Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

NSZZ NIEZDARNOŚĆ ?

22258
#Horus nieaktywny
14 listopada 2020r. o 19:40
przecież ci napisałem ...

jest na spotkaniach i słucha...
bacznie słucha...;)

może chce się czegoś dowiedzieć?
może zbiera ''haki''?

a może bierze kasiorę ''na lewo''?
jak duda...hahaha

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
14 listopada 2020r. o 19:46
Krwawnik jak wiesz to po co było Twoje głupie pytanie , nie byłem radnym , Zbyszek jako nasz Przewodniczący tam idzie w roli obserwatora .

Dobrej nocy hejterze .
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
14 listopada 2020r. o 19:47
Horus napisał(a): przecież ci napisałem ...

jest na spotkaniach i słucha...
bacznie słucha...;)

może chce się czegoś dowiedzieć?
może zbiera ''haki''?

a może bierze kasiorę ''na lewo''?
jak duda...hahaha

Niektórzy prominenci przychodzą na sesje bo są w świetle fleszy wyczytywani i czują się elitą ,następnie po kilku dziesięciu minutach chyłkiem wychodzą bo myślą że wykonali zadanie .
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
14 listopada 2020r. o 19:49
M21W2 napisał(a):
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Ja prdl o jakim zomo wy tu mówicie ?
W Bolesławcu widzieliście zomowca w czasie stanu wojennego?
W czasie stanu wojennego byłem zmuszony do częstego poruszania sie po dolnym śląsku, ale jak wracałem do Bolesławca to było miasteczko gdzieś na odludziu o którym jakiekolwiek służby zapomniały.
Wrocław ,Świdnica, Legnica (chociaż Legnica słabo), Dzierżoniów, to były miasta w który zomowcy używali siły, robiły naloty i łapanki, ale Bolesławiec? Wsi spokojna wsi wesoła.
Będzie jak ten z długim nosem co w stanie wojennym nyski koktajlami mołotowa wysadzał.
Byłem wielokrotnie kontrolowany przez zomowców, ale nigdy w Bolesławcu.
Coś wam sie ludzie popier ..ło. Chcecie napisać na nowo historię tak jak próbuje to zrobić Kaczyński .

Powtarzasz to nie wiem który raz , kłamałeś , kłamiesz i będziesz kłamał , na nic więcej Ciebie nie stać ,
Oddziały ZOMO działały tylko w dużych miastach , Wrocław zgoda sam tam byłem . w małych milicja i SB robiły naloty i łapanki . z Bolesławca zatrzymano dużo więcej osób nie wszystkich wymieniłem , kilku podpisało lojalki , dwóch dostało bilet w jedną stronę .
Zadaniem zomowców nie było kontrolowanie , tylko pacyfikacja strajków i protestów ulicznych ,
Kontrole to zadanie Milicji wspieranej przez wojsko .
Musiałeś być wysoko postawionym funkcjonariuszem partii jak mogłeś się tak przemieszczać gdy był zakaz przemieszczania się .Dopisane 14.11.2020r. o godz. 19:17:Pozdrowienia dla wszystkich hejterów , nie macie nic do powiedzenia to chociaż tak zaistniejecie na portalu .

W którym miejscu skłamałem?
I chociaż zapisanie się do partii w tamtym okresie dałoby mi dużo przywilejów ( pewnie byłbym jednym z tych co sie uwłaszczyli na majątku narodowym) ale honor i moja zawziętość nigdy mi na to nie pozwoliły. Czasem żałuję i zazdroszczę tym którzy nie mieli i nie mają sumienia ani honoru. Kundlą się z każdą partią która im przynosi jakikolwiek zysk. Ale rzadko to mi się zdarza. I cieszę się że mogę spokojnie spojrzeć w lustro.
14 listopada 2020r. o 19:50
M21W2 napisał(a): Krwawnik jak wiesz to po co było Twoje głupie pytanie , nie byłem radnym , Zbyszek jako nasz Przewodniczący tam idzie w roli obserwatora .

Dobrej nocy hejterze .

Przestań pier-dolić, Zbyszek idzie tam jako wolny słuchacz a nie obserwator .
14240
M21W2
14 listopada 2020r. o 19:54
~~Kanarkowa Ślazówka - przeczytaj dokładnie napisałem w którym miejscu skłamałeś .
22258
#Horus nieaktywny
14 listopada 2020r. o 19:57
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):
W którym miejscu skłamałem?
I chociaż zapisanie się do partii w tamtym okresie dałoby mi dużo przywilejów ( pewnie byłbym jednym z tych co sie uwłaszczyli na majątku narodowym) ale honor i moja zawziętość nigdy mi na to nie pozwoliły. Czasem żałuję i zazdroszczę tym którzy nie mieli i nie mają sumienia ani honoru. Kundlą się z każdą partią która im przynosi jakikolwiek zysk. Ale rzadko to mi się zdarza. I cieszę się że mogę spokojnie spojrzeć w lustro.

[img=1605380274_cfgtkhn.jpg]
14 listopada 2020r. o 19:58
M21W2 napisał(a): Krwawnik jak wiesz to po co było Twoje głupie pytanie , nie byłem radnym , Zbyszek jako nasz Przewodniczący tam idzie w roli obserwatora .

Dobrej nocy hejterze .

A gdzie ja powiedziałem ,że ty byłeś radnym ,nawet na sołtysa w Ocicach cię nikt nie wybrał .I nie wpieraj mi głupot o jakiś obserwatorze jeszcze raz mówię wolny słuchacz .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza