~~Złotawordzawy Jabłoń napisał(a):Horus napisał(a): przypomnę ci też jeszcze jedno- kiedy Polska wchodziła do Unii ja pisałem coś takiego...
wszystko świetnie ale by wam unia nie odbiła się kiedyś ''czkawką''
teraz wielu ma ''czkawkę '' ...:]
a ja nie...
Kłamczuh :). Portal powstał 17 maja 2004r. a Polska wstąpiła do UE 01.05.2004r.
Horus napisał(a):
mam rację ...zwalczali kiboli i narodowców ale nie do końca im się udało a szkoda...
dzisiaj kibice boją się iść z dziećmi na mecz bo w powietrzu często latają butelki i race...
boją się niekiedy iść w jakimś pochodzie bo kiedy idą w takim nie po myśli ''narodowcom'' lecą w ich stronę kamienie...
Horus napisał(a):~~Złotawordzawy Jabłoń napisał(a):Horus napisał(a): przypomnę ci też jeszcze jedno- kiedy Polska wchodziła do Unii ja pisałem coś takiego...
a ja nie...
Pannazdzieckiem 13 ........... o 22:12
No Każdy może się pomylić. Myśmy, Stefan :) , pomyliliśmy się wspierając Zimnego Lecha i Kwacha, nie mówiąc o Bolku. Tylko Papuga się nie pomylił z eurokołchozem.
ja nie cierpię na zaburzenia pamięci...wiem co piszę ...
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
mam rację ...zwalczali kiboli i narodowców ale nie do końca im się udało a szkoda...
dzisiaj kibice boją się iść z dziećmi na mecz bo w powietrzu często latają butelki i race...
boją się niekiedy iść w jakimś pochodzie bo kiedy idą w takim nie po myśli ''narodowcom'' lecą w ich stronę kamienie...
Kiedy byłeś na meczu, gdzie latały butelki?? - konkretny przykład proszę !!
Kiedy szedłeś w jakimś pochodzie, gdzie "narodowcy" obrzucali kogoś kamieniami?? Konkretny przykład proszę !! Przeczytasz coś z okopresów i już masz "wyrobione" zdanie!!
Oburzasz się na forum, ze policja za mało lała pałami: kiboli, narodowców, księży .... (tu wstaw kogo jeszcze nienawidzisz). I jeszcze wyrażasz żal, że za mało dostali.
Ale jednocześnie płaczesz na tym samym forum, że TA SAMA policja stosuje te same "hitlerowskie" metody wobec protestujących kobiet, osób LGBT ... (tu wstaw osoby, które "akceptujesz).
na mecze nie chodzę bo nigdy mnie nie interesowało kopanie ''gały''
na marsze nie chodzę bo żaden marsz w tym grajdole nie był organizowany...
nie latały butelki powiadasz? czy aby na pewno? a wyrywane ławki?
a czym został zraniony chyba Rossi na polskim stadionie?...dlaczego odpalane są ZAKAZANE race?
OKO.PRESS pisze o tym bo jest niezależne ...a co ty czytasz?...wstydzisz się o tym napisać?...śmiało ''strusiu'' ;)
jasne że się oburzam że za mało was ''pałowano'' bo nadal jesteście zagrożeniem dla normalnego społeczeństwa...
i skończ te swoje ''pierdy'' że kogoś tam ''nienawidzę''...owszem nie toleruję zachowań księży i tej ''chamskiej hołoty'' pomeczowej robiącej nawet ''ustawki''
protestujące przeciwko wam kobiety kopaliście i szarpaliście ...nie było reakcji policji...
jakbyście raz ,drugi dostali prawdziwy ''wpier...l'' od Policji szybciutko byście przysiedli na obitych dupskach...
na obrazek -obrazkiem ...ale i tak tego nie zrozumiesz...:][img=1603463775_kp1xo86.jpg]
Dopisane 23.10.2020r. o godz. 16:41:~~Złotawordzawy Jabłoń napisał(a):Horus napisał(a):~~Złotawordzawy Jabłoń napisał(a):Horus napisał(a): przypomnę ci też jeszcze jedno- kiedy Polska wchodziła do Unii ja pisałem coś takiego...
a ja nie...
No Każdy może się pomylić. Myśmy, Stefan :) , pomyliliśmy się wspierając Zimnego Lecha i Kwacha, nie mówiąc o Bolku. Tylko Papuga się nie pomylił z eurokołchozem.
