Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W piątek protest na ulicach Bolesławca
18442
PIS-PO-PRL
30 października 2020r. o 11:01
Ale żeby nie było

Qwax, Skorn... apeluje do Was!!! Zorganizujcie jakąś bojówkę. Może być nawet kólko szachowe, ale no zróbcie coś!!!

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnoszara Ostróżka niezalogowany
30 października 2020r. o 11:02
~Złocistożółta Forsycja napisał(a): A dowodzi nimi lesbijka , ktora nigdy nie bedzie chciała mieć dzieci(Jej własne oswiadczenie), syartowała do sejmu z partii Wiosna Biedronia , wiec poglądy skrajnie lewicowe. Już ogłosiła, że zbiera pieniadze a głupi ludzie wpłacaja :D Jak można być tak naiwnym, żeby nie widzieć że Kobieta , chce zabłysnać ? Widziałem ich konferencje prasowa" aborcja na życzenie" wiec najpierw zabijamy z dawnem, potem , dzieci bez reki , potem rudych ? Do czego to ma zmierzać?
Chcą wolności a myla ja z brakiem konsekwenscji za swoje czyny.
Od roku 2015 do 2020 dokonano na świecie 1100000000 aborcji. I chcecie mi poeiedzieć , że wszystkie te dzieci zabite były chore!!!??? To nie sa manifestacje dla dobra kobiet tylko po to , żeby legalnie zabijać!!!
A jak Któraś Kobieta bedzie chciała aborcji bo np. za małe mieszkanie? Też moze? W Końcu wolność!!
Matki protestuja by móc zabijać swoje dzieci!!!?? Tylko ,żeby ktoś nie wpadł kiedyś żeby zabijać np. ludzi po 70 roku życia , jak tez beda nieuleczalnie chorzy, ciekawe co to bedzie?!!!

Nie trzeba popierać aborcji aby nie zgadzać się z orzeczeniem Trybunału. Chcemy móc decydować. A legalna aborcja wcale nie oznacza, że kobiety będą traktowały ją jak zabieg kosmetyczny. Obecne procedury aborcyjne są bardzo wyczerpujące. Mam oczywiście na myśli sytuacje, gdy istnieją wskazania do terminacji ciąży.
Jeśli jakaś kobieta będzie chciała dokonać aborcji ze względu na małe mieszkanie czy jakikolwiek inny niedojrzały powód, to zrobi to bez względu na obowiązujące prawo. Wiesz ile nielegalnych aborcji dokonuje się każdego roku? Czy nie lepiej aby mogły się one odbywać legalnie?
Poza tym, Drodzy Państwo, proszę czytajcie, czytajcie i jeszcze raz czytajcie. Sprawdzajcie źródła. Analizujcie to co słyszycie, bo w obecnej sytuacji po obu stronach pojawiają się głosy fanatyków, ale to nie powód by generalizować, wyzywać czy przypisywać komuś złe intencje.
14240
M21W2
30 października 2020r. o 11:02
Janusz przypomnę Tobie hasła jakie obowiązują na spacerku po ulicach , mam nadzieję że tym razem nie będzie autokorekty .
Bolec transmituje i nie ma zastrzeżeń nie ma pi pip .

krec ać pis , wypierdalać .

Zastosowana autokorekta

~~Rudawa Kolczurka niezalogowany
30 października 2020r. o 11:05
Jaki Janusz JUDASZU to pasuje .
14240
M21W2
30 października 2020r. o 11:05
M21W2 napisał(a): Janusz przypomnę Tobie hasła jakie obowiązują na spacerku po ulicach , mam nadzieję że tym razem nie będzie autokorekty .
Bolec transmituje i nie ma zastrzeżeń nie ma pi pip .

krec ać pis , wypierdalać .

Jedno Panom moderatorom pasuje .
~Rdzawa Konwalia niezalogowany
30 października 2020r. o 11:08
W czem problem.
My gimbusy fszystko załatwiamy u Czecha
Obecnie aborcja jest zupełnie legalna na terenie Czech do 3 miesiąca ciąży.. Nie trzeba podawać żadnego powodu swojej...
Cena usunięcia ciąży w Czechach metodą próżniową to euro 1900 zł w znieczuleniu ogólnym.. Zabieg przeprowadzany jest na...
~~Brudnoszara Ostróżka niezalogowany
30 października 2020r. o 11:10
~Rdzawobrązowy Cis napisał(a): Już mamy dość tych waszych wulgaryzmów, zakąpleksione feministki chcą rządzić krajem wykorzystując do tego małe dzieci i dorastającą młodzież, nawołując ich do używania wulgaryzmów i niszczenia mienia.Te dorosłe Niby kobiety,z których ust płyną aforyzmy typu sp...laj,wk...wiaj itp. są tak obleśne że się żygać chce.Rodzice brońcie swoje dzieci.

Zakompleksione!
Rzygać!
Rodzice brońcie swoich dzieci!
Wybacz, nie mogłam się powstrzymać :)
Sugerujesz, że młodzież nie ma swojego rozumu, dlatego daje się wykorzystywać?
~Wrzosowa Daglezja niezalogowany
30 października 2020r. o 11:14
Zapewne dla stada zwyrodnialców łatwo jest istotę mniejszą od większej. Mała nawet nie zakrzyczy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.