~Złocistożółta Forsycja napisał(a): A dowodzi nimi lesbijka , ktora nigdy nie bedzie chciała mieć dzieci(Jej własne oswiadczenie), syartowała do sejmu z partii Wiosna Biedronia , wiec poglądy skrajnie lewicowe. Już ogłosiła, że zbiera pieniadze a głupi ludzie wpłacaja :D Jak można być tak naiwnym, żeby nie widzieć że Kobieta , chce zabłysnać ? Widziałem ich konferencje prasowa" aborcja na życzenie" wiec najpierw zabijamy z dawnem, potem , dzieci bez reki , potem rudych ? Do czego to ma zmierzać?
Chcą wolności a myla ja z brakiem konsekwenscji za swoje czyny.
Od roku 2015 do 2020 dokonano na świecie 1100000000 aborcji. I chcecie mi poeiedzieć , że wszystkie te dzieci zabite były chore!!!??? To nie sa manifestacje dla dobra kobiet tylko po to , żeby legalnie zabijać!!!
A jak Któraś Kobieta bedzie chciała aborcji bo np. za małe mieszkanie? Też moze? W Końcu wolność!!
Matki protestuja by móc zabijać swoje dzieci!!!?? Tylko ,żeby ktoś nie wpadł kiedyś żeby zabijać np. ludzi po 70 roku życia , jak tez beda nieuleczalnie chorzy, ciekawe co to bedzie?!!!
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Janusz przypomnę Tobie hasła jakie obowiązują na spacerku po ulicach , mam nadzieję że tym razem nie będzie autokorekty .
Bolec transmituje i nie ma zastrzeżeń nie ma pi pip .
krec ać pis , wypierdalać .
~Rdzawobrązowy Cis napisał(a): Już mamy dość tych waszych wulgaryzmów, zakąpleksione feministki chcą rządzić krajem wykorzystując do tego małe dzieci i dorastającą młodzież, nawołując ich do używania wulgaryzmów i niszczenia mienia.Te dorosłe Niby kobiety,z których ust płyną aforyzmy typu sp...laj,wk...wiaj itp. są tak obleśne że się żygać chce.Rodzice brońcie swoje dzieci.