Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowe obostrzenia od soboty
~~Złotawordzawy Jabłoń niezalogowany
23 października 2020r. o 16:51
Horus napisał(a): przypomnę ci też jeszcze jedno- kiedy Polska wchodziła do Unii ja pisałem coś takiego....

jak masz z tym problem sprawdź sobie historię forum ...dojdziesz może nawet do dat...;)

Kłamczuhu najpierw powiedz jak mogłeś pisać na forum kiedy Polska wstępowała do UE kiedy to forum jeszcze nie istniało.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
670
ramaj
23 października 2020r. o 16:53
M21W2 napisał(a): Na stadionach były zadymy i są to fakt niezaprzeczalny , ja pisząc o zwalczaniu wyraźnie odniosłem się do Marszu Niepodległości .
Nie Januszu nie jestem niewolnikiem eurokołchozu , twierdzę jak Merkel że na pierwszym miejscu są interesy mojego kraju .
Niewolnicy z PO i Lewicy podnoszą łapy tak jak nakazują im brukselscy urzędasy .
Tak chciałbym aby wszystkie kraje były współwłaścicielami i równoprawnymi partnerami w UE .
Jesteś w stanie mi powiedzieć kto Polacy czy Niemcy więcej zyskują na płynących do nas dotacjach , czy to nie liberałowie zlikwidowali nasz przemysł , rolnicy kupują w większości maszyny i ciągniki z Niemiec , nowe też nie są nasze , jakie firmy budowały nasze autostrady , drogi .
Ja uważam że nie po to zrzuciliśmy jarzmo radzieckie aby nałożyć inne .
Zakończenie Twojego postu gdzie piszesz o czkawce całkowicie nie pasuje do tego co napisałeś wcześniej .
Wygląda na to że kiedyś miałeś rację ostrzegając - cytuję - wszystko świetnie ale by wam unia nie odbiła się kiedyś ''czkawką''

teraz wielu ma ''czkawkę '' Ty nie masz .

Ja też nie mam czkawki nie głosowałem w referendum .

Ty nie bredź tu o czkawce -nie stać cię na krytyczne spojrzenie na ten zaaaa s ny rząd,który przespał 4 m-ce ,a teraz pali się nam lont u dooopy - trzymasz cały czas rękę w nocniku.
To co gada ten cały Morawiecki to zaklinanie rzeczywistości i zwykłe szklenie dóóópy,a prawda jest taka ,że te statystyki to i tak wierzchołek góry lodowej. Popatrz na statystyki testów - jesteśmy na najniższym poziomie w Europie -nikt mniej od nas (licząc na 1 mln.) nie robi .
Od czerwca mogli przygotowywać różne scenariusze rozwoju epidemii (bo że będzie druga fala to było pewne) ,ale oni mieli ważniejsze sprawy : wybór tego Dudy i kłótnie w tej hałastrze,a dzisiaj podrzucili, nowe góówno : likwidację kompromisu aborcyjnego.
22258
#Horus nieaktywny
23 października 2020r. o 16:56
sprawdź sobie daty kiedy to było pisałem...

co ? za trudne?
właśnie po to wymazuję daty by taki ignorant jak ty miał nad czym myśleć ... :]

Dopisane 23.10.2020r. o godz. 16:56:

ramaj napisał(a):
M21W2 napisał(a): ) ,

ale oni mieli ważniejsze sprawy : wybór tego Dudy i kłótnie w tej hałastrze,a dzisiaj podrzucili, nowe góówno : likwidację kompromisu aborcyjnego.

:)

[img=1603464992_6hkyuzh.jpg]
23 października 2020r. o 16:58
Horus napisał(a): przypomnę ci też jeszcze jedno- kiedy Polska wchodziła do Unii ja pisałem coś takiego....

To pisałeś 23.10.2020r. Pytam się jak mogłeś pisać kiedy Polska w stępowała do UE jak wtedy jeszcze nie było forum.

14240
M21W2
23 października 2020r. o 16:59
Ramaj - pomyliłeś tematy , masz problem ze zrozumieniem o czym dyskutujemy .
Jutro Cdn .
22258
#Horus nieaktywny
23 października 2020r. o 17:01
ciekawe...
a ja tu przypominam sobie wpisy i zdjęcia Millera i Kwaśniewskiego...
23 października 2020r. o 17:03
Horus napisał(a): ciekawe...
a ja tu przypominam sobie wpisy i zdjęcia Millera i Kwaśniewskiego...

Pisali tu na forum razem z tobą ?:D Aleś ty już odjechał na maksa :D.
18442
PIS-PO-PRL
23 października 2020r. o 17:07
Horus napisał(a):

nie ,nie ...pałowanie zaleciłem jako sposób ''wychowawczy'' dla wszystkich tych którzy nie zachowują pewnych rygorów...

pfff faszysta :D
Byłego księdza by spałował, ale że kobiety się zebrały to już nie. Dżjentelmen :D
Może je też trzeba "pewnego rygoru" nauczyć. No chyba, że bijemy tylko tych co poglądy mają inne... prawda? Na to się zgodzisz? Nie udawaj że nie :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza