M21W2 napisał(a): Horus napisał(a): ~Rudoczerwony Rącznik napisał(a): Dlatego jutro w Warszawie trzeba się wstawić i zrobić dym przeciwko temu wszystkiemu skoro kibole potrafią się zjednoczyć ze sobą i iść przeciwko rządowi to niech dołącza do nich i Ci z antycovid i rolnicy i kobiety a beda wtedy s**li pod siebie ten z Żoliborza też....
musisz pamiętać że kibole i narodowcy -jeden ''H'' :] mają oparcie w tym pisdzielskim nie(rządzie)
na takich jak ty czy ja pisdzielec mckwacz każe wyprowadzić czołgi...
przypomną ci też że kiedyś powiedział wprost -nie zawaham się użyć siły
i może to zrobić ...
Wiesz co może i masz rację , ten co wyprowadzał czołgi na ulicę spoczywa w Alei Zasłużonych .
Sienkiewicz z Donkiem zwalczali kibiców i narodowców , marsze niepodległości im przeszkadzały , niewolnikom eurokołchozu .
mam rację ...zwalczali kiboli i narodowców ale nie do końca im się udało a szkoda...
dzisiaj kibice boją się iść z dziećmi na mecz bo w powietrzu często latają butelki i race...
boją się niekiedy iść w jakimś pochodzie bo kiedy idą w takim nie po myśli ''narodowcom'' lecą w ich stronę kamienie...
a ty nie jesteś niewolnikiem ''eurokołchozu''?
jesteś ...dzięki dotacjom masz asfalt na ulicy w Ocicach ...twoi sąsiedzi jadą w pole ciągnikiem Deere a nie zdezelowanym Ursusikiem ...
dzięki dotacjom masz świetlicę i remizę ...
nie ogarniasz różnicy pomiędzy ''niewolnikiem ''Unii a jej współwłaścicielem ...
wiesz co Lucjan ...tacy jak ty byliby szczęśliwi gdyby spełniły się słowa pewnego dupka...
''nieważne czy Polska będzie biedna -ważne by była katolicka''
;)
przypomnę ci też jeszcze jedno- kiedy Polska wchodziła do Unii ja pisałem coś takiego...
wszystko świetnie ale by wam unia nie odbiła się kiedyś ''czkawką''
teraz wielu ma ''czkawkę '' ...:]
a ja nie...