No i co hcesz pokazać ta wklejką ? Co mnie obchodzi jakiś wpis Pannyzdzieckiem ? Raptem to ałtorytet dla ciebie ?
Jak mogłeś pisać kiedy wstępowaliśmy do UE jak jeszcze wtedy ten portal nie istniał kłamczuhu ?
to był wpis z czasów kiedy panował ''huraoptymizm''
prawie wszyscy piali z zachwytu ...
jak masz z tym problem sprawdź sobie historię forum ...dojdziesz może nawet do dat...;)
nie mam tu autorytetów ...zwłaszcza takich ...:]
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
Kiedy szedłeś w jakimś pochodzie, gdzie "narodowcy" obrzucali kogoś kamieniami?? Konkretny przykład proszę !! Przeczytasz coś z okopresów i już masz "wyrobione" zdanie!!
Oburzasz się na forum, ze policja za mało lała pałami: kiboli, narodowców, księży .... (tu wstaw kogo jeszcze nienawidzisz). I jeszcze wyrażasz żal, że za mało dostali.
Ale jednocześnie płaczesz na tym samym forum, że TA SAMA policja stosuje te same "hitlerowskie" metody wobec protestujących kobiet, osób LGBT ... (tu wstaw osoby, które "akceptujesz).
"Wspaniała" filozofia Kalego ;) Każdy moze być do kogoś uprzedzony, ale tylko "chory na głowę" będzie się cieszył ,,że kogoś policja leje pałami. Tylko dlatego, ze ich nie lubisz.
Jeszcze obrazek, ale nie liczę że go zrozumiesz ;)
A może zrozumiesz, jak następnym razem ty dostaniesz pałą przez pusty łeb ;)
[img=1603462150_z6jp4j8.jpg]
Bernard napisał(a):~Brązowoszary Tojeść napisał(a): Wczoraj milicja użyła gazu wobec kobiet.
I ograniczenie spotkań do 5 osób da im większe możliwości pacyfikowania kolejnych protestów.
Horus napisał(a):qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
na mecze nie chodzę bo nigdy mnie nie interesowało kopanie ''gały''
na marsze nie chodzę bo żaden marsz w tym grajdole nie był organizowany...
nie latały butelki powiadasz? czy aby na pewno? a wyrywane ławki?
a czym został zraniony chyba Rossi na polskim stadionie?...dlaczego odpalane są ZAKAZANE race?
OKO.PRESS pisze o tym bo jest niezależne ...a co ty czytasz?...wstydzisz się o tym napisać?...śmiało ''strusiu'' ;)
jasne że się oburzam że za mało was ''pałowano'' bo nadal jesteście zagrożeniem dla normalnego społeczeństwa...
i skończ te swoje ''pierdy'' że kogoś tam ''nienawidzę''...owszem nie toleruję zachowań księży i tej ''chamskiej hołoty'' pomeczowej robiącej nawet ''ustawki''
protestujące przeciwko wam kobiety kopaliście i szarpaliście ...nie było reakcji policji...
jakbyście raz ,drugi dostali prawdziwy ''wpier...l'' od Policji szybciutko byście przysiedli na obitych dupskach...
na obrazek -obrazkiem ...ale i tak tego nie zrozumiesz...:][img=1603463775_kp1xo86.jpg]Dopisane 23.10.2020r. o godz. 16:41:~~Złotawordzawy Jabłoń napisał(a):Horus napisał(a):~~Złotawordzawy Jabłoń napisał(a):Horus napisał(a): przypomnę ci też jeszcze jedno- kiedy Polska wchodziła do Unii ja pisałem coś takiego...
a ja nie...
No i co hcesz pokazać ta wklejką ? Co mnie obchodzi jakiś wpis Pannyzdzieckiem ? Raptem to ałtorytet dla ciebie ?
Jak mogłeś pisać kiedy wstępowaliśmy do UE jak jeszcze wtedy ten portal nie istniał kłamczuhu ?
to był wpis z czasów kiedy panował ''huraoptymizm''
prawie wszyscy piali z zachwytu ...
jak masz z tym problem sprawdź sobie historię forum ...dojdziesz może nawet do dat...;)
nie mam tu autorytetów ...zwłaszcza takich ...:]
Biedaku zapomniałeś, jak się cytuje? Do szkoły było pod góreczkę?