Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W piątek kolejny protest w Bolesławcu
~~Różowy Len niezalogowany
13 listopada 2020r. o 14:07
~Beżowobrązowy Złotlin napisał(a): Niech się cieszą że PIS rządzi, bo gdyby im poprzednia ekipa sprowadziła islamskich uchodźców to wtedy miały by dopiero "piekło kobiet"

Jeszcze nic straconego. Wszystko da się nadrobić. Może nawet rękami PiS-u.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zazieleniała Sośnica niezalogowany
13 listopada 2020r. o 14:15
~~Różowy Len napisał(a):
~~Zazieleniała Sośnica napisał(a): Len, aleś go zamiótł
hhahahaha

Nie taka była moja intencja. Raczej chciałem go skłonić do zastanowienia o czym mówi.

Taak, ale po prostu twoja riposta była trafna.
pozdrawiam
~Beżowobrązowy Złotlin niezalogowany
13 listopada 2020r. o 14:42
Różowy Len - nie rozumiem dlaczego rękami PiS?
13 listopada 2020r. o 14:47
~Beżowobrązowy Złotlin napisał(a): Różowy Len - nie rozumiem dlaczego rękami PiS?

Bo mam obawy czy przypadkiem Europa tak nie zaciśnie dłoni na gardle PiS-u, że ten nie tylko się zgodzi na przyjęcie śniadych "lekarzy i inżynierów", ale i nie będzie nawet wspominał o jakichś limitach.
~~Jasnoniebieski Niecierpek niezalogowany
13 listopada 2020r. o 14:49
Dajcie już ludziom żyć. Czy to jest akcja tworzenia sobie nowych wrogów?
~Beżowobrązowy Złotlin niezalogowany
13 listopada 2020r. o 14:54
Myślę że trzeba wierzyć w mądrość ludzi odpowiedzialnych mających na względzie dobro naszych rodzin i bezpieczeństwo kraju.
~Zielonkawobrązowy Wilec niezalogowany
13 listopada 2020r. o 14:54
Świętować niepodległości nie wolno a protestować wolno
13 listopada 2020r. o 15:00
~Beżowobrązowy Złotlin napisał(a): Myślę że trzeba wierzyć w mądrość ludzi odpowiedzialnych mających na względzie dobro naszych rodzin i bezpieczeństwo kraju.

Obawiam się że na ludzi to już nie mamy tu co liczyć.
Raczej pomodlić się o pomoc do Pana Boga.
Smutne to, jakie te nasze kościoły 11 listopada były puste :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!