Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

NSZZ NIEZDARNOŚĆ ?

14240
M21W2
14 listopada 2020r. o 19:17
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Ja prdl o jakim zomo wy tu mówicie ?
W Bolesławcu widzieliście zomowca w czasie stanu wojennego?
W czasie stanu wojennego byłem zmuszony do częstego poruszania sie po dolnym śląsku, ale jak wracałem do Bolesławca to było miasteczko gdzieś na odludziu o którym jakiekolwiek służby zapomniały.
Wrocław ,Świdnica, Legnica (chociaż Legnica słabo), Dzierżoniów, to były miasta w który zomowcy używali siły, robiły naloty i łapanki, ale Bolesławiec? Wsi spokojna wsi wesoła.
Będzie jak ten z długim nosem co w stanie wojennym nyski koktajlami mołotowa wysadzał.
Byłem wielokrotnie kontrolowany przez zomowców, ale nigdy w Bolesławcu.
Coś wam sie ludzie popier ..ło. Chcecie napisać na nowo historię tak jak próbuje to zrobić Kaczyński .

Powtarzasz to nie wiem który raz , kłamałeś , kłamiesz i będziesz kłamał , na nic więcej Ciebie nie stać ,
Oddziały ZOMO działały tylko w dużych miastach , Wrocław zgoda sam tam byłem . w małych milicja i SB robiły naloty i łapanki . z Bolesławca zatrzymano dużo więcej osób nie wszystkich wymieniłem , kilku podpisało lojalki , dwóch dostało bilet w jedną stronę .
Zadaniem zomowców nie było kontrolowanie , tylko pacyfikacja strajków i protestów ulicznych ,
Kontrole to zadanie Milicji wspieranej przez wojsko .
Musiałeś być wysoko postawionym funkcjonariuszem partii jak mogłeś się tak przemieszczać gdy był zakaz przemieszczania się .

Dopisane 14.11.2020r. o godz. 19:17:

Pozdrowienia dla wszystkich hejterów , nie macie nic do powiedzenia to chociaż tak zaistniejecie na portalu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
14 listopada 2020r. o 19:18
Z Bolesławca to pamiętam tylko jak jeden z żołnierzy zastrzelił drugiego bo się wywalili na schodach. To była chyba jedyna ofiara stanu wojennego w Bolesławcu.
22258
#Horus nieaktywny
14 listopada 2020r. o 19:22
~~Szmaragdowa Funkia napisał(a):
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Ja prdl o jakim zomo wy tu mówicie ?
W Bolesławcu widzieliście zomowca w czasie stanu wojennego?
W czasie stanu wojennego byłem zmuszony do częstego poruszania sie po dolnym śląsku, ale jak wracałem do Bolesławca to było miasteczko gdzieś na odludziu o którym jakiekolwiek służby zapomniały.
Wrocław ,Świdnica, Legnica (chociaż Legnica słabo), Dzierżoniów, to były miasta w który zomowcy używali siły, robiły naloty i łapanki, ale Bolesławiec? Wsi spokojna wsi wesoła.
Będzie jak ten z długim nosem co w stanie wojennym nyski koktajlami mołotowa wysadzał.
Byłem wielokrotnie kontrolowany przez zomowców, ale nigdy w Bolesławcu.
Coś wam sie ludzie popier ..ło
. Chcecie napisać na nowo historię tak jak próbuje to zrobić Kaczyński .

Przecież ten szalony fantasta M21 nadaje się na korek do dupy .Jeszce trochę będzie bajdurzył ,że to on Hitlera w błąd wprowadził .

a co z oszustwami dudy ?...tego niby ''przewodniczącego'' niby ''związków''?
oddał nienależną mu kasę?
oszukuje ludzi i nadal bezkarny?

czy on jak to wszyscy pisdzielce ''kryształowy''
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
14 listopada 2020r. o 19:25
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Z Bolesławca to pamiętam tylko jak jeden z żołnierzy zastrzelił drugiego bo się wywalili na schodach. To była chyba jedyna ofiara stanu wojennego w Bolesławcu.

Też to pamiętam wypadek zdarzył się u Komandosów .Po raz kolejny pytam obłudnika M21 ,co ma na celu uczestniczenie w sesjach pana Razika .?/
22258
#Horus nieaktywny
14 listopada 2020r. o 19:28
jest na spotkaniach i słucha...
bacznie słucha...;)

może chce się czegoś dowiedzieć/
może zbiera ''haki''?
:]
14240
M21W2
14 listopada 2020r. o 19:31
Krwawnik napisał ---

Oto cała Solidarność Bolesławca raptem trzy osoby dostały wyroki i to ciekawe po jakim czasie ich wypuścili .Ten Razik to od kilkunastu lat przychodzi na sesje Rady Miasta i Powiatu i nigdy nie odezwał się jednym słowem .Więc pytam po co on tam chodzi .

Nawet liczyć nie potrafisz , wymieniłem cztery nazwiska .
Ogólnie w kraju internowano ok .10,5 tyś .aresztowano ok. 4 tyś . byli to czołowi przywódcy .
Razik jako przewodniczący może uczestniczyć na sesjach tylko i wyłącznie w roli obserwatora , nie jest Radnym .
Czyżbyś był wieloletnim radnym który o tym nie wie .

~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
14 listopada 2020r. o 19:35
M21W2 napisał(a): Krwawnik napisał ---

Oto cała Solidarność Bolesławca raptem trzy osoby dostały wyroki i to ciekawe po jakim czasie ich wypuścili .Ten Razik to od kilkunastu lat przychodzi na sesje Rady Miasta i Powiatu i nigdy nie odezwał się jednym słowem .Więc pytam po co on tam chodzi .

Nawet liczyć nie potrafisz , wymieniłem cztery nazwiska .
Ogólnie w kraju internowano ok .10,5 tyś .aresztowano ok. 4 tyś . byli to czołowi przywódcy .
Razik jako przewodniczący może uczestniczyć na sesjach tylko i wyłącznie w roli obserwatora , nie jest Radnym .

Czyżbyś był wieloletnim radnym który o tym nie wie .

Głupi bucu w sesji może uczestniczyć każdy obywatel z ulicy bez prawa głosu i nie musi być jakiś przewodniczącym .
14240
M21W2
14 listopada 2020r. o 19:39
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Z Bolesławca to pamiętam tylko jak jeden z żołnierzy zastrzelił drugiego bo się wywalili na schodach. To była chyba jedyna ofiara stanu wojennego w Bolesławcu.

Od Ciebie też można coś się dowiedzieć , ja o tym nie słyszałem .
W stanie wojennym w całym kraju zginęło ok . 40 osób , po zawieszeniu i zniesieniu do 1989 zamordowano jeszcze ok .50 osób .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza