~~Beżowobrązowy Bluszcz napisał(a): Wiele instytucji poparło protest.
Popieram i ja !!
TO JEDYNA DROGA
~Miedzianoczerwony Groszek napisał(a): Nie głosowałem i nie będę głosować na PiS. Ale to co zrobił ten gość to skandal. Jeśli jest tak zaburzony, że tego nie jest w stanie powstrzymać. I nie rozumie, że tak nie można robić - to może powinien zmienić pracę na inną?gdybyś wiedział że 90% kierowców ma takie same odczucie tylko nie wszyscy są tak zdolni by robić napisy Jak mają kochać pis ci co służyli w mundurówce np celnicy,piłkarze,lekarze ,pielęgniarki którym odebrano emerytury tylko dlatego że pracodawca to MSW
Trochę to niebezpieczne jak tak niezrównoważeni ludzie kierują pojazdem. A nuż może któregoś dnia odbije takiemu palma i postanowi nie wpuszczać do autobusu ludzi, którzy nie popierają Pani Lempart? Albo może zaprzestanie wpuszczać ludzi chodzących do Kościoła i nie popierających zabijania dzieci z zespołem Downa?
skorn napisał(a):
To czasem nie ten sam, który wjechał w przystanek kilka tygodni temu?
~Liliowobiała Dynia napisał(a): Dla pis_analfabetów - rozszyfrowane -'JBĆ PiS'!
~Oliwkowozielony Łubinnik napisał(a): Wywalą PiS i protestujący wrócą do szukania pracy bez skutku całymi latami. Znów nie będzie znienawidzonego 500+, ani 300+, ulgi podatkowej dla pracujących młodych i 13 dla starszych. Za to znów jednostki będą się bogaciły, a rząd będzie śmiał się frajerom w twarz. Może w nagrodę przywrócą pracę do 67 roku życia, albo do 70, ale za to będziecie mogli się abortować do woli.
Zastosowana autokorekta