skorn napisał(a): Janusz ma tak infantylne postrzeganie rzeczywistości, że nie wiadomo czy się śmiac czy płakać.
Nawyzywa od faszystów, że to "tobie podobni", "twoi kumple", bez żadnych argumentów i zadowolony, bo wydaje mu się, że wygrał "dyskusje". ; )
Janusz, do cholery, co ty wiesz o qwaxie, żeby pisać takie rzeczy? Insynuacje, bełkot i nic więcej. Tymaczasem w przeciwieństwie do ciebie nie widziałem, by chociaż raz namawiał do pałowania czy "wrzucania wora do jeziora". A ciebie aż nosi, żeby jakiemuś pisowcowi przypierdzielić.
Paweł ,do cholery,co qwax wie o mnie że by pisać takie rzeczy?
on mnie w jednym z wcześniejszych wpisów postawił w szeregu LGBT.
INSYNUACJE I BEŁKOT W JEGO WYDANIU CIE TAK NIE ZBULWERSOWAŁ...HAHAHA
ja namawiam do ''pałowania''?
gdzie? Policję?
jaki ja mam na nich wpływ?
ale płaszczak już tak ...;)
do niego więc kieruj swoje ''żale''
oni robią to bo nie ja ich ''namówiłem'' tylko dostali taki rozkaz...i bądź pewien że ja go nie wydałem...:]
''pałować'' należy tych którzy stawiają ''czynny opór'' lub ich atakują ...
wspominasz ''wrzucanie do wora''
ależ tak ...kiedyś bardzo lubiłem to określenie...
dlaczego?...bo tylko sparafrazowałem coś innego...''giertych do wora a wór do jeziora''
bzdurą jest twoje twierdzenie ze mnie ''nosi''
ale nie powiem -bawi mnie jak obserwuję pisdzielców jak się miotają by udowodnić swoje ''racje''...
wiesz co?
zabawnie jest obserwować ten obrazek jaki wkleiłeś w innym temacie...''nie obrażaj''
kierowany do Przemka...
a pamiętasz jak do jakiejś bolecnautki napisałeś ''głupia piz..do''?
a pamiętasz jak do DP napisałeś ''dzbanie''?
jak to się ma do tego twojego obrazka?
spokojnie paweł ...nie podniecaj się zbytnio..idę spać ..:]
Dopisane 25.10.2020r. o godz. 00:29:
PIS-PO-PRL napisał(a): Horus napisał(a):
właśnie dlatego jestem spakowany...;)
Nie przesadzaj. Aż tak znany, to Ty nie jesteś żeby o 5 rano do Ciebie wpadali. A Po ostatnich postach, nawołujących do przestrzegania prawa, to i podsłuchy pewnie pościągali ;)
uspokoiłeś mnei ...już mi z tym lżej ..;)
spokojnej : ) nocy
jak zapewne wiesz będe tu rano ...
przy porannej kawusi...;)