Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W piątek kolejny protest w Bolesławcu
~~Niebieskawa Ostróżka niezalogowany
13 listopada 2020r. o 15:04
~~Różowy Len napisał(a):
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Ty tak masz że się wciskasz ludziom w prywatne ich sprawy ? A jak twoi sąsiedzi ?

Generalnie mało mnie obchodzi co robią sąsiedzi. Ale gdyby na przykład krzywdzili dzieci to mieliby u mnie przechlapane.
A ty rozumiem że masz zasadę niewtrącania się nawet gdyby wyrostek obrabiał staruszkę?

ale gdyby chodziło o krzywdzenie kobiety to już inna sprawa... przykre
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowy Len niezalogowany
13 listopada 2020r. o 15:16
~~Niebieskawa Ostróżka napisał(a):
~~Różowy Len napisał(a):
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Ty tak masz że się wciskasz ludziom w prywatne ich sprawy ? A jak twoi sąsiedzi ?

Generalnie mało mnie obchodzi co robią sąsiedzi. Ale gdyby na przykład krzywdzili dzieci to mieliby u mnie przechlapane.
A ty rozumiem że masz zasadę niewtrącania się nawet gdyby wyrostek obrabiał staruszkę?

A kim według ciebie jest staruszka? Jeszcze kobietą, czy może już tylko odpadem do eutanazji? Bo dla mnie to bez różnicy. Czy kobieta jest jeszcze w łonie matki, w sile wieku, czy w podeszłym wieku. Zawsze stanę w jej obronie. Obronię ją nawet przed nią samą, gdyby chciała zrobić coś strasznego, jak na przykład zabicie własnego dziecka.
~Beżowobrązowy Bluszcz niezalogowany
13 listopada 2020r. o 15:16
Zawetowanie unijnego budżetu to działanie wbrew interesom Polski. W czasach kryzysu potrzebujemy europejskiej solidarności i wspólnego budowania bezpiecznej przyszłości.

Kompleksy kaczyńskiego biorą górę nad rozumem.
~Beżowobrązowy Złotlin niezalogowany
13 listopada 2020r. o 15:19
Do Różowy Len - myślę że opatrzność czuwa nad naszą ojczyzną już przez wieki i wszystko ma swoją przyczynę i skutek.
13 listopada 2020r. o 15:21

"Obronię ją nawet przed nią samą.."

... nic dodać, nic ująć...
~~Różowy Len niezalogowany
13 listopada 2020r. o 15:26
"Obronię ją nawet przed nią samą.."

... nic dodać, nic ująć...

Ja bym jednak nie wycinał tego co napisałem dalej o popełnianiu rzeczy strasznych. Bo bez tego to twój cytat zaczyna pachnieć manipulacją.
13 listopada 2020r. o 15:29
~~Różowy Len napisał(a):
~~Różowy Len napisał(a):

A kim według ciebie jest staruszka? Jeszcze kobietą, czy może już tylko odpadem do eutanazji? Bo dla mnie to bez różnicy. Czy kobieta jest jeszcze w łonie matki, w sile
wieku, czy w podeszłym wieku. Zawsze stanę w jej obronie. Obronię ją nawet przed nią samą, gdyby chciała zrobić coś strasznego, jak na przykład zabicie własnego dziecka.

nic dodać, nic ująć...
~Brudnożółty Rącznik niezalogowany
13 listopada 2020r. o 16:45
Dzisiaj dobiorą się wam do dupy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza