~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Krwawnik jak wiesz to po co było Twoje głupie pytanie , nie byłem radnym , Zbyszek jako nasz Przewodniczący tam idzie w roli obserwatora .
Dobrej nocy hejterze .
A gdzie ja powiedziałem ,że ty byłeś radnym ,nawet na sołtysa w Ocicach cię nikt nie wybrał .I nie wpieraj mi głupot o jakiś obserwatorze jeszcze raz mówię wolny słuchacz .
M21W2 napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Krwawnik jak wiesz to po co było Twoje głupie pytanie , nie byłem radnym , Zbyszek jako nasz Przewodniczący tam idzie w roli obserwatora .
Dobrej nocy hejterze .
A gdzie ja powiedziałem ,że ty byłeś radnym ,nawet na sołtysa w Ocicach cię nikt nie wybrał .I nie wpieraj mi głupot o jakiś obserwatorze jeszcze raz mówię wolny słuchacz .
Jedno nie wyklucza drugiego , a czy ktoś Tobie powiedział że kandydowałem na Sołtysa ? , nic o tym nie wiem abym kandydował a Ty wiesz ?.
Zaczynasz truć od rzeczy .
Co ja piszę Ty tylko po to tu jesteś zero wiedzy w temacie , podszkol się dużo o
Solidarności w internecie .
Polecam :
http://www.nszz.webd.pl/index.php/solidarnosc/histori
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
A na h..j mi ta wiedza o tym twoim związki .To że zniszczyliście Polskę mam chwalić .
Wałęsa wyprowadził robotników na ulicę ,a twój Karakan Kiboli i Faszystów .
Horus napisał(a): prawda...
dawni ''solidaruchy'' dzisiaj idą z nimi ''rąsia w rąsię''
popieprzeni ''ideowcy'' :]
ich ''idee'' dzisiaj mierzą tym ile uda im się wyłudzić z kasy państwa...
:]