Horus napisał(a):skorn napisał(a):qwax_ napisał(a): PIS-owska policja jak zwykle "pokojowo" rozprawia się z wszelkimi protestami
[img=1603553347_rehahk6.jpg]
; )
no i co z tego cię dziwi?
z czym się nie zgadzasz?
Horus napisał(a):
marsz jeśli jest przeciwko odpowiedniej ''władzy'' jest najczęściej marszem ''nielegalnym'' a ci biorący w nim udział to ''bydło'' lub ''warchoły''
~~Bladoniebieski Agrest napisał(a):M21W2 napisał(a): ~~Bladoniebieski Agrest - znam źródło z którego zacytowałeś , jeżeli to jest dla Ciebie wiarygodniejsze niż cytat z Konstytucji Rzeczypospolitej , daruj śmiech mnie ogarnął .
Baw się dalej w cytowanie teorii spiskowych , rozszerzaj je o swoją jeszcze bardziej spiskową .
Dzięki za dyskusję .
Teorie spiskowe mnie nie interesują bez znaczenia kto je głosi Panna czy Ty .
A gdzie tu teorie spiskowe? W papieskich encyklikach? W zachwycie Kaczyńskiego nad neomarksistą Pikettym? Ogarnij się, bo twoje stwierdzenia śmiesznie wyglądają.
Przy okazji - konstytucja nie jest żadnym źródłem wiedzy, ale odbiciem życzeń osób ją uchwalających. Można w nią wpisać bzdury, i są tam takie wpisane, bo akurat tak sobie większość życzyła. Zresztą socjaliści z PiSu cały czas narzekają na konstytucję Kwaśniewskiego i mówili o konieczności jej zmiany. I co będzie jak zmienią jakiś zapis? To który jest źródłem prawdy, bo tak konstytucję pojmujesz. Ten pierwszy czy ten po zmianie? Jak z tą wiarygodnością?
Dyskutować nie musisz, ale jak przedstawiasz swoje poglądy publicznie, to licz się z tym, że ktoś ma inne. I może je opisywać dopóty, dopóki nam rządzący socjaliści róznej maści nie wprowadzą totalnej cenzury. A już zaczynają wprowadzać. Ale skoro "o take Polske" walczyłeś, to może ci z totalitaryzmem lewicowym po drodze.
M21W2 napisał(a):~~Bladoniebieski Agrest napisał(a):M21W2 napisał(a): ~~Bladoniebieski Agrest - znam źródło z którego zacytowałeś , jeżeli to jest dla Ciebie wiarygodniejsze niż cytat z Konstytucji Rzeczypospolitej , daruj śmiech mnie ogarnął .
Baw się dalej w cytowanie teorii spiskowych , rozszerzaj je o swoją jeszcze bardziej spiskową .
Dzięki za dyskusję .
Teorie spiskowe mnie nie interesują bez znaczenia kto je głosi Panna czy Ty .
A gdzie tu teorie spiskowe? W papieskich encyklikach? W zachwycie Kaczyńskiego nad neomarksistą Pikettym? Ogarnij się, bo twoje stwierdzenia śmiesznie wyglądają.
Przy okazji - konstytucja nie jest żadnym źródłem wiedzy, ale odbiciem życzeń osób ją uchwalających. Można w nią wpisać bzdury, i są tam takie wpisane, bo akurat tak sobie większość życzyła. Zresztą socjaliści z PiSu cały czas narzekają na konstytucję Kwaśniewskiego i mówili o konieczności jej zmiany. I co będzie jak zmienią jakiś zapis? To który jest źródłem prawdy, bo tak konstytucję pojmujesz. Ten pierwszy czy ten po zmianie? Jak z tą wiarygodnością?
Dyskutować nie musisz, ale jak przedstawiasz swoje poglądy publicznie, to licz się z tym, że ktoś ma inne. I może je opisywać dopóty, dopóki nam rządzący socjaliści róznej maści nie wprowadzą totalnej cenzury. A już zaczynają wprowadzać. Ale skoro "o take Polske" walczyłeś, to może ci z totalitaryzmem lewicowym po drodze.
Dyskutujmy o faktach nie o teoriach spiskowych , od Kaczyńskiego usłyszałeś że jest zafascynowany neomarksistą Pikettym ? , Wiem na pewno że Morawiecki powoływał się na przemyślenia Pikettego , których ja nie znam , bulwarówki to podchwyciły , tytuły artykułów od razu - Morawiecki zafascynowany Pikettym .
Tobie zapewne zmiana nazwiska to żadna różnica .
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
marsz jeśli jest przeciwko odpowiedniej ''władzy'' jest najczęściej marszem ''nielegalnym'' a ci biorący w nim udział to ''bydło'' lub ''warchoły''
Ale dostrzegasz, że przedstawiłeś dokładnie swoje poglądy??
"Odpowiednie" marsze są przez ciebie chwalone, natomiast inne są "faszystowskie" i należy je pałować i gazować ;)