Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W piątek kolejny protest w Bolesławcu
~~Szarawa Konwalia niezalogowany
13 listopada 2020r. o 13:34
~~Różowy Len napisał(a):
~~Szarawa Konwalia napisał(a):
~~Zielonobiała Karagana napisał(a): Jacy bolesławianie??? Ta garstka g.ó.w.n.a.ż.e r. ii ?? Dać im worki i niech w okolicznych lasach śmieci pozbierają.

Nie zostawiaj śmieci w lesie prostaku to nikt nie będzie musiał ich zbierać.
Siedź ze swoją religią w kościele to nikt nie będzie protestował .

To w końcu przeciw czemu jest ten protest? Bo już się pogubiłem. Przeciw ograniczaniu aborcji, przeciw PiS czy przeciw Kościołowi?
A może chodzi tylko o to żeby sobie połazić, bo nie wolno, poprzeklinać, bo nie wypada, dewastować kościoły, bo tym to dopiero można komuś dopiec?
Młodzi zawsze się buntowali. Ale teraz mam wrażenie że to co robią to już nawet nie lekkie, ale spore przegięcie.

Ty tak masz że się wciskasz ludziom w prywatne ich sprawy ? A jak twoi sąsiedzi ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pożółkła Diaskia niezalogowany
13 listopada 2020r. o 13:36
Protest jest przeciwko PIS .POmyleni nie mogą wygrać wyborów w demokratycznych wyborach to kombinują jak mogą.
~~Zazieleniała Sośnica niezalogowany
13 listopada 2020r. o 13:41
~~Zazieleniała Sośnica napisał(a):
~~Różowy Len napisał(a):

Ale teraz mam wrażenie że to co robią to już nawet nie lekkie, ale spore przegięcie.

To taka polska odmiana chuliganerii antify z USA i UE. Potrafią tylko niszczyć.
14240
M21W2
13 listopada 2020r. o 13:52
Bernard napisał(a):
~~Oliwkowozielony Driakiew napisał(a): Strajk kobiet prowadzą faceci i piszą w imieniu kobiet listy. A te idą za nimi jak baranki i powtarzają "wypie...ać!". To jest tak dobre, że łzy po placach ciekną. :D

A w tym czasie anonimki hejtują ludzi, którzy mają odwagę wyjść na ulicę.

O czym Pan pisze , o odwadze , spacery w asyście Policji .
Ja to nazwę skrajną nieodpowiedzialnością .
Administracyjne dekrety, nakazy i zakazy nie powstrzymają epidemii, konieczna jest społeczna odpowiedzialność za zdrowie swoje i innych .

- Ograniczenie kontaktów między ludźmi odgrywa kluczową rolę w szybkości rozprzestrzeniania się wirusów w populacji. Pomoże opóźnić rozprzestrzenianie się wirusa, dzięki czemu więcej osób zakażonych będzie mogło otrzymać pomoc i wrócić do zdrowia – tak wyjaśniał PAP biolog z Uniwersytetu Jagiellońskiego, dr Rafał Mostowy.

Jakie to ma znaczenie dla takich ludzi jak Pan , oby nikt z Pańskich bliskich w podeszłym wieku nie stał się ofiarą , oby to nie musiało Pana przekonać co popieracie i z kogo robicie " odważnych bohaterów ".
Lucjan Złotkowski
~~Różowy Len niezalogowany
13 listopada 2020r. o 13:53
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Ty tak masz że się wciskasz ludziom w prywatne ich sprawy ? A jak twoi sąsiedzi ?

Generalnie mało mnie obchodzi co robią sąsiedzi. Ale gdyby na przykład krzywdzili dzieci to mieliby u mnie przechlapane.
A ty rozumiem że masz zasadę niewtrącania się nawet gdyby wyrostek obrabiał staruszkę?
~~Zazieleniała Sośnica niezalogowany
13 listopada 2020r. o 13:56
Len, aleś go zamiótł
hhahahaha
~Beżowobrązowy Złotlin niezalogowany
13 listopada 2020r. o 14:02
Niech się cieszą że PIS rządzi, bo gdyby im poprzednia ekipa sprowadziła islamskich uchodźców to wtedy miały by dopiero "piekło kobiet"
~~Różowy Len niezalogowany
13 listopada 2020r. o 14:05
~~Zazieleniała Sośnica napisał(a): Len, aleś go zamiótł
hhahahaha

Nie taka była moja intencja. Raczej chciałem go skłonić do zastanowienia o czym mówi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy