Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowe obostrzenia od soboty
22258
#Horus nieaktywny
23 października 2020r. o 17:14
trudno jest pisać z kimś kto prostego tekstu nie kuma...

ale skoro jesteś taki ''kozaczek'' poszukaj pierwszy temat z bolca jaki powstało Unii ...

poszukasz?
jest taki temat?
z jaką datą?...no ?...popisz się ...;)

Dopisane 23.10.2020r. o godz. 17:14:

PIS-PO-PRL napisał(a):
Horus napisał(a):

nie ,nie ...pałowanie zaleciłem jako sposób ''wychowawczy'' dla wszystkich tych którzy nie zachowują pewnych rygorów...

pfff faszysta :D
Byłego księdza by spałował, ale że kobiety się zebrały to już nie. Dżjentelmen :D
Może je też trzeba "pewnego rygoru" nauczyć. No chyba, że bijemy tylko tych co poglądy mają inne... prawda? Na to się zgodzisz? Nie udawaj że nie :D

księciunia wzięto pod ramionka i zniesiono ...
niegrzeczni policjanci ...;)

wczoraj kobiety potraktowano gazem ...
grzeczni policjanci...;)

a może bijemy tylko tych których nam ''władza'' pozwala...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawordzawy Jabłoń niezalogowany
23 października 2020r. o 17:16
Sam znajdź :D. Nie umiesz...ooooo jak mi przykro :D.

Nikt cię nie rozumie a ty pisałeś jak Polska wstępowała do UE i ostrzegłeś forumowiczów jak Bolecinfo jeszcze nie było :D. Ubawiłeś mnie kłamczuhu :D.
18442
PIS-PO-PRL
23 października 2020r. o 17:16
Na jedno wychodzi. Dobrze wiedzieć że się z tym hasłem zgadzasz. Oj lałbyś swoich przwciwników pałami oj lałbyś. Ja też :D

PIS=PO=PRL
13926
qwax_
23 października 2020r. o 17:28
Horus napisał(a):
wczoraj kobiety potraktowano gazem ...
grzeczni policjanci...;)

a może bijemy tylko tych których nam ''władza'' pozwala...

Bijemy (Policja vel. Milicja) coraz częściej i coraz brutalniej, I chwalenie takich "akcji" to przyzwalanie władzy na rozszerzanie takich akcji na coraz większe grupy!!
Teraz rozumiesz? ;)[img=1603466884_eg9wu3v.jpg]

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
18442
PIS-PO-PRL
23 października 2020r. o 17:33
Tych akurat można bić.
Nie zachowali "pewnych rygorów" to oberwali.
I tyle :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
23 października 2020r. o 17:38
nie ...nie rozumiem...
zawsze piszę że KAŻDY powinien stosować się do prawa i takiemu podlegać...

a tu tworzą się ''kasty'' i ''nietykalni'' ...;)
wiesz dlaczego zatrzymano niedawno jakiegoś domorosłego ''historyka'' ze swastyką na ramieniu?

bo był sam ...sam jeden ...
nie miał za sobą nikogo ..starosty czy radnego...

a ci na zdjęciu?
ich chroni ''parasol''płaszczaka i samego ''budynia'' i zbynia ''zero''

dlatego się obnoszą z tym symbolem mając w du-pie przepisy o ''zakazie propagowania symboli faszystowskich''

rozumiesz?

raczej nie ...z wiadomych powodów...;)

[img=1603467515_j8br3b6.jpg]
670
ramaj
23 października 2020r. o 17:53
M21W2 napisał(a): Ramaj - pomyliłeś tematy , masz problem ze zrozumieniem o czym dyskutujemy .
Jutro Cdn .

Nic nie pomyliłem,tylko mdli mnie jak relatywizujesz i odwracasz kota ogonem każde szubrawstwo tego rządu.Chociaż cię rozumiem - to efekt jak pisałem ocknięcia się z ręką w nocniku .Powiedz tak szczerze : czy o to nadstawiałeś tyłek.
~Rudobrunatnyrudawa Lawenda niezalogowany
23 października 2020r. o 18:05
Przykurcz to skarb narodowy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza