki nikogo kiedyś nie śmieszyły?
np.inne plemię?
stojące o szczebelek wyżej z inteligencją?
Myślę, że oni inaczej do tego podchodzili i mieli inne priorytety niż zajmowanie się penisem ich szamana i tym czy somsiad z szałasu obok dał mu w ofierze kurę czy indyka :D
Horus napisał(a):
ps. a ty spakowałeś torbę?
jedziesz do ''juesej''?
Od lat jestem fanem "survivalu" i mam w domu przygotowany bug out bag . Ale spakowałem go jeszcze przed pisem i z innych powodów niż wizyta smutnych
panów o 5 rano, której Ty się tak obawiasz :D
Do juesej nie jade. Za daleko. Norwegia bliżej :D
Piwo z Piotrem , ? Utopia . W razie " W " się rozmyśli bez podania przyczyn. Poza te paskudne papierosy.Dopisane 08.11.2020r. o godz. 11:47:Ciekawostka -- jadą przez Norwegię co kawałek są drogowskazy kierujące do kościoła . Ta m wszystkie nazywają się " Wang "
Horus napisał(a):
myślę że i u ciebie ostatnio włącza się ''fantastyka'' ;)
udzieliło ci się czy tak masz ...