Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

22258
#Horus nieaktywny
8 listopada 2020r. o 19:24
dlaczego ten wpis nadal tu jest widoczny a moja odpowiedz zniknęła?
przecież mu tylko odpisałem że tam wejdę jak on z niej wyjdzie i się pomieszczenie przewietrzy...

:]
co w tym dziwnego że nie lubię ''zaśmiergłych ''pomieszczeń? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowy Len niezalogowany
9 listopada 2020r. o 7:47
Horus napisał(a): albo tutaj ...na forum...;)
skoro taki Len wchodzi tutaj i niczym ''mateusz ewangelista'' głosi swoje ''prawdy'' dlaczego nie może się i tutaj modlić ...

wcale by mnie to nie zdziwiło ...nawet bym posłuchał ...

słucham pierdół niejakiego natanka więc już niewiele może mnie zdziwić ...
no może jeszcze oko...

i nie oko.press ;)

Mówisz i masz.
Proszę Cię Panie Boże, miej w opiece biednego, pogubionego falco. Nie bądź dla niego zbyt surowy. Spraw aby odnalazł drogę do Ciebie. Amen.

Natanek... No cóż. To po prostu Natanek. Ma ciekawe spostrzeżenia, ale nie zawsze wyciąga adekwatne do nich wnioski.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 listopada 2020r. o 8:38
~~Różowy Len napisał(a):
Horus napisał(a): albo tutaj ...na forum...;)
skoro taki Len wchodzi tutaj i niczym ''mateusz ewangelista'' głosi swoje ''prawdy'' dlaczego nie może się i tutaj modlić ...

wcale by mnie to nie zdziwiło ...nawet bym posłuchał ...

słucham pierdół niejakiego natanka więc już niewiele może mnie zdziwić ...
no może jeszcze oko...

i nie oko.press ;)

Mówisz i masz.
Proszę Cię Panie Boże, miej w opiece biednego, pogubionego falco. Nie bądź dla niego zbyt surowy. Spraw aby odnalazł drogę do Ciebie. Amen.

Natanek... No cóż. To po prostu Natanek. Ma ciekawe spostrzeżenia, ale nie zawsze wyciąga adekwatne do nich wnioski.

I zwolennik teorii spiskowych , jak ja Lnie :D

Dopisane 09.11.2020r. o godz. 08:38:

Koloratka , koloratką , a bratnie dusze się przyciągają :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9 listopada 2020r. o 8:41
Pannazdzieckiem napisał(a):

I ja.
Mam niejasne przeczucie że już wkrótce spotkamy się na wspólnej sali na 1000-lecia ;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 listopada 2020r. o 9:00
~~Różowy Len napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

I ja.
Mam niejasne przeczucie że już wkrótce spotkamy się na wspólnej sali na 1000-lecia ;)

:D

Miło gadać z Tobą Lnie , ale proszę katolu zdeklaruj się , czy miałbyś ochotę na piwko z głupią Panną w realu ... bo Lucjan ten drugi katol ... dalej myśli . Tylko Głupia Papuga przestała .

Nie wiem , jak tam u Przema , bo nie lubię gościa.

Kiedy Ewa zorientowała się , że jest Ewą , nie MATKĄ , to poszła protestować :)

Moje dzieci znają tą historię :)

Ciekawym , jak nasi domorośli ateiści nazwą Cię Lnie ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
9 listopada 2020r. o 10:16
Zdecydowane NIE dla religii w szkołach publicznych i kapelanów e jednostkach budżetowych.
Nie zaczepiaj mnie Piotrze .
Len -- jeden z niewielu zaprzysiężonych katolików potrafiący bez emocji rozmawiać o religii . /szkoda że anonimowo /

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~Złotawobrązowy Mikołajek niezalogowany
9 listopada 2020r. o 10:19
Wy powinniście się przeleciec
9 listopada 2020r. o 14:46
PanM napisał(a): Len -- jeden z niewielu zaprzysiężonych katolików potrafiący bez emocji rozmawiać o religii .

To tylko wynik empatii. Po prostu wiem jak to jest po drugiej stronie. Wiem jakie myśli krążą po głowie. Wbrew pozorom nie jesteśmy tak skomplikowani, jak nam się wydaje. Działamy schematycznie. Jak wlecimy na jakieś tory to jasno można określić gdzie one prowadzą. Przeraża mnie dokąd wiodą pana tory. Też na nich byłem :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.