Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W poniedziałek bolesławianie będą protestować
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
2 listopada 2020r. o 13:45
~Brunatnofioletowa Jasnota napisał(a): A potem 90% tego towarzystwa popierącego nawoływanie do wojny, bluzgające nienawiścią, przekleństwami, popierające kasowanie dzieci z zespołem Downa, plujących na Święty Kościół Powszechny potem te 90% i tak i tak usiądzie do wigilijengo stołu, połamie się opłatkiem, skorzysta z pięknej tradycji chrześcijańskiej.
Poodbno ss-mani popierający usuwanie ludzie niepełnosprawnych też umieli oddzielić ideologię od życia w rodzinie.

Znam bardzo wielu ludzi którzy są katolikami tylko ,że 90 % to są ludzie wierzący nie praktykujący ,dlatego kościoły pustoszeją tak jak na zachodzie ,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
2 listopada 2020r. o 13:49
~~Granatowa Rozplenica napisał(a): Opisz lepiej Horus jak wygląda akt apostazji, kiedy go dokonałeś ?

o to to pytaj korniszonka...

on to się najbardziej martwi o moje ''życie duchowe'' więc zapewne zrobił już podsumowanie własnego...;)

ja mam dokonywać tego ''aktu''?
kolejny nic nie znaczący dla mnie papierek?

popatrz jak wielu dzisiaj młodych ludzi żyję w tzw. związkach bo totalnie ''olewają'' klesze zaklęcia...:]

popatrz na pisdzielca jacusia''ciemnego luda''
olał wszystki ''sakramenty '' w czym mu pomogli usłużne ''biskupy'' i dzisiaj pyk...kolejny ''akt ślubu''...hahaha
popatrz na ''wieczną dziewicę '' Martusię z domu Kaczyńska...
piszę z jakiego ''domu'' bo cholera wie którego nazwiska teraz używa...
ma prawo do trzech...

a ty mnie pytasz o jakieś akty?
szukasz ich to sobie zakup Playboya...
~~Rudawa Kolczurka niezalogowany
2 listopada 2020r. o 13:50
Bo tak im wygodnie .
~~Rudawa Kolczurka niezalogowany
2 listopada 2020r. o 13:54
Playboya już dawno nie wydają -internet ich zniszczył- Gazete Wybrańców czeka ten sam los .
~Ciemnobursztynowa Fasola niezalogowany
2 listopada 2020r. o 14:01
W takich chwilach żałuję że nie ma ZOMO, odechciało by się szybko tej anarchii.
~~Karmelowy Przetacznik niezalogowany
2 listopada 2020r. o 14:05
~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a): W takich chwilach żałuję że nie ma ZOMO, odechciało by się szybko tej anarchii.

Jesteś idiotą, lecz się.
~Białawy Żółwik niezalogowany
2 listopada 2020r. o 14:15
Brawo kobiety - walczcie tak dalej o swoje zakażenie i innych, a później protestujcie że Polska jest nie przygotowana do walki z pandemią
15845
#MissWiedzyUczuc nieaktywny
2 listopada 2020r. o 14:16
[img=1604322995_dl4rhtw.jpg]

kochaj, a będziesz kochany...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.