Horus napisał(a): ale w mojej się tamci nie zbierają...;)
a może ktoś z bolecnautów ma jakieś info na temat może jakiejś stronki internetowej naszych lokalnych ''narodowców''
może przez wirusa można się zapisać ''zdalnie''...;)
jest tu jakiś ''narodowiec''?
może trzeba wypełnić jakąś deklarację ?...może trzeba wpłacić składkę?
śmiało...
PanM napisał(a):Horus napisał(a): Współczuję ludziom mieszkającym na ul. Łasickiej w pobliżu wieży kościelnej z której regularnie wybrzmiewają przeraźliwie natarczywe dźwięki dzwonów. Najciekawszy jest ten o 6,45 szczególnie w soboty i niedziele.
A mnie dźwięk dzwonu uspokaja. Wprowadza jakiś ład w to szaleństwo, co się wokół nas wyprawia. Póki słychać dzwony, jest jeszcze nadzieja.
PanM napisał(a):
Mi tam katolicy ani ich obrzędy nie przeszkadzają. Byle by robili to na swój koszt. Celebrujesz coś to płać za swoje fanaberie.
Współczuję ludziom mieszkającym na ul. Łasickiej w pobliżu wieży kościelnej z której regularnie wybrzmiewają przeraźliwie natarczywe dźwięki dzwonów. Najciekawszy jest ten o 6,45 szczególnie w soboty i niedziele.
~~Brunatnoczerwona Śliwa napisał(a):PanM napisał(a):
Mi tam katolicy ani ich obrzędy nie przeszkadzają. Byle by robili to na swój koszt. Celebrujesz coś to płać za swoje fanaberie.
Współczuję ludziom mieszkającym na ul. Łasickiej w pobliżu wieży kościelnej z której regularnie wybrzmiewają przeraźliwie natarczywe dźwięki dzwonów. Najciekawszy jest ten o 6,45 szczególnie w soboty i niedziele.
A mnie dźwięk dzwonu uspokaja. Wprowadza jakiś ład w to szaleństwo, co się wokół nas wyprawia. Póki słychać dzwony, jest jeszcze nadzieja.