qwax_ napisał(a): Horus napisał(a): [
Szkoda, że dla ciebie marsze z okazji dnia niepodległości to są faszyści.
Ty masz niesamowity "talent" do wynajdywania na takich marszach setek faszystów ;)
I wszędzie te "faszystowskie" flagi, bo jak wiadomo, tobie się wszystko z faszyzmem kojarzy i "interwencje" policji na takich marszach to dla ciebie "odpowiednie działanie służb".
To samo z obecnie trwającymi protestami przeciwko obostrzeniom związanymi z covid. Ich też skutecznie "pacyfikuje" policja??
Bo nie sądzę, by takie działania policji budziły twój sprzeciw.
Tak, wiem, wiem, ty masz swoją "złotą zasadę":
"o ile manifestujący nie łamie ogólnie przyjętych zasad praworządności"
Ale JAKIE ZASADY PRAWORZĄDNOŚCI są łamane w powyższych marszach i protestach?? Podaj konkretnie.
M21W2 napisał(a): Komentarz do Horusa 100/100 .
W związku z ogromnym bestialstwem policji na marszach niepodległości (np. Wrocław rok temu), gratuluję komentarza od byłego "solidarnościowca".
a gdzie ja napisałem że w marszach narodowych idą faszyści?
idą tam też NORMALNI ludzie ...często z dziećmi...
ale dlaczego nie szliście ostatnio wy-niby tacy ''patrioci'' razem z dudą tylko musieliście iść chyba ze sto metrów za nimi?
to ty masz ''talent'' do albo przeinaczania sensu wypowiedzi albo wręcz do kłamstw...
gościu ..ja znam symbolikę jaką się twoi kumle z ''falang'' czy onerów posługują...podobnie jak ''szturmowcy''
więc mnie tu nie ''ściemniaj '' że ich nie ma ...
interwencje Policji są zasadne i je popieram ...minusem jest to że robią to zbyt rzadko...
''pacyfikuje'' pochody bez zabezpieczeń/...słusznie...
jak ciebie ''spacyfikują też będe ich popierał ...to przez min. takich jak ty Polska dzisiaj bije rekordy zakażeń...
''pacyfikować a jak się nie da to ''pałować'' ...
poznasz przynajmniej czym dla niektórych kiedyś była ''komuna''...hahaha
świetnie że dostrzegłeś moją złotą zasadę ''
a będzie super kiedy się do niej dostosujesz...