Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

NSZZ NIEZDARNOŚĆ ?

~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
13 listopada 2020r. o 18:31
~~Żółtoczerwony Żywotnikowiec napisał(a):
Horus napisał(a): no niestety...
dopiero wyszedłem spod prysznica...

bo to wiesz ..ja pracuję ...

a nie jak ty ''od rana do wieczora tu siedzisz''...:]

mops pracuje?...dostałeś zasiłek?
wystarczy na opłacenie ''internetów''?
Nie chwal się tu swoją pracą szara strefo. Powiedz w którym roku ostatniego PIT-a składałeś . OSZUŚCIE. ... hahahaha.

No to jego wzorem wypadałoby napisać jakiś donosik.
I oczywiście jego wzorem trzeba zrobić screena na podkładkę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
13 listopada 2020r. o 18:38
PIT-u.....PIT-u
:]
11445
PanM
13 listopada 2020r. o 18:43
skorn napisał(a):
PanM napisał(a):
skorn napisał(a): [img=1605286189_i4vgjo4.jpg]

Niech osoba wyjaśni czego / kogo /dotyczy ten miły wpis .

Niech osoba przeczyta swój wpis poprzedzajacy mój.

Wybiórcza ocena. A ja odnosiłem się do wpisu poprzedzającego mój .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
13 listopada 2020r. o 18:54
czy po raz kolejny przeczytam tu że obrażam ''związkowców'' pisząc że te niby ''związki '' powołane do obrony praw pracowniczych to związki nie tylko lewicowe a wręcz często komunistyczne?

czy właśnie to jest przyczyną tego że często mają w dupeczce mają szarego pracownika...
~~Żółtoczerwony Żywotnikowiec niezalogowany
13 listopada 2020r. o 19:01
Horus napisał(a): PIT-u.....PIT-u
TIK -TOK - TIK _ TOK - .TIK _ TOK ... hahahaha...
22258
#Horus nieaktywny
13 listopada 2020r. o 22:45
tik-tok...
[img=1605290919_a0wkjof.png]

Dopisane 13.11.2020r. o godz. 22:45:

Horus napisał(a): czy po raz kolejny przeczytam tu że obrażam ''związkowców'' pisząc że te niby ''związki '' powołane do obrony praw pracowniczych to związki nie tylko lewicowe a wręcz często komunistyczne?

czy właśnie to jest przyczyną tego że często mają w dupeczce mają szarego pracownika...

przerwa na reklamę bo druga część ''szkiełka '' się skończyła więc uzupełnię sobie wpis...

''W 2018 roku w Polsce działało 400 aktywnych organizacji zrzeszających pracodawców. Należało do nich 19 tys. członków. Z kolei związków zawodowych było 12,5 tys. i zrzeszały w sumie 1,5 mln osób.''

wracam do ''szkiełka'' :]
14240
M21W2
14 listopada 2020r. o 13:55
NSZZ NIEZDARNOŚĆ świętowała niedawno swoje 40 lecie . Nagrody , medale , cateringi i opowieści o bohaterstwie roznosicieli ulotek - napisał PanM .

Panie M , żyłeś w tamtym czasie , stałeś z boku , to właśnie ten sposób walki , bolał władze komunistyczne najbardziej , ulotki plus prasa podziemna docierały do ludzi dementując kłamliwą propagandę medialną .
Zatrzymani w Bolesławcu dostali wyroki od 2,5 do 3,5 roku pozbawienia wolności .
Na demonstrantów i strajkujących mieli uzbrojone po zęby oddziały ZOMO , Milicji i Wojska .

To ta Twoja pogarda do ludzi Solidarności i katolików , dzielenie na mądrych i głupich doprowadziła mnie do momentu w którym powiedziałem - dość - Założyłem temat o byłym polityku i kandydacie na prezydenta Bolesławca .
Postanowiłem obnażyć Twoją dwulicowość nie przebierając w środkach byle było to zgodne z prawdą .
Prowokowałeś zbyt długo dając pole do popisu hejterom .
ROZNOSICIEL ULOTEK .

11445
PanM
14 listopada 2020r. o 15:33
Tak o solidarności opowiada działaczka / obecnie emerytka Kazia Głogowska z Tych. Koleżanka mego teścia i szefa tamtej delegatury z którym razem pracowałem,/ Obecnie jest chyba w Szwecji /
Ona stwierdza że ta druga solidarność to było już nie to i teraz nawet nie było żadnego kombatanta aby zorganizować obchody 40 lecia.
Prawdziwych kombatantów wtedy pozamykali i wysłali w biletami za granice w jedną stronę.
Też wtedy roznosiciel ulotek / ale nie ma się czym chwalić /

https://tychy.naszemiasto.pl/40-lat-pierwszej-solidarnosci-w-tychach-powstala-26/ar/c15-7914433

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza